Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar koltuk altımda kitle oluştu canım çok acıyor emzirirken falan birde mememde yanma hissi var bu durum ne kadar sürer acaba yaşayan varmı aranızda
Memede yanma hissi 1bucuk haftada anca gecer kuzu dayancan alışma sürecine geciyo meme ben aglayarak emzirdimm ama Zekta1 nın bi kremi var onu alabilirsin kuzu neydi o krem

Bir haftadır bizde böyleyiz aaaa çığlık atasım geliyor bu ara.Allah tan babaanne var kızı oraya gönderiyorum.
Valla ya tam gece uyku saatinde uyanık olunca insan çıldırıyor bir de uyanık duruyor kucak istiyor kucaktan bırakınca ağlıyor. En son uyuma aşamasında kucakta da ağlıyor. Diyorum kızım ne yapalım ne istiyorsun. Bi eşim alıyor bi ben tam kucakçı oldu dana.

Valla senin işin daha da zor kızın da küçük

Ya doğduğundan beri aynı gece gözleri dikiyor tavana sabah 5 e dek uyku yok

Kızlar koltuk altımda kitle oluştu canım çok acıyor emzirirken falan birde mememde yanma hissi var bu durum ne kadar sürer acaba yaşayan varmı aranızda
Bende olmuştu, sürekli sağdım sütüm iyicw gelene kadar. Hem emzir hemde sağ göğsünü. Sıcak duş al sağdıkda sonra ve sağarken dairesel masaj yap.

Kızlar ya azar azar suyu gelen oluyormus. Anlamama gibi bir durumumuz olur mu az az gelse. Bi ondan korkuyorum suyum az az gelirse de anlayamazsam diye

Cok ufak ufak su sızıntısı olabilir ama bu tehlike oluşturmazmış normalmiş çünkü bebekler içerde epey büyüdüler ağırlıkları sebep olabilirmiş küçük su sızıntılarına, diğer türlü suyun tamamen gelmeye başlarsa da zaten anlamama imkanın yok. Ben doktora bu sızıntı olayını sormuştum.

Ay yok kız aradıkları kadar baksalar icim acımaz kimsenin yüzümüze bakacagı yok da iste o yine iyi bana sancın niye gelmiyor bi doktora git diyen bile var asırı komik sjsjjsjs
Heee bana da git sezeryan ol niye gelmiyor diyen oldu boşkoy sadece merak işte başka bişey değil

Memeni sağ kuzum beze ise düzelir.Tam boşalmadıgından süt bezesi olabiliyor.Sağmazsan mastite çevirir dikkat et.
Mumys natural bebeğim
Bende olmuştu, sürekli sağdım sütüm iyicw gelene kadar. Hem emzir hemde sağ göğsünü. Sıcak duş al sağdıkda sonra ve sağarken dairesel masaj yap.
Memede yanma hissi 1bucuk haftada anca gecer kuzu dayancan alışma sürecine geciyo meme ben aglayarak emzirdimm ama Zekta1 nın bi kremi var onu alabilirsin kuzu neydi o krem
Kızlar sağdığımız sütü ne yapıyoruz peki . Bilgiler için hepinize teşekkür ederim cansınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…