Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende öyleyim benim kasık bel ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var uykuda biraz yoluna girdi sayılır
Doktor 1 ay sonra çağırdı o zamana kadar nasıl beklicem diye düşünüyorum bende

Sizin nasıl geçti minnak ne durumda yazmışsınızdır belki ama kaçırdım bugün hic girmedim buraya
Bende sonuclarim iyi de sekerim bira zyuksek çıkmış oda pogaca borek makarna yemekten oldu tabiii onları kestiim onun dışında bebiş büyüdü kalbi pıtpıt atıyorr teyzoşuu sesini duydukk çok tatlıydı

naile hanimi biliyorum gorumcemin doktoruydu oda aynisini soylerdi ben hic arastirmadan instagramdan bakarak gittim doktorumda çok canli sanki yillardir taniyo gibi davrandi ve iste bu dedim)) Hayirlisi olsun hakkinizda

Reactions: kdv
Ay çok sevindim gerçekten maşallah güzel ilerliyor hersey kucağımıza da almak nasip olsun hepimize

Reactions: Jou
Aynı hisleri paylaşıyorum seninle 3 ay dolsa çok rahat edecem. Doktor kuruyemiş önerdi ama internetten araştırdım helva ve avekado öneriyorlar

Aynenn kaçmıyoya sonucta ama tuzlu şeyleri severim allahtan tuza birşey demedii demekki yok ondan sıkıntı
kuzu tuz aslında daha zararlı. gebelik zehirlenmesine yol açabiliyormuş 24. haftadan sonra. sağlık ocağında ki ebe erkenden tuzu hayatından çıkartmaya bak 24. haftadan sonra zaten çıkartmanı isteyecek doktorun falan gibi bir şey söylemişti bana.
yaaaaa o kadar duygu dolu okudum ki. Çok sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Bende öyleyim benim kasık bel ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var uykuda biraz yoluna girdi sayılır
Doktor 1 ay sonra çağırdı o zamana kadar nasıl beklicem diye düşünüyorum bende
ay sorma beni de 1 ay sonra çağırdı. 20 kasıma kadar nasıl geçicek zaman 1 hafta bitti kaldı 3 hafta :)
naile hanimi biliyorum gorumcemin doktoruydu oda aynisini soylerdi ben hic arastirmadan instagramdan bakarak gittim doktorumda çok canli sanki yillardir taniyo gibi davrandi ve iste bu dedim)) Hayirlisi olsun hakkinizda
görümcen memnun muydu canım naile hanımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…