Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vallahi nasıl hesaplanıyor bende bilmiyorum. Doğumdan sonra toplu yatıyor diye biliyorum. Bende alacagım cünkü.

Bebeğim sanırın kolik kızlar dün gece 2 saat aralıksız ağladı karnı tok altı temiz bu gece 4 saat hiç durmamasıya ağladı gazıda cıkarıyor gaz damlasıda veriyorum doktor bişey yapmaz diyorlar başına gelen varmı

Başvuru mu yapılması gerekiyor ona ya bi yerde evet bi yerde hayır diyorlar. Yarım ay yattıysa sanki o hesaplanmaz gibi

Ay Allah yardımcın olsun ya Zekta1 nın bebişi de kolik sanırım

Dün 12den sonra bel ve karın ağrısı yasadım dedim sancılanıyorum ama yalancı sancılarmıs artık basladı benim de kasılmalar hayırlısı be gülüm
Bende de iki gündür var bunlar bekliyorum

Kızlar ya azar azar suyu gelen oluyormus. Anlamama gibi bir durumumuz olur mu az az gelse. Bi ondan korkuyorum suyum az az gelirse de anlayamazsam diye
Merhaba cnm..benim 2 gün öncesinden gelmeye başlamıştı.lavaboya gittiğimde ceviz büyüklüğünde ıslaklık oluyordu çamaşırda anlaşılıyor,anlarsın yani Ben hep idrar kaçırmaya yordum son günler diye bir sıkıntı da olmadı çok şükür..

Bende sanki var gibi ama akıntım zannediyorum acaba rengi nasıl farklı mı

O akıntı ile karısır ama

İlk bebeğim kolikti. 3 aya yakın çektik damla falan eh işte dozunda fayda ediyor. Fön makinası sesi ile sakinleşiyordu ya da araba ile gezince. Zor oluyor. Allah kolaylık versin

Bebeğini sünnet ettiren var mı kızlaar
Perşembe günü doğduğu hastanede yaptırıcaz biz de
Selam kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor durumlar. Biz yapıştık ikiz gibiyi sürekli meme istiyor. Meme dışında uyumuyor. Napacağımı şaşırdım. Emzik kullananınız var mı acaba??
Ben kullanıyorum canım Bi sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…