Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya azar azar suyu gelen oluyormus. Anlamama gibi bir durumumuz olur mu az az gelse. Bi ondan korkuyorum suyum az az gelirse de anlayamazsam diye

kızlar bazı stresli olaylardan dolayı gögüslerim dolu dolu sütken şimdi dolmuyor sanki kaynamıyor sütüm malt içeçegi içiyorum yeşillik bulgur su sıçak duş sizler neler yapıyorsunuz
Canım bulgur bebeğe gaz yapar 3 aylık olduktan sonra tüketsen daha iyi olur.Stres ve uykusuzluk etkiliyor maalesef. Bende de göğüslerim şişkin değil ilk günler gibi.Bebiş gögsünü boşaltıyordur annesi emme refleksi az iken tam boşaltamıyorlar ondan da şişkin oluyor göğüsler.

Mama verme dediyse bence de verme, devam memeye. Çok düşük değil kilosu. Tartının ayarıyla da oynanmış olabilir giysiler farkedebilir çok sıkıntıya sokma kendini
Kuzu hiç almamış 15 günde hem sağlık ocağında hem hastanede tartıldı aynı çıktı bakalım napıcaz

Kızlar koltuk altımda kitle oluştu canım çok acıyor emzirirken falan birde mememde yanma hissi var bu durum ne kadar sürer acaba yaşayan varmı aranızda
Memeni sağ kuzum beze ise düzelir.Tam boşalmadıgından süt bezesi olabiliyor.Sağmazsan mastite çevirir dikkat et.

Ay bizde aynıydık dün 21.30-01.30 arası kucakta uyuma yatağa koyunca uyanma

Benim ilk haftadan 7,5 kilom gitti ztn hamilelikte de 8 kilo almıştım

benimde 10 kilo gidince endişelendi eşim o zmn normal demekki
Hanımlar on kilo vermeyi nasıl başardınız anlatın hele
Kuzu hiç almamış 15 günde hem sağlık ocağında hem hastanede tartıldı aynı çıktı bakalım napıcaz
Sen emzirmeye devam et kuzum. Mama verme, iki memeyi birden vermeye bak, sık sık emzir alır. Benim oğlan bir haftada 100 gram almış. 3150 doğmuştu, hastaneden çıkarken 2980 di. Sağlık Ocağı 3300 dedi hastane 3080 dedi. Bizde sadece emiyoruz. Mama ver falan da demedi doktor

Canım dr sadece bez ile soyup tartıyor değil mi?Bir de bezin kirliliği dahi etkiliyor kiloyu.Dr sıkıntı yok dediyse yoktur.Kg kaybetmesin de.Içini ferah tut sen
Evet canım yani diyolarki çişini yapıyosa sorun yok e yapıyo gayet güzel bakalım inşallah sonraki süreçte alır
Valla ver derse vericem haftaya gidicez tekrar inşallah almış olur

Kızlar normal doğum zaten 40 hafta kadar doluyor 40 ı doldurmamız cok normal takılmayın bu kadar günü ve saati bellidir sağlıklı olsunlar yeter
Evet ama işte kimi bebekler de 42.haftaya kadar gidiyolarmış. Doktorlar 40'ı doldurunca acaba nasıl bir teklifle gelcekler onu merak ediyorum.

Benimki de sabah bi 2 saat falan uyanıyor. Sonra uyuyor gece 2-4 saat uyanık kalıyor. Böyle bi düzene girdi bizimki

Vallahaa hiçbirsey etmedim cano kendiliğinden gitti emzirdikçede kalori yakıyomus zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…