- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #6.541
İlk kaybımda hiç bulantım olmamıştı, bunda o kadar çok istedim ki.Aynı durumdayım sürekli bulanıyor ve hiç geçmiyorgece uyutmuyor artık
annelerin hakkı gerçekten ödenmez. cuma günü geldi sağolsun birlikte temizlik yaptık. anneme kalsa karışmamı istemiyordu ama içim rahat etmezdi :) mis gibi oldu evim o kadar pislenmiş ki kafayı yedik temizlik bittikten sonra :) :)Bende aynı annem geldi cuma düne kadar bendeydi sağolsun temizlik yemek yaptı rahattım
evet kuzum gerçekten bolca uykulu :) ama zaten ben de uyku dışında ve göğüs hassasiyeti dışında bir belirti de yok. ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti. bazen galiba ben hamile değilim diyorum :)Sağol canım benim çok rahatım şükürler olsun doktor gerçekten çok önemli
Yaz kuzucum sor sorularini. Sorularına cevap alınca insan daha çok rahatlıyorEee nasıl gidiyor bakalım hamilelik anladığım kadarıyla çok uykulu
Ya ben çok severim aslında tatlı, özellikle sütlü tatlılara bayılırım.Hele hele 3 senedir cayım hep şekersiz ulee ben şekerli şeyler yememkii tatlıda oyle cok nadirr bu kesin börek poğacalardan oldu başka da birşey değill bundna sonra kestimm doktor gene tahlil isterse görürüzzz zatenn elbetki düzelirr
Sen ye makarna ben 2 gün makarna yemistim tabak tabak bide çok severim ama onuda bıraktık pirincide bıraktıkdaha tövbe ettim
Hee kızzz olsun yaaa bebeğimiz için çok bekledik değerr beee kesersek elbet düzelecek ondan sonra yeriim nadirYa ben çok severim aslında tatlı, özellikle sütlü tatlılara bayılırım.
Diyet yaptığımda bırakmıştım, şimdi de çok nadir küçük porsiyon yiyorum.
Ama bugün canım bir sütlaç çekti anlatamam.
Hayır, önüme gelse yiyemem de.
Midem çok fena.
Ne yapıcaz böyle hiç bilmiyorum.
Aynen öyle canım, varsın yemeyelim.Hee kızzz olsun yaaa bebeğimiz için çok bekledik değerr beee kesersek elbet düzelecek ondan sonra yeriim nadir
Aynenn kaçmıyoya sonuctaAynen öyle canım, varsın yemeyelim.
Sağlıkla dünyaya gelsinler yeter ki.
Amin inşallah sizde sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah. hiç bir şey yemek istemiyorum ama karnım aç. bilemedim napıcamRabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin benimde dunden itibaren mide bulantim basladi doktora soylucem ilac cok kotu olursam kullanirim
sizinde bebişiniz hayırlı olsun.. teşekkürler.Hayirli olsun inşallah sağlıcakla gelecekler hiç korkma
Prilam içiyordum fakat gastrit azdı sanırım. Çok kötü oluyorum ve hiç birşey fayda etmiyorİlk kaybımda hiç bulantım olmamıştı, bunda o kadar çok istedim ki.
Onun için hiç şikayet etmeye hakkım yok benim.
2 saat önce bir şeyler yedim, şu an midem çok fena.
Ayağa kalkınca daha fena oluyo, çift yastıkla yatıyorum o yüzden.
Hayat kaliteni düşürecek kadarsa bulantın doktorundan Prilam isteyebilirsin.
Geceden içip yatıyor arkadaşlar, ertesi günleri çok daha rahat geçiyor.
Canım yaa, çok geçmiş olsun.kızlarr 8+4 üm 12. Haftama kadar anneme söylemeyi düşünmüyorum bu hafta anneme geldim.Ama çok bulantım oluyor çaktırmamamda lazım yandımilk gebeliğimde doktorum prilam vermişti kullanıyordum hala 1 kutu var gece yatmadan 1 hap mı içiyorduk onu unuttum kullananlar varsa yazabilir mi?
Allah yardımcın olsun canım, inşallah gümbür gümbür kalp atışını duyarsınız.
Merhabalar kızlar, 1 hafta geriden gidiyorduk ama benim minik tam olarak SATI yakalamış çok şükür, 8+1 olmuşuz. Kalp pıtpıtlarını da duyduk çok şükür, her şey yolunda ❤Cancan ne yaptin nasilsin ??
Aslında ben de uzunca bir süre kimseye söylemek istemedim. Normalde perşembe günü ailemin yanına tatile gidecektik ama çarşamba kontrolde doktor uzun yol yasak diyince son dakika iptal etmek zorunda kaldık. Tabii annem de evhamla hasta mısın noldu bişey mi oldu diye üsteleyince söylemek zorunda kaldımCanım yaa, çok geçmiş olsun.
Yani bi gülesim geldi okuyunca.
Ama çok haklısın annenden bile saklamakta.
Keşke ben de başarabilseydim.
İlk kaybımdan sonra olayın şokunu çok çabuk atlatmıştım ama annemin üzülmesine çok üzülmüştüm.
Başarabilsem ben de söylemezdim.
Kanamam falan olunca sürekli yatıyorum, yürüyüşüm bile farklı.
Onların yanında çaktırmamak pek mümkün değil yani.
Kaç çıktı değerin kuzu çok mu fazlaSağoll kuzumm
Sağoll canımm
Oylede çekecekmiyim sence sekerim fazla çıkmış aslında tatlıyla hic aram yok tatlı yediğim bile yok yaa sanırım buaralar pogaça börek yedim kürt falan onlardan aldım şeker makarna pirinç pilavı da yediim yoksa imkansız şekerim olmasına hiç yemem çayım bile şekersizşimdide yasakladı bana hadi yiyesin hep sebze tüketcekmişim bana da diyet yap dedi hiç beklemiyordum yavv nasıl yapcam kocam ın işyerinde diyetçi var ona ayarlıcak biyerden listeden etcem artık benim işim zor kızlarr
Sağoll canımm
Yaaa sevindim bu bilgiye teşekkür ederimKızlar önceden bir düşüğüm var. O süreçte doktorlardan bayaca bilgi edindim sizlerle paylaşayım. 5. haftadan sonra progesteron hormonunun salgılanması corpus luteum değil artık rahmin kendisi yapıyor. Bu hormon rahmin kalınlaşmasını sağlayan hormon. Bu görev değişiminde hormon seviyesi azalabiliypr ve bebek düşebiliyor. Yani 5 ve 6 haftaları kritik. Bebek sağlıklıysa eğer 12 de garantileniyor. 29 haz annesiyim 5+5 im. Burda çoğu kişi 7 yi atlattı gözünüz aydındarısı bizlere ve sağlıklı 9 aya inşallah
Gerçekten iyi ki var annelerannelerin hakkı gerçekten ödenmez. cuma günü geldi sağolsun birlikte temizlik yaptık. anneme kalsa karışmamı istemiyordu ama içim rahat etmezdi :) mis gibi oldu evim o kadar pislenmiş ki kafayı yedik temizlik bittikten sonra :) :)
evet kuzum gerçekten bolca uykulu :) ama zaten ben de uyku dışında ve göğüs hassasiyeti dışında bir belirti de yok. ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti. bazen galiba ben hamile değilim diyorum :)
Hay maşallah ben çatlardımkızlarr 8+4 üm 12. Haftama kadar anneme söylemeyi düşünmüyorum bu hafta anneme geldim.Ama çok bulantım oluyor çaktırmamamda lazım yandımilk gebeliğimde doktorum prilam vermişti kullanıyordum hala 1 kutu var gece yatmadan 1 hap mı içiyorduk onu unuttum kullananlar varsa yazabilir mi?
Yaaaa gözlerim dolu dolu okudumMerhabalar... ben de birkaç gündür sessiz sessiz takip edenlerdenim. Kayıp yaşayanlarla üzüldüm, güzel haber paylaşanlarla sevindim... 6+3 üm ben de. 10 yıllık evliyim. Pcos nedeniyle yumurtlamam olmadığı için hiç hamile kalamamıştım. Klomenle yumurtlama sağlansa da hiç biri pozitif sonuçlanmamıştı. İki aşılama negatifim var 6 yıl olmuştur herhalde. Tamamen çocuksuz bir hayat tarzı benimsemiştim artık. Ev düzenim, sosyal hayatım, hedeflerim... hiçbirinde çocuk hayali yoktu. Her beklenti ayrı bir yara oluyordu çünkü. Tam bir hafta önce hayatımın en büyük hadisesini yaşadım. Adet sancım olmasına rağmen bir türlü adet gelmediği için test yaptım ve hayatımda ilk defa o kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm saniyeler içerisinde. Kim bilir yaptığım kaçıncı gebelik testidir. Negatifi görünce psikolojik olarak aklımdan atıyorum gebelik fikrini iyi geliyor kendi hayatıma odaklanıyorum, şüphelenmiyorum vs diye öyle yapmıştım. Ama Rabbim bir hediye göndermiş meğerse bana onun belirtileriymiş yaşadıklarım. Nasıl mutluyum, nasıl bir şok yaşadım, nasıl heyecanlıyım tarif edilemez. Okuduğuma göre birkaç yıldır bekleyenler varmış. Tüp bebek hamileleri var... 3-5 yıl ile 10 yıl arasında psikoloji açısından pek bir fark olmuyor. Hatta benim için ilk zamanlar çok çok daha zordu. O yüzden neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Ama geçti her şey bunun farkındayım.
İstediği zamanda hamile kalan da yıllarca bekleyen de burda bebeği için aynı korkuları sevinçleri yaşıyor. Rabbim hepinize bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da dua edin kızlar.
Hangisi bilmiyorum ben hiç anlamamdaKaç çıktı değerin kuzu çok mu fazla
Yaaa sevindim bu bilgiye teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gerçekten iyi ki var anneler
Hay maşallah ben çatlardımPrilamı gece yatmadan 1 tane içiyorum. O etkili olmazsa 2.gün gece yatmadan 2 tane içiyorsun. Yine etkili olmazsa gece yatmadan 2 gündüz 1 içiyorsun
Yaaaa gözlerim dolu dolu okudumSağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Evet canım ilk hamilelik sabah çamaşırda iki damla görmüştüm. Şuan bişey yok.. benim akıntım koyu sarı renkli yoğun kıvamlı bu normal bişey mi sizin de öyle mi?Kahverengi kanama eski kanamadır dedi doktor yani şu an bebek için bir tehlike yok. Ama doktoruna söyle ve bir süre progestan kullan canım. İlk hamilelik mi?
Canım bende 5+4 üm çok güzel bir bilgi çok teşekkürler acaba bu hormonu arttıracak gıdalar var mı bana vermedi çünlü doktor . İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza bende şu 3. Ayı doldursam içim rahat eder belkiKızlar önceden bir düşüğüm var. O süreçte doktorlardan bayaca bilgi edindim sizlerle paylaşayım. 5. haftadan sonra progesteron hormonunun salgılanması corpus luteum değil artık rahmin kendisi yapıyor. Bu hormon rahmin kalınlaşmasını sağlayan hormon. Bu görev değişiminde hormon seviyesi azalabiliypr ve bebek düşebiliyor. Yani 5 ve 6 haftaları kritik. Bebek sağlıklıysa eğer 12 de garantileniyor. 29 haz annesiyim 5+5 im. Burda çoğu kişi 7 yi atlattı gözünüz aydındarısı bizlere ve sağlıklı 9 aya inşallah
Evet canım ilk hamilelik sabah çamaşırda iki damla görmüştüm. Şuan bişey yok.. benim akıntım koyu sarı renkli yoğun kıvamlı bu normal bişey mi sizin de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?