Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar Bugün kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. 4 gündür kahve rengi akıntı ile pembe kan sildikçe geliyor yoğun değil az önce de baya bir akıntısız pembe kan geldi doktora gitmeli miyim yardımcı olur musunuz?

Bence gitmelisiniz önlem amaçlı, hem içiniz rahat eder

Selam kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor durumlar. Biz yapıştık ikiz gibiyi sürekli meme istiyor. Meme dışında uyumuyor. Napacağımı şaşırdım. Emzik kullananınız var mı acaba??
Ben nasıl olsa memeyi almıyor diye emzik vereyim dedim ama almıyor benimki tam cadı çıktı

Sağdığım sütüm beyazdı tekrar sarı gelmeye başladı. Ve dünden beri benim kız biberonla almıyor sütü ağzında tutup tükürüyor zaten azıcık çıkıyor olanı da tükürüyor. Sağmayı da bırakıyorum zaten azaldı iyice. Yine memeye zorluyorum tabi belki bi umut alırsa diye. Aventin göğüs ucunu sipariş etmeyi düşünüyorum şimdi ona bakıyorum o daha iyi demişler bakalım

Ben nasıl olsa memeyi almıyor diye emzik vereyim dedim ama almıyor benimki tam cadı çıktı

Ay bu bebeler çok fena… nasıl baş edeceğimi şaşırdım. Başladım bugün emziğe tutuyor gibi ama bakalım. Emiyor benimki ama yetmiyor sanırım. Tam dalamıyor uykuya memede uyuya kalıyor yerine bırakınca uyanıyor. Sweet makina hiç bir zaman tam boşaltmaz göğsü bebek gibi, kaşıkla vermeyi denedin mi az az. Biberon olarak aventin biberonunu önerebilirim.

Önceden 30 cc ye yakın çıkıyordu 2 memeden şimdi 20 ninde altına düştü çok çok azaldı. Süt ne yapsın bebe çekmiyor ki çekse çoğalır belki de. Kaşıkla verince de aynı sütün tadında mı bir şey var mamaya alıştı ondan mı bilmiyorum
Avent kullanıyorum biberonu da

Uyku eğitimi verenler bebek nerde uyursa orda uykuya devam etmek ister diyor. Belki de seninki öyle doymuyor değildir bence

Hayırlısı olsun canım ya sıkma canını, bazen ne yaparsan yap olmuyor. Bugün benimki de kaşıkla içti içti sonra öğürmeye başladı, cins bu nesil memede uyuyor sıpa emince emme süresi de max 7-10 dkka. Dalıyor diye alıp koyuyorum ya anında ya da 10 dakka sonra uyanıyor tekrar meme. Çıkamadım şu kısır döngüden

Kızlaaaar merhabaaaa ❤
Ben bu sabah 12.30 da doğum yaptım. Çok zor geçen bir 4 saatin sonunda vajinal doğumla bebeğjmi kucağıma aldım. Bizim bebek biraz yaramaz çıktı kanala kulağıyla girmeye fln çalıştı. Anlatacağınız çok sempatik bur doğum gijayem olmadı ama anlatmam isternirse ona göre anlatırım

Eklentiler

• 20220621_181924 (1).webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 76
İkizler bebesi bunlar benim dana da kucakta uyuyor koyunca uyanıyor hiç uyumamış gibi

Bende sanki var gibi ama akıntım zannediyorum acaba rengi nasıl farklı mı
Benim ilk beyaz sümüksü bir akıntı geldi ertesi günde gelmeye devam etti nişan zannettim doktoruma yazdım kontrole geleyim mi diye gerek yok dedi..
Sonrası akıntılarım başladı şeffaf renksiz bir akıntı,aynı idrar kaçırma gibi düşün ıslaklık oluyordu iki gün devam etti..
Sonrası kanlı nişan geldi.sancılarım başladı 5 dk da bir ama sezeryan oldum.doktorum tüp bebek olduğu için riske atmak istememişti 7 sine gün vermişti.benim oğluş bir gün önceden gelmek istedi

Ama tabi herkesle farklı olabilir doğumun ne zaman başlayacağı Sağlıkla gelsin inşallah

O akıntı ile karısır ama
Normal akıntıdan bahsediyorsan karışmaz cnm bildiğin sanki ıslanmış gibi oluyor bu akıntı anlarsın.sancılar içinde derler ya farklı oluyor anlaşılıyor.Buda öyle birşey ben herşeyi yaşadım,doğumum başladı ama sezeryan oldum.tüp bebek olduğu için doktor riske atmak istemedi..
Sağlıkla gelsin sizin bebişte

Yaaa gözün aydın geçmiş olsun kulağını sevsinler onun

İkizler bebesi bunlar benim dana da kucakta uyuyor koyunca uyanıyor hiç uyumamış gibi
Ay valla feleğimi şaşırttı bana. Mama vermek istemiyorum alışırsa altından kalkamam. Bütçemizi çok zorlar. Doyuyordur inşallah. 1 haftada 100 gram almış. Çiş iyi kaka az az yapıyor. Bilemedim ya bide 2. Bebe bu
Meme de emiyor Emzik de canım ben ilk günden dberi veriyorum bir problem olmuyor
Bende başladım bugün bakalım inşallah memeyi unutmaz

Benimki mama alıyor sadece kakayı günde 1 bazen 2 günde 1 yapıyor. Çişi iyi ama. Günlük 20 gr alması gerekiyormuş galiba kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…