Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herkes konusur bosver sen takmadigin surece konustuklariyla kalirlar
Bilmiyorum ki çıkıyormu kendimi düşüyor hiçbir fikrim yok
Kendi eridi bnm ipler, oyle demisti doktorum da ztn

Oğlum var 12 kg her dk kucağımda ama sanırım iyiyim diye onu daha korunaksiz kucaklamaya başladım , koku var mı peki sizde
Bahsettiğiniz gibi oluyor,sıkıntı yoktur büyük ihtimalle
Valla kuzum büyüyorlar yine aynı,birbirlerini kıskanıyorlar maalesef
Temennim ergenlikten sonra geçmesi
Kızlar 20 lik dişimi çektirdm alt üst birde dikiş atıldı birde uykusuzluk eklendi çok sinir bozucu bir gün
Çok geçmiş olsun canım bilirim acısını
Kayınvalidene aynen şöyle soyle ama anlar mı orasını bilmiyorum. Yeni dogan bebek sadece emmeyi bilerek dünyaya geliyor,bu refleks anne karnında oluşuyor. Doğduğunda da acıkmak dışında gaz sancısı bile olsa tek bildiği refleks emme olduğu için sürekli aranır aç gibi. Bu durumu bilmeyen kişi bebeği doymuyor zanneder. Kaka ve çiş sayısı okeyse cocuk doyuyor demektir. Kakalı bezlerini de ver eline tamamdır

Kız benim oğlanın git gide açılıyor mavisi renkli gözlü olacak herhalde. Ama anne tarafı hep renkli göz ondan olması olası
Benimki de aynı yeşil oluyor gibi açıldı ton olarak. Benimde eşimin kardeşleri babası anneannesi babaannesi renkli gözlü. Bana da renkli gözlü olcak gibi geliyor nedense

Aynı tabiri her gün kullanıyorum.Bizimki üst değişirken de aynı apatmanı inletiyor gece gündüz.

Kızlar merhaba sünnetimizi olduk geldik.Biraz huysuzluğumuz var.Büyük beden bez kullanın dediler.Kızımın 6 numara bezini bağladım.
Sünnet yaptıran anneler siz ne yöntem kullanıyorsunuz? Altına birşey giydiriyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…