- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #64.981
Bu da aynı valla emiyor bi saat olmadan geri uyanıyor ciyakla ciyakkarnı gurulduyor resmen çocuğun bide her gün tuvaletini yapıyor büyük olan normal mi
Aynen, dün doktora gittik içimiz rahat etmedi. Tüm sindirim sisteminin ultrasonunu istedi doktor, çok şükür bir şey çıkmadı, gaviskon verdi bir de reflu yatağı öneriyorum dedi, biz de dün aldık. Bakalım inşallah iyi gelirEmzirdikten sonra dik tutun bu süre sonra da reflü yatağına yatırın ,yoksa da alın o yataklardan ucuz bişey zaten. Fazla emzirmeye çalışmayın sütun fazlasını da kusar o şekilde ama çok kusa kusa yine reflu olur
Daha yeni senin canım yoksa bende hayatımda böyle acı görmemiştim çok değişik ama sonu güzel bişey bebişi kucağına alıncaİnşallah unuturum keşke öyle olsa
Üfff vitaminsizlikten sütüm kesilmez inşallah ymk yemeğe firsatim olmuyor evde yapilan yemekler de...et sevmiyorum dedikçe tüm yemeklerin içine et koyuyorlar. K.validem 3 cesit ymk yapmis evde 3 kisiyiz ama sanki 20 kisiyi iftara cagirmisiz gibi koca koca tencereler.. taze fasulyeye et koymus yiyiyorum, sarma yapmis et koymus yiyemiyorum, tavuksuyu yapmis corba safi yağ... valla nankörlük yapmak istemiyorum ama 1 haftadir dogru duzgun bir sey yiyemedim. Bebek zaten dk basi bir memede. Anneme makarna haşlatıyorum şimdi. Hiç tadım yok, lohusa halimle bi de taşinma fasli cikardilar basima.. sinirlerim baya bi yiprandi. Devamli bir aglama geliyor. Burnumu sile sile aglayarak yaziyorum vallaCanım ilk günler benimde midem bulanıyordu hiç bişey yemek istemiyordum sonradan geçiyor merak etme
Üfff vitaminsizlikten sütüm kesilmez inşallah ymk yemeğe firsatim olmuyor evde yapilan yemekler de...et sevmiyorum dedikçe tüm yemeklerin içine et koyuyorlar. K.validem 3 cesit ymk yapmis evde 3 kisiyiz ama sanki 20 kisiyi iftara cagirmisiz gibi koca koca tencereler.. taze fasulyeye et koymus yiyiyorum, sarma yapmis et koymus yiyemiyorum, tavuksuyu yapmis corba safi yağ... valla nankörlük yapmak istemiyorum ama 1 haftadir dogru duzgun bir sey yiyemedim. Bebek zaten dk basi bir memede. Anneme makarna haşlatıyorum şimdi. Hiç tadım yok, lohusa halimle bi de taşinma fasli cikardilar basima.. sinirlerim baya bi yiprandi. Devamli bir aglama geliyor. Burnumu sile sile aglayarak yaziyorum valla((
Ya benimde sürekli ağlama isteğim geliyor canım kısır yapsınlar sana süt yapar hem de bol bol salata da yiyebilirsin seni çok iyi anlıyorum hiç üzülme hepsi geçecekÜfff vitaminsizlikten sütüm kesilmez inşallah ymk yemeğe firsatim olmuyor evde yapilan yemekler de...et sevmiyorum dedikçe tüm yemeklerin içine et koyuyorlar. K.validem 3 cesit ymk yapmis evde 3 kisiyiz ama sanki 20 kisiyi iftara cagirmisiz gibi koca koca tencereler.. taze fasulyeye et koymus yiyiyorum, sarma yapmis et koymus yiyemiyorum, tavuksuyu yapmis corba safi yağ... valla nankörlük yapmak istemiyorum ama 1 haftadir dogru duzgun bir sey yiyemedim. Bebek zaten dk basi bir memede. Anneme makarna haşlatıyorum şimdi. Hiç tadım yok, lohusa halimle bi de taşinma fasli cikardilar basima.. sinirlerim baya bi yiprandi. Devamli bir aglama geliyor. Burnumu sile sile aglayarak yaziyorum valla((
Bende hiç bir şey yiyemiyordum yavaş yavaş yiyorum artık. Söyleseniz keşke etsiz yapsa birine bari koymasın yani burda önemli olan sensin onlar değil. O ağlama bende de tavandı şimdi azaldıÜfff vitaminsizlikten sütüm kesilmez inşallah ymk yemeğe firsatim olmuyor evde yapilan yemekler de...et sevmiyorum dedikçe tüm yemeklerin içine et koyuyorlar. K.validem 3 cesit ymk yapmis evde 3 kisiyiz ama sanki 20 kisiyi iftara cagirmisiz gibi koca koca tencereler.. taze fasulyeye et koymus yiyiyorum, sarma yapmis et koymus yiyemiyorum, tavuksuyu yapmis corba safi yağ... valla nankörlük yapmak istemiyorum ama 1 haftadir dogru duzgun bir sey yiyemedim. Bebek zaten dk basi bir memede. Anneme makarna haşlatıyorum şimdi. Hiç tadım yok, lohusa halimle bi de taşinma fasli cikardilar basima.. sinirlerim baya bi yiprandi. Devamli bir aglama geliyor. Burnumu sile sile aglayarak yaziyorum valla((
ben lohusalıkta hamilelikten daha çok ağladım bir kadının en zor zamanları bence lohusalık en hassas olduğu dönem. Allah sabrınıız arttırsın üzmeyin kendinizi hepsi geçiçekÜfff vitaminsizlikten sütüm kesilmez inşallah ymk yemeğe firsatim olmuyor evde yapilan yemekler de...et sevmiyorum dedikçe tüm yemeklerin içine et koyuyorlar. K.validem 3 cesit ymk yapmis evde 3 kisiyiz ama sanki 20 kisiyi iftara cagirmisiz gibi koca koca tencereler.. taze fasulyeye et koymus yiyiyorum, sarma yapmis et koymus yiyemiyorum, tavuksuyu yapmis corba safi yağ... valla nankörlük yapmak istemiyorum ama 1 haftadir dogru duzgun bir sey yiyemedim. Bebek zaten dk basi bir memede. Anneme makarna haşlatıyorum şimdi. Hiç tadım yok, lohusa halimle bi de taşinma fasli cikardilar basima.. sinirlerim baya bi yiprandi. Devamli bir aglama geliyor. Burnumu sile sile aglayarak yaziyorum valla((
Benim bebeğim de kolik kimyon çayı, gaz damlası, egzersiz, masaj, banyo hiçbirşey işe yaramıyor.Özellikle geceleri sabaha dek ağlıyor.Rezene çayı içmeye başlıcam gece.En azından gece uyur rahatlar bebiş.Bebeğim sanırın kolik kızlar dün gece 2 saat aralıksız ağladı karnı tok altı temiz bu gece 4 saat hiç durmamasıya ağladı gazıda cıkarıyor gaz damlasıda veriyorum doktor bişey yapmaz diyorlar başına gelen varmı
Ya benimde sürekli ağlama isteğim geliyor canım kısır yapsınlar sana süt yapar hem de bol bol salata da yiyebilirsin seni çok iyi anlıyorum hiç üzülme hepsi geçecek
Canım lohusalık halleri bende hep ağlıyordum. Ama kayınvalidene eşin dese en azından sana etsiz yapsa söyledi mi. Senin aç kalmaman lazım yiyesin ki süt olsun. Ama bu durumlar geçecek herşeyi bir düzene oturttuğun zaman daha güzel olacak
Bende hiç bir şey yiyemiyordum yavaş yavaş yiyorum artık. Söyleseniz keşke etsiz yapsa birine bari koymasın yani burda önemli olan sensin onlar değil. O ağlama bende de tavandı şimdi azaldı
Sağolun kızlar inşallah geçiçidir, aglamak hiç iyi gelmiyor zaten anında sinüslerim doluyor nefes alamıyorum.ben lohusalıkta hamilelikten daha çok ağladım bir kadının en zor zamanları bence lohusalık en hassas olduğu dönem. Allah sabrınıız arttırsın üzmeyin kendinizi hepsi geçiçek
Valla hiçbir fikrim yok perşembe kontrolü var hepsini sorarım artık doktoraBenimkide hergün yapıyordu ilk başlarda hatta günde 2-3 defa yaptığıda oluyordu. Şimdi haftada bir yapıyor nedense
Evet güzel bi acı ama son yapılan hata yüzünden kötü oldum işteDaha yeni senin canım yoksa bende hayatımda böyle acı görmemiştim çok değişik ama sonu güzel bişey bebişi kucağına alınca
KızEvet başlarda günde 2 3 kez de yapıyorlar. Sonra yapmadığı da oluyor. Düzene girer zamanla
Tamam canım sağolHer gün de yapar birkaç gün arayla da yapar. Genelde ilk doğduğu birkaç gün yapıyor. Sonra bir ara 3 gün yapmadığı da oldu bizim. Normal dediler. İlk zamanlar yeşil rengi.. Anne sütü tam almaya başlayınca sarıya dönüyorSen çiş ve kakasını takip et doktora bildirirsin en doğru ifadeyi doktor sana söyler
Cnm ben 21. Gündeyim henüzöhiç korse vb kullanmadım. Ama karnım baya indi. Yinede alt karnım var. Tam olarak eskisi gibi değil.Gece yatarken neden takmamalıyım peki?
Kulandığım korse bundan. Doğumhanede alttan dikişlerim yapıldıktan sonra korse takmaya ne zaman başlamalıyım diye sordum ben de o da istedıgim zaman başla dedi. Baya baya indi göbegim ama tabi pörsüklüğü duruyor bakalım 40. Gün sonunda nasıl olacak?
Ben de 1aydır çok ağladım.Eşimle çok kötü şeyler yaşadık hala hazmedemiyorum.Bebeğimin dünyaya gelmesine sevinemedim dahi sorunlardan.Allah herkesin karşısına anlayışlı hayırlı insanlar çıkarsın.Ya benimde sürekli ağlama isteğim geliyor canım kısır yapsınlar sana süt yapar hem de bol bol salata da yiyebilirsin seni çok iyi anlıyorum hiç üzülme hepsi geçecek
Biz dedik demi
Aşınızı oldunuz sanırım canım huzursuzluk yaptı mı?Benimkinin dün göbeği de yakıldı tekrar K vitamini iğnesi yapıldı huysuz geçti günümüz.Yarın sa sünnet var.Maalesef yok yalamaya devamaaa bak onu soracaktım bazıları aşıdan önce ateş düşürücü veriyormuş öyle mi yapmalıyız sen bilirsin
Ahhh kuzum lohusalık çok etkiliyor insanı Allahım yardımcın olsun.. Demir ilacı vs kullanıyorsun dimi? Yoğurt vs yesen ekmekle belki iyi gelir sana.. Normalde demi et sevmiyorsun?Üfff vitaminsizlikten sütüm kesilmez inşallah ymk yemeğe firsatim olmuyor evde yapilan yemekler de...et sevmiyorum dedikçe tüm yemeklerin içine et koyuyorlar. K.validem 3 cesit ymk yapmis evde 3 kisiyiz ama sanki 20 kisiyi iftara cagirmisiz gibi koca koca tencereler.. taze fasulyeye et koymus yiyiyorum, sarma yapmis et koymus yiyemiyorum, tavuksuyu yapmis corba safi yağ... valla nankörlük yapmak istemiyorum ama 1 haftadir dogru duzgun bir sey yiyemedim. Bebek zaten dk basi bir memede. Anneme makarna haşlatıyorum şimdi. Hiç tadım yok, lohusa halimle bi de taşinma fasli cikardilar basima.. sinirlerim baya bi yiprandi. Devamli bir aglama geliyor. Burnumu sile sile aglayarak yaziyorum valla((
Olduk evet canım, sanırım sorun yok şimdi bi ağlıyor da uyuyamadığı için heralde. Oy kuzum yaa. Kolik mi acaba bebeğin?Aşınızı oldunuz sanırım canım huzursuzluk yaptı mı?Benimkinin dün göbeği de yakıldı tekrar K vitamini iğnesi yapıldı huysuz geçti günümüz.Yarın sa sünnet var.
Bebeğim doğduğu günden beri sırtı yere değer değmez katıla katıla ağlıyor hala da geçmedi.Yarın napıcam bilmiyorum.Senin bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?