Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yarın öğlene kadar açıklar aslında yine mi grev varmış
Çalışmıyoruz dedi ebe.. Dün Konya da doktor ve yardımcısı öldürüldü. O yüzden iş bırakma eylemi var 2 gün sonra bayram zaten 9 gün.. Vakti geçmez dimi dedim geçmez dedi. Rota aşısıda 3. Ayda oluyormuş kızlar.

Dünden beri benim kız hiç uyumuyor bir eşim kucağına alıyor bir ben çünkü indirdiğimiz anda uyanıp ağlıyor varmı böyle olan büyüyor sanırım ondan mı yaw:)
Bizim bebe de telef etti bizi.. Benim bir de baş ağrısı tuttu aman Allahım.. Annem kendine gelemedi kadın Benimki sürekli memede durmak istiyor. Sanırım yalancı emzik olarak kullanıyor beni.. Yatağında yatmak istemiyor.

Evet mantar türü var bir tane o sebep oluyor pamukçuğa.. Bebek memeyi tutamıyor.

Kızlar merhaba benim aklıma Bi şey çok takılıyo acaba bebekleriniz göz teması kuruyor mu
Ilk üc ay gri beyaz siyah disinda bir renk ve ışık haricinde bir sey goremezler yazıyor internette ama kızım benim ve babasının gözlerinin içine bakmaya başladı. Denk mi geliyor yoksa bakiyor mu gerçekten bilemedim. Belki sese odaklı bakıyordur o da olabilir.

Benim oğlum seslere tepki vermiyor ve sanki göz teması kurmuyor psikolojim bozuldu iyice çok üzülüyorum

Benim oğlum seslere tepki vermiyor ve sanki göz teması kurmuyor psikolojim bozuldu iyice çok üzülüyorum
Işitme testi yapılmıştır bir sorunu olsa söylerlerdi. Göz teması için de henüz çok erken dedigim gibi. Göz testini 3 aylık olduklarında yapıyorlar şimdiden belli olsa belli başlı tüm testleri şimdiden yaparlardı öyle düşünün.

İşitme testini geçti ama hiçbir tepki vermiyor yüksek sese veya normal sese yarın aylık kontrolü var inşallah hiçbir sıkıntısı yoktur

İşitme testini geçti ama hiçbir tepki vermiyor yüksek sese veya normal sese yarın aylık kontrolü var inşallah hiçbir sıkıntısı yoktur
Yoktur yoktur merak etmeyin. Benim köpegim var bazen birden ürmeye başliyor ben yerimden sıçriyorum bebegime bakiyorum tepki yok. Suan seslere karşı hassasiyetleri düşük oluyor. Yrn doktora da sorarsınız zaten. Buraya da yazın mutlaka

Aynen yarın sorayım bakalım ne diyecek doktor inşallah kötü bir şey söylemez hayırlı bir haberle gelirim inşallah

Maasallah minik kusumuzamesajı gördüm ama yazamadm ya benim kız da atak haftasında galiba dün sabah 5 akşam 8 asla uyumak istemedi pert oldum
Canım ne yaptın gittiniz mi kontrole, inşallah hiç birşey çıkmamıştir,her kontrolde hepimiz birşey cikmasn diye duayla giriyoruz ya Allah korusun meleklerimizi

Reactions: Jou
Merhaba canım senin kızın ismi nekız annesi olarak merak ettim

Ayyy öylemi oluyo o atak işii benimkide uyumuyo doğru dürüstt diyorum neoldu buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…