Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor durumlar. Biz yapıştık ikiz gibiyi sürekli meme istiyor. Meme dışında uyumuyor. Napacağımı şaşırdım. Emzik kullananınız var mı acaba??

İkizler bebesi bunlar benim dana da kucakta uyuyor koyunca uyanıyor hiç uyumamış gibi
Memede uyumalari çok cok zor. Kızımda çok zorlandım ben, emzik de almamisti, beni emzik niyetine kullandi:)) oğlum da aynı yolda ilerliyor gibi, elimden geldiğince emzik alistirmaya calisiyorum ve benimki de kucak bebesi oldu, yerine koyunca uyanıyor sıpa

Hemen de alışıyorlar ya

Yaaa gözün Aydın hayırlı olsun çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun çok sevindim

Kizlar anca geldim, anca yazabiliyorum, bebik de ben de iyiyiz suan, tek tek etiketleyemedim dualariniz icin Allah razi olsun, biraz zor bi dogum oldu sonra detayli anlaticam hepsini
Canım gözün aydın olsun
Başvuru mu yapılması gerekiyor ona ya bi yerde evet bi yerde hayır diyorlar. Yarım ay yattıysa sanki o hesaplanmaz gibi
Yok yok başvuru gerekmiyor. Sgk dan alınacak olan analık rapor ücretini diyorum alan oldu mu acaba nasıl hesaplanıyor diye
Yaaa gözün aydın olsun canım benim
Tabii ki anlat bence
10 dk emdi benim nazlı kızım aklına ne estiyse yalamadı bu sefer
Yaaaaaaaaaa maşallah barekallah canım
Daim olsun
Emsin emsin emsinnnnnn

Nasılsın peki sağlığın nasıl çok merak ettiğim bir konudur . Kalkıp kendi ufak işlerini görebiliyor musun yanlız lavaboya gitmek yemek yemek gibi
Tabi tabi dogurana kadar zorluğu oldu şuan rahatım. Bi kesi yerimden korkuyorum otururken kalkarken fln onda da bir sorun yaşamadım şimdilik. Yataktan kalkana kadar alt tarafta bir baskı oluyor kalkinca kayboluyor. Hemşire kadın geldi iki defa agri kesici vurmaya simdilik agrim yok diye gonderdim bakalim gece fln agrim sizim olmazsa cok sevinicem. Sanırım normal olduğu için süt sıkintısı da yaşamadık şimdilik çok şükür yalniz o memeyi ilk tutuş feci acı verici onun icin de gümüş kapak kullaniyorum eger memnun kalirsam yazarim mutlaka

Ay gözün aydın darısı basımıza saglıkla büyüsün inss

Umarım turp gibi bi sabaha uyanırsın gerçekten çok sevindim darısı bize inşallah bir bir eksildiniz ben kaldıımm

cherry_baby nerelerdesin Gülce hanım yoruyor sanırım seni
ahh canım hic sorma iki çocuk ile hayat cokta kolay değil(miş) ara ara okuyorum burayı ama yazmaya bile fırsat bulamıyorum. birinin meme ile savaşı diğerinin kıskançlığı derken zaman su gibi akıyor. herkes doğum yaptı mı

Rabbim yardımcın olsun valla zordur yok daha 3 4 kişi kaldı

İlk doğuranlardan alan varsa ses etsin

Ay inşallah yaaa

Canım yatarak emzirmeyi denesene ben öyle yaptım baya emdi birde acayip rahat oluyormuş yatarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…