Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben unutamıyorum gerçekten yani unutan nasıl unutur bilmem ama aklımdan çıkmıyor açıkçası
İlk bi kaç gün benimde sürekli aklımdaydı doğum içim bi tuhaf oluyodu o anları hatırladıkça. Ama zaman geçtikçe aklından çıkıyo insanın. Zaten insanlar çektiklerini unutmasa 2. çocuklar olmazdı muhtemelen. Ben doğumdan çıktığımda yok bidaha çocuk mocuk bu ne biçim bişeymiş böle diyodum bakalım ileride fikrimiz ne olacak.

Doğum yardımı için 144 hattını aradım ben
E-devletten falan olmuyormuş. Mutlaka gidilmesi gerekiyormuş sosyal hizmet merkezi müdürlüğüne. Emzirme için hastane yaptı başvuruyu valla bi kaç güne yattı kuzum

Ya zaten herkes en fazla 4 damla kullanırken bizimki 6 damla kullanıyordu umarım sadece ondandır. Kabızlıkta oyüzden oluyormuş sinir oldum deneme yanılma yoluyla resmen ilaç veriyorlar hep

Kuzu sen de öğretmendin galiba.
İki ayrı yardım mi var.
Biraz detaylandirir msn ben de başvuru yapayım

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Doğumdan sonra fırsat bulup da siteye giremez oldum
Önce kızın sarılığı çıktı
Sonra işitme testini geçemedi tekrar hastaneye gidip gelmelerimiz başladı
Sonraki testde geçti. Prematüre bebeklerde olabiliyormuş. Ama sonuç çıkana kadar canımdan can gitti tabi

Doğduğundan beri bitmeyen gaz sancılarımız var
Kolik bir bebek kendisi
Şimdi birde reflü sorunumuz çıktı, mide bulantıları ve kusmaları başladı
Günde 2 kere nevresim çarşaf falan değiştiriyorum
Annelik çok zormuş beee

Hala kendi evime geçmedim
Annemde kalıyorum
Eve geçtiğimde ne yapacağımı kara kara düşünüyorum

Kurudu ama kuruyan yer biraz sarkmis gobek yeri halen duruyor sanki korktuğumdan elimi bile süremiyorum. Sanki göbek içi halen oldugu gibi duruyor kuruyan yer sarkmış
Göbek içi düşünce dahi hemen kurumuyor,bir kaç gün akıntı oluyor hatta,bir sıkıntı olsa kızarık ve pis kokulu olurdu.

Kizlar birinci ay aşısını yaptırırken hemsire kalca ultrasonu cekildimi dedi bunun belli bir suresi varmi kirkini doldurmasi gerekmiyor mu birde hangi bolumden almamiz lazm randevu bilen varmi
2 veya 2,5 ay arası yaptırılıyor. Henüz erken,1 aylık muayenesinde doktor yönlendirir. Bizim bugün 1.ay muayenesi vardı kalça ultrasonu randevu verdi agustos ayına

Kızlar bebeğin tıkanan burnuna nasıl bir işlem yaptınız. Kafam karışık. Hastaneden taburcu olurken aspiratör ve serum fizyolojik alınmasını yazmışlar. Kimisi şırınga ile diyor. Uygulama yapanınız varsa yardımcı olabilir mi? Bebeğin burnu tıkalı ve korkuyorum uygulamaya..

Canım tek napıcam diye düşünüp stres yapma boşuna evet zor oluyor ama emin ol gayet hallediyorsun herşeyi

Bende korkuyorum ya hatta sağlık ocağına doktora gidip yapmasını rica etmeyi düşünüyorum ben uygulamalı gösterir sende sor olmadı aile hekiminine.

Bende korkuyorum ya hatta sağlık ocağına doktora gidip yapmasını rica etmeyi düşünüyorum ben uygulamalı gösterir sende sor olmadı aile hekiminine.
Aklımdan geçirmedim değil. Ben de tam onu düşünüyordum. 1-2 gündür şüpheleniyordum burnundan.. Bugün üst üste baya hapşurdu burnunun ucuna kadar geldi. İnşallah sağlık ocağında yardımcı olurlar.. Bu arada covid vakaları hep artmış aman dikkat etsin herkes..

Ben otri bebeden aldığım o aparatla temizliyorum. Sonra geri kalanı peçeteyi kıvırıp kenardan kenardan temizliyorum bişey yok gibi görünüyor ama temizlediğin zaman çıkıyor yani. Benimki de mama yerken nefes nefese kalıyor benden ondan şüphelendim tıkandığını. Bu covid şimdiye kadar ses yoktu şimdi neden yine artış oldu anlamıyorum. Birde Afrika'da görülen o hastalık bir kişide Türkiye de görülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…