- 20 Ağustos 2020
- 379
- 270
- 23
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #6.521
Çok şükür halimize. Çarşamba ilk ultrasonumuz var heyecanla bekliyorum. Adet sansıları gibi minik kramplarım bugün arttıNasılsınız arkadaşlar ?
Kahverengi kanama eski kanamadır dedi doktor yani şu an bebek için bir tehlike yok. Ama doktoruna söyle ve bir süre progestan kullan canım. İlk hamilelik mi?Kızlar ben bu sabah iki damla falan kahverengi leke gördüm. Ama maksimum iki damla falandır.ilaç falan kullanmıyorum. Önemli bişey midir
Hayirli olsun inşallah sağlıcakla gelecekler hiç korkmamerhabalar.. bende yeni hamileyim. keseyi gördük geçen hafta. bu haftada inşallah cumartesi kalp atışı için gideceğiz. ama bir şey olacak diye çok korkuyorum. tüp bebek ile ikiz gebelik benim. çok da miğdem bulanıyor.
Hadi gözün aydın canım benimGünaydın kızlar bugün kontrol günüm bakalımm
Hadi güzel haberlerle gelinBugün 13.40'ta da benim randevum var. 7+4üz Kalp atışı duyacağız kismetse. Bana da dua edin nolur
Sabah aklıma geldin bende seni etiketleyecektim nerelerdesin diyeselam kızlar birkaç gündür aranızda yoktum ama bütün mesajlarınızı şimdi bitirebildim okudum tek tek üşenmedim valla :)
perşembe yarım gündü o günden bir çıktım tatile yattım durdum sürekli :) :) bugün işe gelmek zulüm gibiydi. hava da yağmurlu tam battaniye altına girip netlixden dizi-film açıp izlemelik :) :) düşündüğüm tek şey akşama eve gidip direk yatağa atmak kendimi. benim uyku ile başım dertte maşallahım var :) akşam gerçi kv gidicez çok uzun zamandır görmüyorduk güzel güzel yemekler yapar şimdi mis gibi. 2 saatte bir yiyorum resmen. karnım kazınıyor yemediğim zaman :) tartıya çıkmaya korkuyorum
Ayy az kalmış . Benim 19 u ayın randevu.bugün 9. Haftaya girdik hayırlısı ile kasıklarım çok ağrıyor benimde batma kaşıntı. Midem çok bulanıyor keyfim hiç yok. Kusmuyorum ama. Çok mutluyum ama keyfiszim de . Aman çok heycanlı tedirgin bekleyiş.Çok şükür halimize. Çarşamba ilk ultrasonumuz var heyecanla bekliyorum. Adet sansıları gibi minik kramplarım bugün arttı
Aynı ruh halini ben de çok yaşıyorum. Mutlu ama mutsuz bolca kaygılı. Uykularımda bölünme. Ama bol bol nas felak okudum iyi geldi o halim geçti. Hormonlar dağıtıyor bizi betalar fırladıAyy az kalmış . Benim 19 u ayın randevu.bugün 9. Haftaya girdik hayırlısı ile kasıklarım çok ağrıyor benimde batma kaşıntı. Midem çok bulanıyor keyfim hiç yok. Kusmuyorum ama. Çok mutluyum ama keyfiszim de . Aman çok heycanlı tedirgin bekleyiş.
bursa çekirge doruk dilek doğanbaş ben çok sevdim bismillahla başliyor olumlu konusuyor yarin kontrolum var gidicem bakalimcanım ben de bursadayım. doktorunun ismi ve hastanesi nedir acaba
benimde hep yüksek normalde 34 35 cikar ama 37yi buluyor)) hormonlar bizimle egleniyorKızlarrr ateşinizi ölçüyor musunuz hiç? Benim ateşim 37 civarı hep sizinki nasıl?
Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin benimde dunden itibaren mide bulantim basladi doktora soylucem ilac cok kotu olursam kullanirimmerhabalar.. bende yeni hamileyim. keseyi gördük geçen hafta. bu haftada inşallah cumartesi kalp atışı için gideceğiz. ama bir şey olacak diye çok korkuyorum. tüp bebek ile ikiz gebelik benim. çok da miğdem bulanıyor.
bu tatil beni iyice miskinleştirdi :) telefonu bilgisayarı elime hiç almadım özledim buraları. iş yerine gelir gelmez mailleri kontrol etmek yerine burayı kontrol ettim :):):)Hadi gözün aydın canım benim
Hadi güzel haberlerle gelin
Sabah aklıma geldin bende seni etiketleyecektim nerelerdesin diye
ben 2 doktor değiştirdim. ilk doktor pembe mavide esra can beyazlı, diğeri de hayat hastanesinde naile gökçe akagündüz. Esra hanımın enerjisini ben bi sevemedim bilmiyorum 3 kere gidip şans verdim, çok iyi birisi aslında ama bazen enerji tutmadı mı tutmuyor. Naile hanıma 1 kere gittim kalp atışımızı duymuştum. kalp atışımızı duymayı beklemediğim ve birden duyduğum için çok şaşırmıştım. ama Naile hanımda soğuk gibiydi. belki de başka bir doktordan geldiğimi bildiği için öyle davrandı bilemem. beslenme ile alakalı şeyler sordum mesela bir şey söylemedi normal hayatına devam et dedi. cevap vermek istemiyor gibiydi :) bir daha 1 ay sonra çağırdı. Naile hanımla da ilerleyemezsem bir de medicanada volkan aksakallı var ona da gitmek istiyorum :) bilmiyorum ben sorunluyum belki de :)bursa çekirge doruk dilek doğanbaş ben çok sevdim bismillahla başliyor olumlu konusuyor yarin kontrolum var gidicem bakalim
Aynı durumdayım sürekli bulanıyor ve hiç geçmiyorKızlar, benim midem bugün çok kötü yaa..
Yesem bulanıyo, yemesem bulanıyo, su içsem bulanıyo.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Öğürtü falan olmuyo, sadece mütemadiyen bulanıyo.
Bende aynı annem geldi cuma düne kadar bendeydi sağolsun temizlik yemek yaptı rahattımbu tatil beni iyice miskinleştirdi :) telefonu bilgisayarı elime hiç almadım özledim buraları. iş yerine gelir gelmez mailleri kontrol etmek yerine burayı kontrol ettim :):):)
ben 2 doktor değiştirdim. ilk doktor pembe mavide esra can beyazlı, diğeri de hayat hastanesinde naile gökçe akagündüz. Esra hanımın enerjisini ben bi sevemedim bilmiyorum 3 kere gidip şans verdim, çok iyi birisi aslında ama bazen enerji tutmadı mı tutmuyor. Naile hanıma 1 kere gittim kalp atışımızı duymuştum. kalp atışımızı duymayı beklemediğim ve birden duyduğum için çok şaşırmıştım. ama Naile hanımda soğuk gibiydi. belki de başka bir doktordan geldiğimi bildiği için öyle davrandı bilemem. beslenme ile alakalı şeyler sordum mesela bir şey söylemedi normal hayatına devam et dedi. cevap vermek istemiyor gibiydi :) bir daha 1 ay sonra çağırdı. Naile hanımla da ilerleyemezsem bir de medicanada volkan aksakallı var ona da gitmek istiyorum :) bilmiyorum ben sorunluyum belki de :)
Sağol canım benim çok rahatım şükürler olsun doktor gerçekten çok önemliBalkiz94
kuzuuum okuduuum pıtpıtları duymuşsunuz çok sevindim
doktor ne kadar önemli 12 tane soruna da nasıl güzel cevap vermiş. bende kontrole giderken yazmayı düşünüyorum valla soruları.
biraz da olsa için rahatlamıştır. çok mutlu oldum
Sağoll kuzummhadi gözün aydın
Sağoll canımmGözünüz aydın
Oylede çekecekmiyim sence sekerim fazla çıkmış aslında tatlıyla hic aram yok tatlı yediğim bile yok yaa sanırım buaralar pogaça börek yedim kürt falan onlardan aldım şeker makarna pirinç pilavı da yediim yoksa imkansız şekerim olmasına hiç yemem çayım bile şekersizBiraz heyecandan biraz da strestedir o ağrı canım.
Şimdi tahlil sonuçlarını da yorumlasın da doktorun gider rahat bir uyku çekersin.
Sağoll canımmHadi gözün aydın canım benim
Hadi güzel haberlerle gelin
Sabah aklıma geldin bende seni etiketleyecektim nerelerdesin diye
Cancan ne yaptin nasilsin ??Bugün 13.40'ta da benim randevum var. 7+4üz Kalp atışı duyacağız kismetse. Bana da dua edin nolur
Kız söyleme bari.Sağoll kuzumm
Sağoll canımm
Oylede çekecekmiyim sence sekerim fazla çıkmış aslında tatlıyla hic aram yok tatlı yediğim bile yok yaa sanırım buaralar pogaça börek yedim kürt falan onlardan aldım şeker makarna pirinç pilavı da yediim yoksa imkansız şekerim olmasına hiç yemem çayım bile şekersizşimdide yasakladı bana hadi yiyesin hep sebze tüketcekmişim bana da diyet yap dedi hiç beklemiyordum yavv nasıl yapcam kocam ın işyerinde diyetçi var ona ayarlıcak biyerden listeden etcem artık benim işim zor kızlarr
Sağoll canımm
Hele hele 3 senedir cayım hep şekersiz ulee ben şekerli şeyler yememkii tatlıda oyle cok nadirr bu kesin börek poğacalardan oldu başka da birşey değill bundna sonra kestimm doktor gene tahlil isterse görürüzzz zatenn elbetki düzelirrKız söyleme bari.
Çayını şekersiz içmiş, poğaçaları, börekleri, makarnaları, pilavları götürmüş.
Bence ciddi bir diyete gerek olmayabilir, bu hafta bunları ölçülü yiyip tekrar test versen glikoz anında düşer.
Geçen izlediğim videodaki diyetisyen hamileliğin hiçbir döneminde tatlıyı istemiyoruz demişti.
Ben bu akşam için makarna yapıcam mesela ama küçük çorba kasesini doldurmayacak kadar yemeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?