Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uyusun kuzucuk bırak annesi,uykuya da ihtiyaçları var ❤

Bende böyle bebe uyurken uyumadığım için geçen bir dalgın uyuyorum kii bebe ağlıyor ben rüyamda ağlıyor sanıyorum o derece,eşim uyandırınca gerçekte ağladığını anladım
Normalde çıt sesi duysam uyanırım işte nasıl yorulup uykusuz kaldıysam

Yaa uyumuş bebiş ne güzel ne işin var uyusanaaa:) gündüz veya akşam neyse de artık geç oldu:) sanırım bu şekilde uykusuzluğa alışıp gideceğiz ya. Peki şimdi 40 cc falan yedi yeter mi bilemedim her zaman çok yiyecek diye birşey yok dimi ah şu içim rahat etse

Benim ki imkanı yok o kadar saat uyumaz en geç 3 saat sonrası ortalığı yıkmak of bir de beğenmiyorlar ağzına ne nasıl geliyorsa iç işte ben saldım valla biberona devam

Benim ki imkanı yok o kadar saat uyumaz en geç 3 saat sonrası ortalığı yıkmak of bir de beğenmiyorlar ağzına ne nasıl geliyorsa iç işte ben saldım valla biberona devam

Hadi ya kime çekmiş hiç uykuyu sevmiyor :) eşimle ben uykuya düşkün olunca çocukta öyle oldu sanırım :) ya ben biberonla biraz veriyorum mama veya süt gerisini yatırarak emzirmeye devam:) rahat ettiysen devam tabi ya aman sağlık olsun :)

Annelerin içi hiç rahat etmez kuzum annelik=bitmeyen vicdan azabı
Acıkınca koparır yaygarayı merak etme

Valla ikimizde severiz uykuyu aslında boğaz konusunda ikimizede çekmiş uykuda da olsa uyanıyor saatinde çocuk

Baya baya patron gelmiyor artık bakıcaz hanımefendinin keyfini beklemek zorundayız

Kız yok ne doğurması bekliyoruz hanımefendiyi öyle ce
Canım her an herşey olabilir gününde dolmuş, bende öyle derken derken bi gün içinde suydu sancıydı geldi akşama bebiş şimdide uykusuz uykusuz oturuyom hoş dikişlerden oturmakta çile , az daha sabır artık sağlıkla gelsin minnakın

Göğüz ucu ağrınuz kaç günde geçti ben hala acı çekiyorum 2 saate yakın emziriyorum onunda mı etkisi var acaba ?
Gececekk 2 hafta sonra baya alışmasına bağlı çocuk doktorun krem falan vermedimi hiç benimki mahvolmuştu bende hala 2 saate bir emziriyorumm

Saat 4.30 daki mamadan önce altını değiştireyim dedim hala uyuycaz hep mamadan sonra değiştirirdim vakit kazanıyım eşim getirene kadar demiştim oysaki

Aynı şekil bekliyorum canım hayırlısı inşallah bu gün İÇİN randevu aldım 16:40 a bakalım doktorum ne söyler görücez artık inşallah müdahaleye gerek kalmadan kendi gelir

Saat 4.30 daki mamadan önce altını değiştireyim dedim hala uyuycaz hep mamadan sonra değiştirirdim vakit kazanıyım eşim getirene kadar demiştim oysaki
Canım rutinleri oluyo artık minik de olsalar rutin bozulunca düzen de gidiyo. Biz de öyle alıştığı sıralama bozulunca uyku fln erteleniyor

Bende gündüzleri uyumuyorum kuzum.. Geceleride uyumadığım çok oluyor. Ama gece bir saat aralığı var bayılacak gibi oluyorum. Aksine benim bebişte o saatleri denk getiriyor çoğu zaman. Bu aralar kendi uyanıyor. Uyanmazsa 2 saate en fazla 3 saate kesinlikle uyandırıyorum. Çünkü ne kadar sürede beslenmesi gerekiyor bilmiyorum. Doktora Temmuz ortası gibi gideceğimiz için bilgim yok.

Bnde genelde uyumuyorum canım annem var yanımda yatıyorum fln ama büyük kızım illa gelip uyandırıyor bişe ler istiyo.
Uyku süresi olarak da biz salı günü dr daydık kilo alımı iyiyse artık uyandırmana gerek yok dedi. 3,5saatten önce uyandırma artık dedi bana. Kiloya bir de sarılık durumuna göre karar veriyo dr lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…