Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar anneö gitti benim kızın bütün prenssezliği gitti tam bir cadı oldu acıktığı zaman sanki günlerdir aç bırakmışlar gibi öyle bir ağlıyor ki. Hayır birde mamasını bitirmiyor. Vede bugün hiç doğru düzgün uyumadı

Gözün aydın canım benim,sağlıkla büyüsün bebiş ❤

Mamasını bitirmiyorsa,açlıktan değil de başka bir sıkıntısı olduğu için ağlıyor olabilir mi canım.

Annene mi alışmıştı acaba
Ani bir kararla ufak bir tatile çıktık canım,telefonu elime pek alamıyorum
Bebişte bende iyiyiz çok şükür,sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah
Yaaa ne iyi ettiniz. İyi olmanıza sevindim
Öperim o zaman sizi
Iyi tatiller

Mamasını bitirmiyorsa,açlıktan değil de başka bir sıkıntısı olduğu için ağlıyor olabilir mi canım.
Maması bitince susuyor sonra gazı oluyor ağlıyor çıkarıyoruz bu seferde kucak istediği içn yine basıyor çığlığı :)

Ay inanmıyorum yaa annemin gittiği ilk gün benim ki de öyleydi 1.5 saatte bir mama istedi ve ortalığı yıktı ağlamaktan

Günaydın kızlar.Sarılığımız 24. günde 11 çıktı.Artık yapacak birşey yokmuş kendiliğinden gidermiş.
Oğlum hiç uyumuyor da susmuyor da.Ağlamaktan göbeği kanamış Kucakta da durmuyor benden baska birinde de.Sürekli kucakta meme ağzında olsun istiyor.Emzik de emmiyor.Uykusuzluk ve yorgunluktan bayılacağım

Geçmişler olsun atlatır allahın izniyle.. bizde çok ağlayan bebeğin göbeği fıtık olur derler, emiyor mu yavrucak emiyorsa emdikten hemen sonra memeyi bırakınca ver emzik, damaklı emzik kullan. Hemen göğsünden ayırma 2-3 dkka dursun. Bende dün başladım emziğe alıştı gibi bakalım. Uykuya geçişte ayrılmıyordu benden sıpa. Sürekli meme istiyordu. Çok şükür gece uyuyabildik biraz emzik sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…