Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet evet dün gece aynı moddaydim, bu sefer de uyumadı sıpa

Kızlar koltuk altımda kitle oluştu canım çok acıyor emzirirken falan birde mememde yanma hissi var bu durum ne kadar sürer acaba yaşayan varmı aranızda
Aynısından bende de var, sol koltuk altımda. Göğsüm çok dolduğunda orası da şişiyor. Ya o mememi çok güzel emziriyorum bebeğime, ememezse de sağıyorum başka bir çözümü yok.

Kızlar biz Oğlumla evdeyiz elhamdülillah. Pazar günü taburcu olduk. Dünde işitme testine girdik şükür geçtik ondan da.

Bu arada ilk defa az evvel sling taktım, oğlumu da koydum içine mis gibi uyuyor. Tavsiye edebilirim bebekleri uyumayanlar varsa, deneyebilir.

Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın canım . Bundan sonra misler gibi kollarında büyüsün inşallah

Bir ay dort gun bekledim bu randevu icin ahhahaha bir gece daha bekleyim sonucta tekme var insallah iyilerfir ya sweetim
Kansizlik ve demir cok dipte o yuzden korkuyorum sadece
O senin için sıkıntılı olur bebekler zaten senin depoları boşaltıyor. Sende halsizlik falan olur

Biz yaptırdık canım. Evet büyüyünce iyileşmesi vs daha uzun sürüyormuş

Hanımlar sleepy bezden çok memnunum fakat son 2 3 gündür bezden beline taşıyor ıslak oluyor hep sağ taraf. Numarasını bi büyük numara alıcam hala devam ederse bilmiyorum. Molfix denemeyi düşünüyorum. Başka var mı bu sorunu yaşayan?

Sleepy sanırım bozmuş çoğunluk öyle diyor. Ben şimdilik memnunum sorun yaşamadım.

Ben prima kullanıyorum ama bugğn değiştiriyim dedim beline kadar çıkmış yani her bezde oluyor sanırım bu

Kızlar doğum parasını alan var mı sgkdan?
Nasıl hesaplanıyor?
Şimdi hesaplama sitelerinde son 3 ay diyo hep ama ben 17 mayısta izne ayrıldım mesela. Mayıs yarım ay yattı. Eğer son 3 ay üzerinden hesaplanıyorsa yarım ay hesaplanmamış mı olacak nasıl oluyor bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…