- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.637
- 43
- 28
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #65.081
Kurudu ama kuruyan yer biraz sarkmis gobek yeri halen duruyor sanki korktuğumdan elimi bile süremiyorum. Sanki göbek içi halen oldugu gibi duruyor kuruyan yer sarkmışBağ iyice kurudu mu ?
Hiç bel agrısı yaşadınız mı ya Doğumdan sonra böyle sanki kemiklere çekiçle vuruyormuş gibi ani atak şeklindeIllakii söylerr canım sen genede dikkat et
Canım bu para calismayanlar icin bir defaya mahsus yatıyor değil mi?Cnm ssk dan ben calismadgm icin esim başvurdu 316 tl galiba yatmis ptt ye almadk henüz
Biz de dün sünnet ettirdik oğlumu günlük rutininize devam edin büyük bez vs önermiyoruz dediler. Calpol verdi doktor onu da çok zorlamazsa verme dedi dün epey huysuzdu gece boyu 1 kez calpol verdik. Bugün daha sakin çok şükür yarın da ılık suda bekletip sargısını çıkaracağız. Ekstra bir şey yapmayın dedi özellikleKızlar merhaba sünnetimizi olduk geldik.Biraz huysuzluğumuz var.Büyük beden bez kullanın dediler.Kızımın 6 numara bezini bağladım.
Sünnet yaptıran anneler siz ne yöntem kullanıyorsunuz? Altına birşey giydiriyormusunuz?
Evett kuzumm halada ağrıyor hele oram terleyincede çok etkiliyo benii hep olcak bu ağrı kuzum maaleseff iğne yedik jemiklere kolay değillHiç bel agrısı yaşadınız mı ya Doğumdan sonra böyle sanki kemiklere çekiçle vuruyormuş gibi ani atak şeklinde
Kesinlikle aynılarını yaşadım. Tam 2 hafta sürdü ağrılarım. 2 hafta oturamadım, hep yatarak emzirdim. Geçecek az kaldı canımcımEsimin isi dolayisiyla bir yilligina istanbula yerlesmistik canim. Simdi tekrardan yasadigimiz yere donecektik zaten ama en azindan temmuzu bekleyebilirdi bu durum. Lohusaligimin ikinci gunu annemle eşim ne zaman gidecez demeye başladilar. Ben desen kendi canimin derdindeyim, alttan dikisler baski yapiyor, tuvalete giderken bile popomu yataktan kaldirmam neredeyse dakikalarımi aliyor, kas agrisi desen var meme hassasiyeti desen var. 4.günumde bi can havliyle ayaklanip eşyaları kutulara dizmeye basladim gideceksek gidelim lanet olsun diye... valla Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten. En yakinin bile olsa yetemiyor. Keske normal doğumda hemen ayaklaniyorsun efsanesi benim icin gecerli olsaydi da kendi isimi kendim yapabilseydim.
Benimki de koyu gri gibiydi açılıyor rengi ama kahverengi gibi oldu. Yeşile mi dönecek acaba? Benim gözüm yeşil. Sağlıklı olsun da asla önemli değil. Sadece merak ettimGri gibiydi doğduğuna sanırım mavi olcak gibi bilemedim
Bulunduğunuz ilçenin "sosyal hizmet merkezi müdürlüğü"ne başvuruyorsunuz. Bu doğum yardımı için.Kızlar dogum yardımı parası e devletten yapılmıyor ya yapan var mı ?
Dikişler ne zaman düştü yada düşecek bilmiyorum ama 2 hafta içinde tamamen geçti benim çok şükür ağrısı sızısıKız yokJou farketmedim yeminle çok fazla yazı olunca ayy . Bişey sorucam bu dikişler ne kadar süre de düşüyor bide doktor bana bi şey verdi böyle suya kat ve onunla taharetlen filan dedi portakal kokuyor ne olduğunu bilen varmı ne işe yarıyor
Kendi eriyor canım o dikişlerinBilmiyorum ki çıkıyormu kendimi düşüyor hiçbir fikrim yok
Benimki de kahverengi oldu gibu ama biraz daha açılsa sanki ela yada yeşile çalacak gibiBizim gri idi şimdi sanki kahveye dönüyor.Sizin oldu mu?
Hep beraber takip edeip görcezAcaba ne renk olur gri gibide mavimsi gibidesaglikli olsnda bakalm ne renk olacak meraktaym babasida bnde mavi değiliz benm ve esimin dedesinin mavi belii olur diyoruz
Hadi hayırlı olsun canım benimKızlar merhaba sünnetimizi olduk geldik.Biraz huysuzluğumuz var.Büyük beden bez kullanın dediler.Kızımın 6 numara bezini bağladım.
Sünnet yaptıran anneler siz ne yöntem kullanıyorsunuz? Altına birşey giydiriyormusunuz?
Benimkinin de çapaklanma oldu canım. Hatta ertesi gün capaklar kuruyarak göz kapağını yapıştırmaya başlamıştı hemem göğsümden süt sıktım 1 kere. Bi daha olmadı canımKızlar, bebeğimin gözleri çok çapaklanıyor. Sizinkiler de öyle mi?
Alla alla canım kime sorsam teması önleyin diyor.3 saatte bir calpol verin yarım ölçek dediler.O kadar sık vermeyi düşünmüyorum ama ben.Biz de dün sünnet ettirdik oğlumu günlük rutininize devam edin büyük bez vs önermiyoruz dediler. Calpol verdi doktor onu da çok zorlamazsa verme dedi dün epey huysuzdu gece boyu 1 kez calpol verdik. Bugün daha sakin çok şükür yarın da ılık suda bekletip sargısını çıkaracağız. Ekstra bir şey yapmayın dedi özellikle
Teşekkürler bitanemKesinlikle aynılarını yaşadım. Tam 2 hafta sürdü ağrılarım. 2 hafta oturamadım, hep yatarak emzirdim. Geçecek az kaldı canımcım
Sende kendini üzme takma kafana hiç bir şeyi
Bebeğine odaklan
Benimki de koyu gri gibiydi açılıyor rengi ama kahverengi gibi oldu. Yeşile mi dönecek acaba? Benim gözüm yeşil. Sağlıklı olsun da asla önemli değil. Sadece merak ettim
Bulunduğunuz ilçenin "sosyal hizmet merkezi müdürlüğü"ne başvuruyorsunuz. Bu doğum yardımı için.
Emzirme ödeneğini benim hastane doğum raporu verirken başvuru yaptı 1 hafta sonra hesabıma yattı 316₺
Dikişler ne zaman düştü yada düşecek bilmiyorum ama 2 hafta içinde tamamen geçti benim çok şükür ağrısı sızısı
Dikişlerden haberim yok valla
Kendi eriyor canım o dikişlerin
Benimki de kahverengi oldu gibu ama biraz daha açılsa sanki ela yada yeşile çalacak gibi
Hep beraber takip edeip görcez
Hadi hayırlı olsun canım benim
Rabbim damatlığını da göstersin
Benimkinin de çapaklanma oldu canım. Hatta ertesi gün capaklar kuruyarak göz kapağını yapıştırmaya başlamıştı hemem göğsümden süt sıktım 1 kere. Bi daha olmadı canım
Geçmiş olsun kuzum.Buz ile tampon yaparsan hafifletir şişmeyi de önler.Kızlar 20 lik dişimi çektirdm alt üst birde dikiş atıldı birde uykusuzluk eklendi çok sinir bozucu bir gün
Donmesin ya mavi kalsnlarBizimkide böyle aynı dönermi acaba
İnşallah saglikli olsndabence mavi olur koyu mavi gibi şuan
Ablamin bir tanidigi vardi suan bn calismadigim icin esime yatti kuzum calismayana yatiyor mu bilmiyorm km çalışıyor diye sormuşlar esime oda ben deyince onun adina basvuru yapilmsCanım bu para calismayanlar icin bir defaya mahsus yatıyor değil mi?
Sargıdan pipisi beze değmiyor zaten canım şu an. Sargı düşünce de karton bardak kesip koyacakmışız 1 hafta beze değmesin diyeAlla alla canım kime sorsam teması önleyin diyor.3 saatte bir calpol verin yarım ölçek dediler.O kadar sık vermeyi düşünmüyorum ama ben.
Teşekkür ederiz sizde sağ salim kucağınıza alın inşallah. Kendiniz için pijama tshirt falan fazladan götürün ben çok terledim sürekli değiştirdim. Doktorunuz depend kullanmanıza izin veriyorsa çok büyük rahatlık. Bebek için de öyle çok fazla kıyafet götürmeye gerek yok maksimum 2 tane yeterli oluyor.Bütün Haziran annelerini tebrik ediyorum, sağ salim kucağıniza aldınız, peki doğum çantasına neler koydunuz, en çok hangileri lazım oldu, nasıl geçti doğum süreciniz
Neden olurmuş bir şey demediler mi peki. Netten baktım da bi d vitamini fazlalığında oluyormuşKızlar ya kızımın kalsiyumu yüksek çıktı. Endokrine yönlendirdiler. D vitamini kestiler kalsiyum yüksek çıkınca canım sıkıldı yad vitamini de 153 çıkmış normal mi acaba bilen var mı aranızda
Aşırı değil de az az arada oluyor bizimdeKızlar, bebeğimin gözleri çok çapaklanıyor. Sizinkiler de öyle mi?
Emzirme ödeneği herkese veriliyor 1 defaya mahsusCanım bu para calismayanlar icin bir defaya mahsus yatıyor değil mi?
Ay annesi gibi yeşil yeşil olsun ne güzelKesinlikle aynılarını yaşadım. Tam 2 hafta sürdü ağrılarım. 2 hafta oturamadım, hep yatarak emzirdim. Geçecek az kaldı canımcım
Sende kendini üzme takma kafana hiç bir şeyi
Bebeğine odaklan
Benimki de koyu gri gibiydi açılıyor rengi ama kahverengi gibi oldu. Yeşile mi dönecek acaba? Benim gözüm yeşil. Sağlıklı olsun da asla önemli değil. Sadece merak ettim
Bulunduğunuz ilçenin "sosyal hizmet merkezi müdürlüğü"ne başvuruyorsunuz. Bu doğum yardımı için.
Emzirme ödeneğini benim hastane doğum raporu verirken başvuru yaptı 1 hafta sonra hesabıma yattı 316₺
Dikişler ne zaman düştü yada düşecek bilmiyorum ama 2 hafta içinde tamamen geçti benim çok şükür ağrısı sızısı
Dikişlerden haberim yok valla
Kendi eriyor canım o dikişlerin
Benimki de kahverengi oldu gibu ama biraz daha açılsa sanki ela yada yeşile çalacak gibi
Hep beraber takip edeip görcez
Hadi hayırlı olsun canım benim
Rabbim damatlığını da göstersin
Benimkinin de çapaklanma oldu canım. Hatta ertesi gün capaklar kuruyarak göz kapağını yapıştırmaya başlamıştı hemem göğsümden süt sıktım 1 kere. Bi daha olmadı canım
Bizim hemşire 45.gün çektirin dedi ama sanırım 2 aya kadar süresi var. Çocuk doktoruna gitcez heraldeKizlar birinci ay aşısını yaptırırken hemsire kalca ultrasonu cekildimi dedi bunun belli bir suresi varmi kirkini doldurmasi gerekmiyor mu birde hangi bolumden almamiz lazm randevu bilen varmi
emzirirken oturma pozisyonundan da oluyorHiç bel agrısı yaşadınız mı ya Doğumdan sonra böyle sanki kemiklere çekiçle vuruyormuş gibi ani atak şeklinde
Güneşe cıkarınca daha da mavi duruyor ama 40 güne kadar değişebilir diyorlar sanada söyledilermi hiç?Donmesin ya mavi kalsnlar
Eğer sezeryan ise mutlaka külot bez ve gecelik en çok kullanılan iki şey ve üstüne sabahlık. Çok daha rahat oluyor pijamadan. Emzirme atleti falan sakın koyma asla kullanılmıyorBütün Haziran annelerini tebrik ediyorum, sağ salim kucağıniza aldınız, peki doğum çantasına neler koydunuz, en çok hangileri lazım oldu, nasıl geçti doğum süreciniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?