Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana hiç öyle bi yorum yapmadı . Bebenin doğum tarihi 23 Haziran gözüküyor en geç te 1 Temmuz . Olası doğum tarihine kadar bekliycem şu an gelirse gelir gelmezse artık gidip konuşucaz herşeyi . Tatile gitmişti doktorum bu gün gelmiş olmalı onu bekliyordum 15 gün önce gittiğimde bi parmak açıklığın var demişti muhtemel bana da gelmezse suni sancı teklif eder .

Kızlar bebislerin uykusu nasıl? Benimki çok uyuyor sanki, uyanıyor emiyor uyuyor, emiyor uyuyor kısır döngüye girdik. Sarılık 1 hafta önce 11 vardı, şimdi azaldı ama niye bu kadar uyuyor acaba kızım bu kadar uyumazdi.

Reactions: Jou
Merhaba şu an yapsanız çıkar 3 gün geçmiş. Benim de adetimin ilk günü kahverengi leke gelmeye başlamıştı adetim başlıyor sanmıştım. Yerleşme olabilir
Yaaaa gerçekten mi Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah yarın ilk işim kan testi yaptırmak hadi inşallah

Sen genede emmeye devame t 40 ına kadar boyle sarilik benimkide 11 ama dr gene devam et dedi 2 saate bir dedi benimkine göz altlarında var benimkinide biraksam iyice saldımı 3 ü geçiyo bazen deneme yapıyorum arada aradada uyanıyo 2 saate sen gene bolbol emzirr uyusun yeterki emsin arada iyicene uyandır altını aç degistirr burnunu sık açılsın ben öyle yapıyorum 3 saat uyumuyo sonra diyorum artık uyusan

Selam canım. Seninle tahmini tarihlerimiz aynı sanırım
Ben bir keresinde benim doktorumun ağzından 41 de suni verdiğini duymuştum, bu çarşamba son randevum var o gün bana söyler diye düşünüyorum. Şu güne kadar gelirse gelir gelmezse suni için randevu verir diye tahmin ediyorum. O konuyu açmazsa da ben soracağım zaten elimde bir tarih olsun artık.
Dediğin gibi her doktorun farklı yöntemi var suni konusunda. 42yi bekleyen varmış.

Yaa aynı kişiler benim hayatımda da mevcut telefonu kapatıp doğurana kadar açmak istemiyorum her gün görüntülü arıyıp bebek yoklaması çekiyorlar bıktım artık
Benim çevremde aynı, daha çok stres oluyorum. Herkes gece gündüz soruyor telefona yada mesaja cevap vermesem doğuma gittim sanıp telaşlanıyorlar
Halbuki telefonlara cevap veresim yok bunaldığım için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…