Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktora kendiniz mi gittiniz yoksa doktor mu çağırmıştı. Sarılıktan yattıktan sonra taburcu olurken 35 gün sonra gelin dedi bize doktor.. Öncesinde gitmek gerekiyor mu bilmiyorum

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ama süreciniz gerçekten çok, zor olmuş. Ben sezeryan oldum 24 saat sonunda yürüyerek çıktım hastanede bebeğimede kendim baktım. Bu ısrarı anlamıyorum ha normal ha sezeryan önemli olan saglıkla doğması. Neyseki sağlıklısınız

Kuzuu benimki kiloya ulaşsada hala 2 saatte bir uyandırip emzirmemi istedi doktorr bu herhalde 40 ı çıkana kadar boyle olcak 1 aylık olana kadar veya
Ben o uyudumu uyuyorum amaa bayramdan sonra yemek vs işler bana kalacağı için gece zaten çok güzel uyuyo gece yaparım yemeği ertesigün için yada eşime bakar bebeği iki dk ertesigüb için yemek yaparım en kolayıda o

Doktora kendiniz mi gittiniz yoksa doktor mu çağırmıştı. Sarılıktan yattıktan sonra taburcu olurken 35 gün sonra gelin dedi bize doktor.. Öncesinde gitmek gerekiyor mu bilmiyorum
4 günlükken sarılık 17 cıktı bir gece yatrık 8 düştü bugun tekrar kontrole gidicem sarılık geçmediyse endişeleniyorum zaten basit bir test ama siz 14 günü geçirmişşiniz sanırım benim kilo alımındada geçikme var gibi o yüzden gidicem bakalım

Kac haftada 8 ze düştü kuzu bizde haftaya gidicezz ama baktığımd ayüzünde hala var sarılık sadece çok uyuyup uyumadığina kontrol ediyorumm eskisi kadar pek uyumuyo o ayrı
Genede emziriyorum genede korkuyorum yüksek çikcak diye
Ilkte 14 ü 5 gun sonra 11 oldu şimdi kaçtır bilinmez

1 günde 8e düştü canım mama meme az su sabaha kdr verdim şimdide devam ediyorum

Reactions: Jou
Hımm mamada verdin anladımm dr verme dedi bana ya korkuyom vermekten
bana ver dedi canım emme refleksi azdı hemde cigerlerinde biraz sorun vardı toparlasın dedi şükür şimdi iyi ama bende tedirgin oluyorum sarılık ilk 14 gün risk deniliyor ama bilmiyorum tabi bakalım bugun doktor ne diçek

Duştüğü sürece cikmaz daha demisti dr banaa bide cıkmamıştırr sendede varmı göz etrafınds kaş etrafi falan

Kızlar bebegimin iki kaburga arasinda şişlik var boyle ortasi disari dogru yumusak avuc kadar bazende iniyor yok oluyor. Ne olabilir sizce bu

Kızlar arada alintılamayı kaçırdıklarım varsa kusuruma bakmasınlar lütfen güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ediyorum

[

Canim cok cesursun, Çok tebrik ederim. Bundan sonra her sey cok kolay gecsin insallah

Yine ben hariç herkes doğurmuş sancılanmış yada açılması olmuş
Allahım yarabbim çıldırıciiim artık
Gel artık gıııızzz

Bi ikimiz kaldik sanirim

Baya düşmüş sizin 1 gecede 2 gece yattık biz 14,3 ten 11,7 ye düşmüştü. Fototerapide kilo kaybı oluyormuş. Doğum kilosuna yeni ulaştık bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…