Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çektiğin acı unutuluyor yoksa o anları bende unutmuyorum ama bazen ruyaymis yada hayalmis gibi geliyor sanki o ben değildim
Bi ara ben de hemşireye normal mi yaşadığım bu sancı yoksa ben mi abartiyorum (acı eşiğim mi düşük acaba diye) böyle mi oluyor? dediğimde o da normal tabi ki, doğumlar böyle oluyor demişti bi ara kendimden şüphelenmiştim yani bu kadar yoğun sancı yaşanamaz normal değil bu diye

Kizlar bebeginizin altini actiginizda sanki etini kopartiyomusuz gibi agliyo mu sizinkiler de??? Sakin kalmaya calisiyorum ama cok uzuluyorum kriz gibi cani aciyomus gibi agliyo gitgide siddetlenerek, altini kapatinca bitiyo
Normal mi bu?

Ahahah ben yazmisim sanki, aklimdan gecenleri birebir yazmissin valla

Aynısını yapıyor onunda çaresini buldum emzik verip öyle açıyorum altını :)

Kızlar dogum yardımı parası e devletten yapılmıyor ya yapan var mı ?

Benimkinin hoşuna gidiyor açınca rahatlıyor uykuluysa ama iki mız mızlanıyor

Bi benim yorumumu cvplamamıssınnn ben bukadarmıyımm leenn
Kız yok Jou farketmedim yeminle çok fazla yazı olunca ayy . Bişey sorucam bu dikişler ne kadar süre de düşüyor bide doktor bana bi şey verdi böyle suya kat ve onunla taharetlen filan dedi portakal kokuyor ne olduğunu bilen varmı ne işe yarıyor

Benimki de aynı ya eltim hasteneye geldi yeni doğmuş çocuk daha 12 saatlik açtı altını bilmiş bilmiş aaa bu pişik olmuş diyo dengesiz manyak karnımda pişik oldu aynen

Cano yaa benimki lazerli dikiş oldu seninki normalse ozaman gidip cikarttırmıyomusun ordakii acabaa

Şaka yaptım.buaradaa

Benim bebegim de ağlıyor canım ama numaradan agladigi cok belli oluyor o yüzden cok tınlamıyorum. Sicak sicak uzerine yatmayi seviyorlar sanırım :)

Benimkinin hoşuna gidiyor açınca rahatlıyor uykuluysa ama iki mız mızlanıyor
Ay ne guzel masallah minige, benimki bagriniyo
1 haftaya kapaniyolar ama o 1 hafta gecene kadar insani bezdiriyo valla, bana tek batikon verdiler
Benimki de aynı ya eltim hasteneye geldi yeni doğmuş çocuk daha 12 saatlik açtı altını bilmiş bilmiş aaa bu pişik olmuş diyo dengesiz manyak karnımda pişik oldu aynen
herkes cok biliyo ya

Ay ne guzel masallah minige, benimki bagriniyo

1 haftaya kapaniyolar ama o 1 hafta gecene kadar insani bezdiriyo valla, bana tek batikon verdiler

herkes cok biliyo ya
Ya varya kafayı yemelik oluyorum göğsümden şırıl şırıl süt akıyor kayınvalidem sütün yetmiyor senin bak ağlıyor çocuk diyo . Bu millet niye hep aynı herşeyi biliyorlar her konuda da Profesör olmuşlar en son gel bak bakim yetiyor mu diyicem salacam suratına ya

Suratına fışkırtacan bak bakalım yeter mi sence diye :)) sütümüzden vurmasınlar bizi yeter daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…