Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlar bazı stresli olaylardan dolayı gögüslerim dolu dolu sütken şimdi dolmuyor sanki kaynamıyor sütüm malt içeçegi içiyorum yeşillik bulgur su sıçak duş sizler neler yapıyorsunuz
Ben sadece su içiyorum 3 litreye yakın ve damla kullanıyorum süt arttırıcı. Annem hep zamanla göğüslerin söner o sızılama geçer sütüm bitti sanma falan der. Normal sanırım o ilk sızılama doluluk hissinin kaybolması

Selam kızlaaaarrr benim de 3 gündür regl olmam gerekiyor olmadım 1. 1 damla pembe kan ve kahverengi akıntı geliyor sadece peçeteye sildikçe idrar testi yapsam çıkar mı? Bir de bu yerleşme kanaması olabilir mi? Bilgili arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim

Günaydın kucaklarında bebeleriyle sabahlayan ve karınlarında ki bebelerini bekleyen anneler anne adayları
Bu günde doğurmayan iki üç kişiye selam olsun (başı ben çekiyorum)
Toplam dört kişi kaldık sanırım. Sen, ben, turkish-americano S ssummer

O kadar çok ne zaman doğuruyosun? Kaçıncı haftasin diyen oldu ki geçen gün şasırıp 41. Haftamdayım demişim. Eve geldik, eşim diyo ki 40. Haftada degil miyiz? Neden 41 dedin? Diyo dedim o kadar çok soran oluyo ki kendimi olduğumdan daha ileri haftalarda hissediyorum artık

Olabilir tabi ki. Pembe renk genelde tutunmayı işaret ediyor ama test yapmadan bilemeyiz. Test yaparsanız çıkar hemen.

Yaa aynı kişiler benim hayatımda da mevcut telefonu kapatıp doğurana kadar açmak istemiyorum her gün görüntülü arıyıp bebek yoklaması çekiyorlar bıktım artık

Yaa aynı kişiler benim hayatımda da mevcut telefonu kapatıp doğurana kadar açmak istemiyorum her gün görüntülü arıyıp bebek yoklaması çekiyorlar bıktım artık
Doktorun şu tarihe kadar geldi geldi gelmedi suni vericez tarzında bir yorum yapiyor mu peki? Bnm olasi dogum tatihim 26 haziran fakat kullandigim uygulama maximum 2 temmuzu gosteriyor. 2 temmuza kadar bekleyelim diyecek mi yoksa 26 haziran son gunumuz mu diyecek merak ediyorum şahsen. 42.haftaya kadar bekleyen doktorlar da var çünkü.

Merhaba şu an yapsanız çıkar 3 gün geçmiş. Benim de adetimin ilk günü kahverengi leke gelmeye başlamıştı adetim başlıyor sanmıştım. Yerleşme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…