Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Olduk evet canım, sanırım sorun yok şimdi bi ağlıyor da uyuyamadığı için heralde. Oy kuzum yaa. Kolik mi acaba bebeğin?
Evet canım dr da kolik dedi damla verdi.Biraz büyüseler dışarı vs de cıkardık rahatca onlar da rahatlardı.2 bebekle çıkamıyorum ben bir yere.

Ev işlerini yemeği herseyi kafama takıyorum ben kesinlikle hiç birine yetişemiyorum hele temizlik düşündükçe sinirim bozuluyor ya çamaşır bulaşık süpürge hiç biri tam olmuyor
Tek başına olucak işler değil canım çok normal.. Sadece bebekle ilgilenmek bile çok yorucu.. Yetişemediğin mecbur kalacak kendini kötü hissetme.. Yardım edecek sana destek çıkacak birisi yok mu yakınlarında?

Evet canım dr da kolik dedi damla verdi.Biraz büyüseler dışarı vs de cıkardık rahatca onlar da rahatlardı.2 bebekle çıkamıyorum ben bir yere.
Yani zor olur tabi. Evin içinde de zor senin için. Dilruba demirezer var ya instagramda gaz için sitesinde damla varmış herkes çok övmüş belki işe yarar

Annemler vardı gittiler, maalesef şehir dışında ailelerimiz. Eşim yardım ediyor ama eski düzene donmem 2 çocukla zor gibi

doktor bir damla önerdi probiyorik biraz iyi geldi en azından krize giricej kaadar aglamıyor artık

Bende Bi etkisi olmadı canım . Bu arada evlat işi çok zor eşiyle sorunu olmayan bile lohusalıkta elbet ufak tefek sorunlar yaşıyor bence.

Ben yastıkları ısırmıştım. Sonra 1 saat o demirlere asıl benim hâlâ acıyor kollarım
Analık işte
Hımm benim hiç gelmedi elime öyle bi şey. Hatta sen yazdıktan sonra tekrar kontrol ettim ip vs yok.
Kızlar ben normal dogum yaptım bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Size de verdiler mi ? Ne bileyim emzirirken antibiyotik ne kadar sağlıklı?
Bana da verdi ama ben içmedim.
Ahhh canım yaa neler yaşamışsın kıyamam.
Ama boşver unut gitsin
Kızçenle aşk yaşamaya bak
Ben unutamıyorum gerçekten yani unutan nasıl unutur bilmem ama aklımdan çıkmıyor açıkçası
Kız dur daha acın çok taze
Kessinlikle unutacaksın bak garanti veriyorum sana
Yaaaa bende diyorum ne zaman tanıyıp gülecek bana
En tatlı zamanları dimiii
Kuzum 1 haftalık bebekle ne taşınması
Çok mu elzem çok mu acil ki
Ahhh çözülür inşallah
Bebişine odaklan başka birşey düşünmemeye çalış

Ahhh kuzum lohusalık çok etkiliyor insanı Allahım yardımcın olsun.. Demir ilacı vs kullanıyorsun dimi? Yoğurt vs yesen ekmekle belki iyi gelir sana.. Normalde demi et sevmiyorsun?
Canım normalde yerim ama oyle her seyin içinde yiyemiyorum. Hele taze fasulyeye, lahana sarmasinda fln hiç sevmiyorum. Anneme ikinci günümde fln et haşla demiştim protein olsun diye o da normalde o şekilde yapmaz içine kaşık kaşık salça koyarak pişirmiş mesela o da çok ağir geldi yiyemedim dün bebegin kontrolleri ve bnm kontrollerim vardi eve geldik derken sabahtan beri bir tane tostla durduğumu fark ettim. Dolapta et kalmiş onu yiyeyim bari dedim öğüre öğüre zorla onu yedim. Bulgur pilavını annem ısıtırken içine su katıp ısitmıs alti yapismasin diye. Ama bildigin suyun icimde bulgurlar yuzuyor. 5.gün Antibiyotik dokundu gece gram uyku uyuyamadim, dis etlerimin ve başımın agrisindan duramamaya basladim. Ayaga kalkayim diyorum bayilacak gibi oluyorum.
Annem ona raģmen 5. Gün eve gideyim baban yalniz kaldi evi bir toparlayayim diye beni birakti gitti ertesi gunu aksamina kadar yok. Kaldim öyle dımdızlak bakımsız...sorsan eşim evde diye gitmiş. Eşim desen izne ayrılmadı adam haklı olarak haziran dönemini kapatayim da prim alacaksam alabileyim diye. Evde olsa nolacak adam b.sayar basinda toplantida telefonu zir zir susmuyor...bunlar böyle üst üste binince aman sütüm kesilecek aman vitaminsiz kalicam, aman birden çökecem telasına kapildim. 55 ile hamile kaldim dün tartildim 58.. zaten cabuk kilo veriyorum birden yere çakılıp baslangicin da altina duşerim korkusu basladi. Emzirirken vucut kiloyu tutar derler insallah dogrudur diyorum ne diyeyim. Demir ve diger multi vitamin haplarina yeni baslayabildim canim.

Kuzum 1 haftalık bebekle ne taşınması
Çok mu elzem çok mu acil ki
Ahhh çözülür inşallah
Bebişine odaklan başka birşey düşünmemeye çalış
Esimin isi dolayisiyla bir yilligina istanbula yerlesmistik canim. Simdi tekrardan yasadigimiz yere donecektik zaten ama en azindan temmuzu bekleyebilirdi bu durum. Lohusaligimin ikinci gunu annemle eşim ne zaman gidecez demeye başladilar. Ben desen kendi canimin derdindeyim, alttan dikisler baski yapiyor, tuvalete giderken bile popomu yataktan kaldirmam neredeyse dakikalarımi aliyor, kas agrisi desen var meme hassasiyeti desen var. 4.günumde bi can havliyle ayaklanip eşyaları kutulara dizmeye basladim gideceksek gidelim lanet olsun diye... valla Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten. En yakinin bile olsa yetemiyor. Keske normal doğumda hemen ayaklaniyorsun efsanesi benim icin gecerli olsaydi da kendi isimi kendim yapabilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…