Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaaa, maşallah kuzuya.
Her şey yolunda yani değil mi?
Ay çok şükür.

Büyümüş mü çok?
Kalbi ne kadar atıyordu?

Ay iyice heyecanlandım şimdi Cumartesi için.
Kalbi nekadar attığını duymadım ama baya hızlı atıyordu sesini duyduk gözlerimizz doldu
Büyümüş eşşeekk sıpaa
Kanamam oldu bianda dedim olur dedi o dedi

Merhaba nasıl bir lekelenme? Bende de bu sabah oldu. Yazdım buraya ama kimse cevap yazmamış..
Lekelenmeniz nasıl ilacı doktor mu verdi.
Benim 1-2 damla akıntıyla beraber peçetete silince de renk koyu sarı bazen böyle bişey mi

Akıntıyla birlikte pembe lekelenme oldu canım. Daha öncesinde kanamam olduğu için 3 günde bir iğne yapıyorum. Günüde olunca hemen gidip yaptım. Ama senin sadece öyle küçük lekelenme varsa normal diyorlar bu zamanlarda

Yaaa derken kahve işte kızz
Heeee, kız o kanama değil lekelenme.
Aklım çıktı yine mi oldu diye.

Çok şükür canım, çok ama çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.

Kalp atışının olduğu ultrason kağıdında bpm ile biten bir değer var mı?
Fetal Hearth Rate FTH veya HR diye yazması lazım.

Reactions: Jou
Nebilem kızzzz canım beniimm ya öperimm seni cok güzel kalpliim
Şimdi cumartesi güzel haberde senden
Bakarım bi ara kuzum söylerimm

hadi gözün aydın

Reactions: Jou
Gözünüz aydın

Anladım canım. İnsan tedirgin oluyor tabi. İnşallah senin de olmaz bidaha

selam kızlar birkaç gündür aranızda yoktum ama bütün mesajlarınızı şimdi bitirebildim okudum tek tek üşenmedim valla :)
perşembe yarım gündü o günden bir çıktım tatile yattım durdum sürekli :) :) bugün işe gelmek zulüm gibiydi. hava da yağmurlu tam battaniye altına girip netlixden dizi-film açıp izlemelik :) :) düşündüğüm tek şey akşama eve gidip direk yatağa atmak kendimi. benim uyku ile başım dertte maşallahım var :) akşam gerçi kv gidicez çok uzun zamandır görmüyorduk güzel güzel yemekler yapar şimdi mis gibi. 2 saatte bir yiyorum resmen. karnım kazınıyor yemediğim zaman :) tartıya çıkmaya korkuyorum

Hayırlı olsun, gözünüz aydın canım.
Ay çok hoşuma gidiyo ikiz bebekler.
Mide bulantısı bende de var, 7+2 olduk bugün.
Kalp atışını duyduk biz, tekrar kontrolüm var benim de Cumartesi günü.
İnşallah ikimiz de hayırlı haberlerle gelelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…