Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebeğimmm ne kadar ki kilosu
Hep emziriyosun ama
3.800 hala 15 günde hiç alamamış gr bile oturdum ağladım sinirden
Kaç güne göre kilo almamış, bir ay boyunca mı almamış
15 günde alamamış canım 3.470 doğmuştu doğduktan sonra kilo eksiliyormuş zaten hemen 1 haftada tamamlamıştı sonra 1 haftada 300 gr almıştı dr gayet iyi sütün yarıyo demişti bugün sağlık ocağına aşı için gittik baktım aynı kilosu şok oldum hemen apar topar dr ye gittik hala mama verme diyo bana

Sakin oll balımm mama verme dediğine göre demekki ona göre normall

Benim kontrolüm de yarın, bakalım ne diyecek? Gecen cuma gittigimde 10 günümüz var demişti şimdi 7 gün kaldı o mantıkla. 7 gün sonrası için ne diyecek ben de merak ediyorum, bu gittiğim de sorayım.

Aynen sorularıyla kabak tadı vermeye başladılar.

Gerçekten çok bunaltıcı bi durum ve dediğiniz gibi aşırı strese sokuyor insanı o yüzden mümkünse kimsenin telefonunu açmıyorum günlük aktiviteme devam ettiğim durumlar atıyorum YANİ insanlar da ki merak cidden bunaltıcı ellerinde kırmızı halı bekliyorlar sanki doğursam kime ne fayda ayol bebe benim YANİ

Perşembeyi bi bekleyelim sen gene squat yap
Jou cum sguat hamile yogası egzersiz yürüyüş su içmek yer silmek bebeyle konuşmak davet etmek onu dünyaya aklına gelen herşeyi yaptım ama yok şimdi bekleme moduna geçtim gelirse gelir gelmezse dursun orda anneyle inatlaşılmaz ayıp yani

Hahahahaha amaannn vallahaa başka yapcka birsey yok

Babam diyor ne kıymetli çocugun varmıs sen bu kadar beklemedin bile dedim 2022 model

Kızlar normal doğum zaten 40 hafta kadar doluyor 40 ı doldurmamız cok normal takılmayın bu kadar günü ve saati bellidir sağlıklı olsunlar yeter

Ay yok kız aradıkları kadar baksalar icim acımaz kimsenin yüzümüze bakacagı yok da iste o yine iyi bana sancın niye gelmiyor bi doktora git diyen bile var asırı komik sjsjjsjs

Mama verme dediyse bence de verme, devam memeye. Çok düşük değil kilosu. Tartının ayarıyla da oynanmış olabilir giysiler farkedebilir çok sıkıntıya sokma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…