Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktora götür kuzum bizde de oldu senin haftalarında.. Genelde normal doğum olan bebeklerde beklenen bir şeymiş.. Damla kullandık geçti.
Annem, biz size süt damlatiyoduk geciyodu hemen dedi. Internetten baktim hakkikatten o öneriliyor. Anne sütünün iyilestirici etkisi varmış ben de az önce biraz süt sağıp kulak cubuguyla gozlerine sürdüm bakalım gececek mi?

Üfff kovidimiz eksikti yaa (

Kizlar birinci ay aşısını yaptırırken hemsire kalca ultrasonu cekildimi dedi bunun belli bir suresi varmi kirkini doldurmasi gerekmiyor mu birde hangi bolumden almamiz lazm randevu bilen varmi
doktorumuz 40yla 3ay arası çekilmesi gerek dedi pediatriden randevu alınıyor sanırım çünkü tekrar buraya gelirsiniz dedi

Bende de brunonun var bir deneyeyim olmadı. Çok küçük burun delikleri.. Videolarda tam temizlemiyor şırınga ile yapın deniliyor onuda biri yapacak ki yanında cesaret alasın.. Herkes iç içe kimse dikkat etmiyor. Turizm sezonu açıldı. Gelen giden çok insan var. Artacağı belliydi zaten.. Yeni mutasyonuda ağır geçirilmesine neden oluyormuş. Dikkat ediyorum benle dalga geçen bile oldu. Aynen maymun çiçeği vakasını da duydum. Oda temasla bulaşıyor. Temas edilmeyen bir yer var mı acaba.. Kim bilir kimlerle temas etti Allahım korusun herkesi..

Ben de uyguladım onu annem sürdü hatta ben yapamam dedim. Doktorada resmini atmıştık. Oda damla kullanılsın deyince kaynamış ılımış suyla silip sabah akşam damla uyguladık.

Ben hem serum fizyolojik aldım hem de okyanus suyu. Tıkanmıştı baya görünüyordu da içinde banyo yaptırdığımız bir gün yumuşadı çıktı ucundan aldım serum fizyolojiği burnuna damlatıp yumuşamasını bekliyorsun şimdi aspiratörle falan çekmek zarar verebilirmiş

Evet bende öyle okumuştum. Ama hastane direkt aspiratörü öneriyor. Anlamadım bu işi..

Kızlar çıldırmak üzereyim.. D vitamini fazla kullandırdıkları için hem d vitamini hemde kalsiyumu yüksek çıktı.. Beni endokrine yönlendirdiler bu değerlerin yüksek çıkması demek Allah korusun böbreklere zarar vermesi demek... Doktora zarar vermiş midir diyorum ne zamandır yüksek olduğunu bilmiyorum zaten usg çekilecek diyor. Ya yüksek veriyorsunuz d vitamini neden hiç kontrol edilmiyor. Eğer bişey olursa kızıma o hastaneyi başlarına yıkarım. Resmen burada ihmal var. Birde doktor bana bok atmaya çalışıyor sen fazla mı verdin yok 6 damla olduğundan emin misin ben siz ne dediyseniz onu yaptım elimde kağıt var dedim. Çok kötüyüm lütfen dua eder misiniz bir sıkıntı çıkmasın.

dualarımız seninle kaçıncı gün başlamıştın d vitaminine bizde dilkat edelim doktor nasıl böyle bir hata yapabilir akıl almıyor

Canım tek napıcam diye düşünüp stres yapma boşuna evet zor oluyor ama emin ol gayet hallediyorsun herşeyi
Dert etmiyorum açıkçası
Çünkü Burdada yalnızım
Annem ve eşim sabah işe gidiyor
İkiside akşam geliyor
Tüm gün başbaşayız kızımla

Burası eşimin işine çok yakın bir müddet daha kalırız gibi duruyor bu yüzden
Benim doktorum da direk anne sütü işe temizle dedi. Başka bir şey vermedi
dualarımız seninle kaçıncı gün başlamıştın d vitaminine bizde dilkat edelim doktor nasıl böyle bir hata yapabilir akıl almıyor
Bize sağlık ocağı verdi d vitaminini
Günlük 3 damla veriyoruz

Vitamin degerine bakmadan mi vermisler? Bize de verdiler ocean vitamin d3 400iu kullaniyorum bebegime her gun 1 damla, seninki neydi acaba?
İnsallah bi sknti cikmadan atlaticaksiniz dualarimiz seninle

Ne denir bilemedim. Çok haklısın tatlım. İlk bulduğun fırsatta şikayetçi olabiliyorsan ol nasıl bir iş bilmemezlik, sağlık bu.. Dualarım senle ve belis bebişimizle

Kuzu sen de öğretmendin galiba.
İki ayrı yardım mi var.
Biraz detaylandirir msn ben de başvuru yapayım
Canım ben atanmış değilim ama. Bi belediyede çalışıyorum kurs merkezinde. Sgklı çalışan oluyorum o yüzden.
Dediğim gibi emzirme ödeneği için hastane taburcu olurken başvurdu rapor birimi.
Doğum yardımı için de sosyal hizmet merkezi müdürlüğüne bizzat giderek başvuracağım.
Normal doğum parasını da işyerim zaten sgkya sisteme girdiği için parça parça yatıyor parası.
Ama memursan zaten maaş kesilmiyor. Diğer emzirme ve doğum yardımını memurlar da alabiliyor bildiğim kadarıyla
Ah canım benim dua ederiz tabii ki.
Rabbim korusun meleklerimizi
Bi şey olmamıştır Allahın izniyle
Biz de dua ederiz kalbini ferah tut

Şu an 5. Gün ve aynı kafadayım Allah sabır versin ne yaparım bilmiyorum

Ben de uyguladım onu annem sürdü hatta ben yapamam dedim. Doktorada resmini atmıştık. Oda damla kullanılsın deyince kaynamış ılımış suyla silip sabah akşam damla uyguladık.
Cocuk doktorunu aradik o da anne sütü damlatın dedi bi kaç güne gecmezse damla alıcaz biz de bakalım. Resmen sarı sarı bir seyler akıyor gözünden.
Benim doktorum da direk anne sütü işe temizle dedi. Başka bir şey vermedi
Sizinkisi gecti mi peki? Gectiyse kaç gün sürdü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…