Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa hemen uysallaşıyorlar kakasını yapınca bir sessizlik suç işlemiş gibi :) çok datlular yaa. Benimkini kaç saattir uyutuyorum yatağa koyuyorum uyanıyo sıpa yaa hala kucağımda
Benimkide öylee buaraa hemen koymayacenn baya kucagında uyutucaksın

Vallaha ne öksürebiliyorum ne hapşurabiliyorum acayip canımı acıtıyordu bikere su kaçtı boğazıma öksürdükçe canım çok yanıyodu oksürmemek için direniyordum resmen geçecek kuzumm 13 günün doldumu benim ozaman dan sonra kendine geldi artık şimdide sağsol yatabiliyorum ameliyat olduğumda yatamıyordum hep dizüstüydü çok zor buişler biran önce atlatırsın inşaallahh

Öksürürkenn tutuyorum ama hapşururkennasla engel olamıyorum ne yaparsam yapayım patlayacak gibi açıyor. Geçsin valla ya tek yöne yatmaktan sırtım tutuldu. Geçer çabucak inşallahhh

Reactions: Jou
hapşurmamak için aletji hapı içiyorum bazen tutuyorum ama nikaç gündür daha iyi dikişlerim sadece sol taraf agrıyor açılmaz inşAllah kontrole gittinizmi dikişleirnize baktımı doktor

kızlar bazı stresli olaylardan dolayı gögüslerim dolu dolu sütken şimdi dolmuyor sanki kaynamıyor sütüm malt içeçegi içiyorum yeşillik bulgur su sıçak duş sizler neler yapıyorsunuz

Hapşırıp öksürmedim tuttum hep valla korkumdan

Yaa hemen uysallaşıyorlar kakasını yapınca bir sessizlik suç işlemiş gibi :) çok datlular yaa. Benimkini kaç saattir uyutuyorum yatağa koyuyorum uyanıyo sıpa yaa hala kucağımda
Ay bizde aynıydık dün 21.30-01.30 arası kucakta uyuma yatağa koyunca uyanma

Öksürürkenn tutuyorum ama hapşururkennasla engel olamıyorum ne yaparsam yapayım patlayacak gibi açıyor. Geçsin valla ya tek yöne yatmaktan sırtım tutuldu. Geçer çabucak inşallahhh
Öyle vallahaa kuzuu ya çok zorrr bilirimm.bende tutuldum tek yere yatmaktan anca sagsola yatabiliyorum artik

hapşurmamak için aletji hapı içiyorum bazen tutuyorum ama nikaç gündür daha iyi dikişlerim sadece sol taraf agrıyor açılmaz inşAllah kontrole gittinizmi dikişleirnize baktımı doktor
Benim de sağ taraf açıyor düğüm var orda, ve onun az üstü sola göre daha şiş. Doktora değil de sağlık ocağındaki hemşireye sordum bugün, dikişi zor yaptılarsa ödem olabilir, hapşırma ile açılmaz korkmayın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…