Merhabalar... ben de birkaç gündür sessiz sessiz takip edenlerdenim. Kayıp yaşayanlarla üzüldüm, güzel haber paylaşanlarla sevindim... 6+3 üm ben de. 10 yıllık evliyim. Pcos nedeniyle yumurtlamam olmadığı için hiç hamile kalamamıştım. Klomenle yumurtlama sağlansa da hiç biri pozitif sonuçlanmamıştı. İki aşılama negatifim var 6 yıl olmuştur herhalde. Tamamen çocuksuz bir hayat tarzı benimsemiştim artık. Ev düzenim, sosyal hayatım, hedeflerim... hiçbirinde çocuk hayali yoktu. Her beklenti ayrı bir yara oluyordu çünkü. Tam bir hafta önce hayatımın en büyük hadisesini yaşadım. Adet sancım olmasına rağmen bir türlü adet gelmediği için test yaptım ve hayatımda ilk defa o kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm saniyeler içerisinde. Kim bilir yaptığım kaçıncı gebelik testidir. Negatifi görünce psikolojik olarak aklımdan atıyorum gebelik fikrini iyi geliyor kendi hayatıma odaklanıyorum, şüphelenmiyorum vs diye öyle yapmıştım. Ama Rabbim bir hediye göndermiş meğerse bana onun belirtileriymiş yaşadıklarım. Nasıl mutluyum, nasıl bir şok yaşadım, nasıl heyecanlıyım tarif edilemez. Okuduğuma göre birkaç yıldır bekleyenler varmış. Tüp bebek hamileleri var... 3-5 yıl ile 10 yıl arasında psikoloji açısından pek bir fark olmuyor. Hatta benim için ilk zamanlar çok çok daha zordu. O yüzden neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Ama geçti her şey bunun farkındayım.
İstediği zamanda hamile kalan da yıllarca bekleyen de burda bebeği için aynı korkuları sevinçleri yaşıyor. Rabbim hepinize bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da dua edin kızlar.