- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #64.601
Uyusun kuzucuk bırak annesi,uykuya da ihtiyaçları var ❤Ay ben geçen alarmı kapatıp uyumuşum hiç hatırlamıyorum 5 saat sonra uyandım oda yavrum acıkmış baya içli içli ağlayınca uyandımama senin okadar gecikmekte sıkıntı yok bence kısa uzayışlar yani. Bende şimdi 1 saat geç kaldırayım dedim çünkü mama saatine yakın uyudu şimdi asla uyanmıyor. Şırınga ile besleyeyim dedim çıkarıyor hepsini napsam bilemedim
Bende böyle bebe uyurken uyumadığım için geçen bir dalgın uyuyorum kii bebe ağlıyor ben rüyamda ağlıyor sanıyorum o derece,eşim uyandırınca gerçekte ağladığını anladımAy ben geçen alarmı kapatıp uyumuşum hiç hatırlamıyorum 5 saat sonra uyandım oda yavrum acıkmış baya içli içli ağlayınca uyandımama senin okadar gecikmekte sıkıntı yok bence kısa uzayışlar yani. Bende şimdi 1 saat geç kaldırayım dedim çünkü mama saatine yakın uyudu şimdi asla uyanmıyor. Şırınga ile besleyeyim dedim çıkarıyor hepsini napsam bilemedim
Benim soyle oluyor. Geceleri sarılık riski vs kalmadığı ve iyi beslendiği için kendisi kalkınca emziriyorum zaten kaldırsamda uyanmıyor artık
Sabah 7 de bir kalkıyor saat 10 a kadar altını değiştir,emzir,gazını çıkar,yatır dönüsü oluyor,yatirincada 5dakika sonra basıyor çığlığı. Bende uyudu diye az daha yatayım bebeler uyanmadan diyorum sürekli yat kalk oluyor beynim uyuşuyor keşke hiç yatmasam daha iyi hissediyorum öyle.
Öğlene kadar uyuyup sonra bir kalkıyor yine aynı 3 e kadar uyumuyor sıpa. E öyle olunca o saatten sonra işlerimi ancak hallediyorum. Akşam erken yatayım uykumu alayım diyorum,senin hesap çocuklar uyuyunca eşimle de vakit gecireyim istiyorum bu sefer de uykusuz kalıyorum
Yine kaldım bu saate bebe mışıl mışıl uyuyor ben saf ayaktayım hala yarın bebe uyurken benim aklım sen neredeydinnnnnn nerdeeeee diye küfür ederek geçiririm günü
Benim ki imkanı yok o kadar saat uyumaz en geç 3 saat sonrası ortalığı yıkmakAy ben geçen alarmı kapatıp uyumuşum hiç hatırlamıyorum 5 saat sonra uyandım oda yavrum acıkmış baya içli içli ağlayınca uyandımama senin okadar gecikmekte sıkıntı yok bence kısa uzayışlar yani. Bende şimdi 1 saat geç kaldırayım dedim çünkü mama saatine yakın uyudu şimdi asla uyanmıyor. Şırınga ile besleyeyim dedim çıkarıyor hepsini napsam bilemedim
Benim ki imkanı yok o kadar saat uyumaz en geç 3 saat sonrası ortalığı yıkmakof bir de beğenmiyorlar ağzına ne nasıl geliyorsa iç işte ben saldım valla biberona devam
Annelerin içi hiç rahat etmez kuzum annelik=bitmeyen vicdan azabıYaa uyumuş bebiş ne güzel ne işin var uyusanaaa:) gündüz veya akşam neyse de artık geç oldu:) sanırım bu şekilde uykusuzluğa alışıp gideceğiz ya. Peki şimdi 40 cc falan yedi yeter mi bilemedim her zaman çok yiyecek diye birşey yok dimi ah şu içim rahat etse
Valla ikimizde severiz uykuyu aslındaHadi ya kime çekmiş hiç uykuyu sevmiyor :) eşimle ben uykuya düşkün olunca çocukta öyle oldu sanırım :) ya ben biberonla biraz veriyorum mama veya süt gerisini yatırarak emzirmeye devam:) rahat ettiysen devam tabi ya aman sağlık olsun :)
Kız yok ne doğurması bekliyoruz hanımefendiyi öyle ceKızlar nasilsinız bakamadim bu ara bizim minik hiç uyumuyo geceleri pert oldum.Nilikom34 dogurdunmu ne durumdasın ?
Baya baya patron gelmiyor artık bakıcaz hanımefendinin keyfini beklemek zorundayızAhahaha aynen sweetim bende dedim kaç kere gel demeyle gelmiyo bu bebeler akışına bıraaaaakkk
Sen ne dersen de canım
Patron bebek. O canı ne zaman isterse o zaman gelecek
Ay bu erkekler
Benimki de niye emzik veriyon dedi yazık bebeğe dedi. Bende bana da yazık dedim. Sonra dedim az bak kıza ben mutlaktayım dedim. Baktım emzigi yapıştırmış bebeğededim nooooldu
Ayhh gülsek mi ağlasak mı
Allahtan benimki yok çok şükür. Olsa o da yaşatırdı bana aynı şeyleri
Türkiye de doğacağını anlamışsa demek kdjdjdjAhahahah seninki sevdi orayı
Canım her an herşey olabilir gününde dolmuş, bende öyle derken derken bi gün içinde suydu sancıydı geldi akşama bebiş şimdide uykusuz uykusuz oturuyom hoş dikişlerden oturmakta çile , az daha sabır artık sağlıkla gelsin minnakınKız yok ne doğurması bekliyoruz hanımefendiyi öyle ce
Annelerin içi hiç rahat etmez kuzum annelik=bitmeyen vicdan azabı
Acıkınca koparır yaygarayı merak etme
Gececekk 2 hafta sonra baya alışmasına bağlı çocuk doktorun krem falan vermedimi hiç benimki mahvolmuştu bende hala 2 saate bir emziriyorummGöğüz ucu ağrınuz kaç günde geçti ben hala acı çekiyorum 2 saate yakın emziriyorum onunda mı etkisi var acaba ?
Saat 4.30 daki mamadan önce altını değiştireyim dedim hala uyuycazhep mamadan sonra değiştirirdim vakit kazanıyım eşim getirene kadar demiştim oysaki
Aynı şekil bekliyorum canım hayırlısı inşallah bu gün İÇİN randevu aldım 16:40 a bakalım doktorum ne söyler görücez artık inşallah müdahaleye gerek kalmadan kendi gelirCanım her an herşey olabilir gününde dolmuş, bende öyle derken derken bi gün içinde suydu sancıydı geldi akşama bebiş şimdide uykusuz uykusuz oturuyom hoş dikişlerden oturmakta çile , az daha sabır artık sağlıkla gelsin minnakın
Canım rutinleri oluyo artık minik de olsalar rutin bozulunca düzen de gidiyo. Biz de öyle alıştığı sıralama bozulunca uyku fln erteleniyorSaat 4.30 daki mamadan önce altını değiştireyim dedim hala uyuycazhep mamadan sonra değiştirirdim vakit kazanıyım eşim getirene kadar demiştim oysaki
2 saat çok uzun tatlım o kadar eziyet etme kendine.. 20dk bir göğüs 20 dk diğer göğüs.. en fazla 30 dk yap bir göğüsü..Göğüz ucu ağrınuz kaç günde geçti ben hala acı çekiyorum 2 saate yakın emziriyorum onunda mı etkisi var acaba ?
Bende gündüzleri uyumuyorum kuzum.. Geceleride uyumadığım çok oluyor. Ama gece bir saat aralığı var bayılacak gibi oluyorum. Aksine benim bebişte o saatleri denk getiriyor çoğu zaman. Bu aralar kendi uyanıyor. Uyanmazsa 2 saate en fazla 3 saate kesinlikle uyandırıyorum. Çünkü ne kadar sürede beslenmesi gerekiyor bilmiyorum. Doktora Temmuz ortası gibi gideceğimiz için bilgim yok.Kızlar bebişlerinizi gündüz yatırınca sizde birlikte uyumuyor musunuz. Ben kendime vakit ayırmak istediğim için genelde uyumuyorum. Akşamda eşimle vakit geçirmek istediğim için uyumuyorum böylelikle baya uykusuz kalıyorum ya sizler napıyorsunuz. Birde doktorunuz hala mutlaka 2-3 saatte bir uyandırın besleyin diyor mu. Kuzenimin doktoru 10 günü aşınca uyandırmakta zorlanıyorsan bırak uyandırma uykuya da ihtiyacı var acıkınca nasıl olsa uyanır demiş oda bebek uyanınca yedirmeye başlamıştı
Bnde genelde uyumuyorum canım annem var yanımda yatıyorum fln ama büyük kızım illa gelip uyandırıyor bişe ler istiyo.Kızlar bebişlerinizi gündüz yatırınca sizde birlikte uyumuyor musunuz. Ben kendime vakit ayırmak istediğim için genelde uyumuyorum. Akşamda eşimle vakit geçirmek istediğim için uyumuyorum böylelikle baya uykusuz kalıyorum ya sizler napıyorsunuz. Birde doktorunuz hala mutlaka 2-3 saatte bir uyandırın besleyin diyor mu. Kuzenimin doktoru 10 günü aşınca uyandırmakta zorlanıyorsan bırak uyandırma uykuya da ihtiyacı var acıkınca nasıl olsa uyanır demiş oda bebek uyanınca yedirmeye başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?