Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa bende yiyorum acaba omu tetikliyor olabilir miii? Kremde yok yıkama jeli belki vermez mi ay bilemedim inşallah şöle bir anda geçer:)
Yumurta hergün yenince sivilce yapıyor ondandır. Ben cildiye doktoruma yazdım akila fort yüzde 4 jel sivilce üzerine sürebilirsin yazdı ama internetten araştırınca ilk üç ay kesinlikle önerilmiyor. O yüzden ben kullanmadım. Sadece temiz tutucaZ artık

Canım ben bugün 7+2deyim. Happymom uygulamasına bakıyordum şimdi bak ekliyorum. Bende pek yağlanma olmuyor cildim çok kuruydu zaten ama yaşadığın normal. Temiz içerikli doğal lavanta sabunu ile yıkayabilirsin

Şimdi okudum ben de canım, ben gönderecektim bunu.

Kızlar sabah bel, karın ve bacak ağrısıyla uyandım. Yazdım hemşireye normal dedi. Sonra baktım az bişi lekelenmem olmuş, Allahtan bugün proluton günümdü hemen gidip yaptırdım. Şu zamanları bi sıkıntısız atlatsak. Hergün bi korkuyla geçiyor zaman

Birde size birşey soucam doktor bu aralar et yiyemiyorum diye i mom takviyeye başlattı 2 hafta oluyor oda tetiklemiş olabilirmi acaba aklıma takıldı ? İ mom kullanan varmı aranızda ?
Bende 1 haftadır imom kullanıyorum. Bende sivilce vs yok. Ondan olduğunu sanmıyorum. Tabi bünyeden bünyeye fark ediyor mu hiç bilmiyorum

Canım, benim kanamam olduğunda ağrıyla gelmişti.
Doktor haftada bir proluton yazdı.
Yanına da suda çözünen magnezyum ve makattan ağrı kesici fitil verdi.
Ağrın olunca fitili kullan dedi.
Bu ikisi de rahim kasılmalarını azaltıyormuş.
Dün kahverengi lekelenmem olunca benim de karnımda bir ağrı oldu, hemen fitili yaptım, geçti.
Doktoruna lekelenmeyle ağrının beraber olduğunu söylersen belki sana da verir.

Cuma günü kontrolüm var söylerim artık. Kasılmalar için bana sadece bol su iç dedi.

Jou tatlım, muhtemelen kontrole girdin çıktın.
Kan vereceksin.
Bi fırsatını bulursan yaz bize.
Merak içerisindeyim.
Hahaha güzel tahminen canım beniimm
Sonucu daha şini çıkmış 1 de doktora gidicez tekrar sonra ögle saatleri onların bide tekrar gidicez birazdan

Kalbi pıtpıt nasıl atiyordu varya cano kese iyi dedi rahmin artık kapanmış dedi düşme tehlikende yok dedii artik dedi bitti normal hayatına dönebilirsin dedi

Bana da idrar yolu enfeksiyonu için Monural diye bir ilaç verdi kullandım gitti valla inşallah sorun olmaz çok araştırdım. Enfeksiyon daha tehlikeli imiş çünkü

Yaaaaa, maşallah kuzuya.
Her şey yolunda yani değil mi?
Ay çok şükür.

Büyümüş mü çok?
Kalbi ne kadar atıyordu?

Ay iyice heyecanlandım şimdi Cumartesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…