Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uyku durumunuz nedir bizim iki gundur uykuya dalma cok çok uzun sürüyor uyanık kalsın istiyor

Gogus uclari o kdr hassaski hicbsey degsin istemiyorum o yuzden silemedm pek, su bile tuylerimi diken diken ediyo, karbonat yakmsti biraz ilk zmnlarda yara oldugu icin ondan sonra yapmadm, yapayim o zmn mecbur
Süt kırılması mı daha neler duyucaz. Neden olurmuş ki?
Sut kanali tikanmasi heralde, o neden oluyo onu bilmiyorum, yeterince bosaltamadigim icin ya da Sade frappe 'nin dedigi gibi agizdaki pamukcuktan dolayi olabilir

Uyku durumunuz nedir bizim iki gundur uykuya dalma cok çok uzun sürüyor uyanık kalsın istiyor
Akşam 21.00 gibi yatağa giriyoruz kızımla 22.00de anca uyuyor sonrası sabaha kadar rahat geçiyor. Sabah 9.00 gibi salona geciyoruz işte sabah bu saatten akşam 21.00e kadar rahat vermiyor. Kucakta uyukluyor yerine koydugum gibi gozlerini acip tekrardan meme istiyor. Ne tuvalete gidebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum hep kucagimda. Uyanık oldugu zamanlarda kendi kendine oynama vakit gecirme gibi bir durumu olmuyor. gözler acik 2 dkka duruyor sonra ağlama... hadi başa sar durumu yaşanıyor. Neyse simdilik en azindan geceleri rahatız insallah o düzen de bozulmaz. Dün doktorun ağzından bal damlıyodu zaten. Bu iyi günleriniz daha geceleri arabayla gezmelere cikartacak uyutmayacak soyle yapacak boyle yapacak diye
O kalkanlar gogus ucu hassasiyetini azaltmak icin cok iş goruyorlar. Ilk bir hafta benim de uclarim cok hassasti hatta bi ara kizariklik kanama fln oldugunu gorunce icim bir tuhaf olmuştu. Sonra krem sür kalkan kullan derken hassasiyet kayboldu. Şimdi emerken lastik gibi sağa sola cekeliyor, emip emip birden kafasini geriye cekerek agziyla memeyi uzatip hüüp diye birden birakiyor hic bisey hissetmiyorum. Demem o ki o kalkanlardan kullan mutlaka. Insallah kisa zaman icin de gecer mastitin geçen mastit olan bir arkadaşım lahanayı buzluğa atıp soğuk kompress uyguladıgindan bahsetmisti ona iyi gelmiş bir araştır sen de istersen. Gerci cok hassas olduklarindan bahsediyorsun; en azından ucuna degdirmeden etrafina kompress yaparsin belki biraz olsun rahatlatır seni.

Doktorda çok rahatlatmış sizi:)

Pamukçuk mu oldu canım?Ben de pamukcuk sanmıştım karbonatlı su ile sildim geçmişti. Dili beyazdı dr süt kalıntısı dedi ve oluştukça temizlememi söyledi.Karbonatlı su steril zaten cnm dr neden riske atsın

Kızlar aranızda nurse harveys gaz damlası kullanan var mı günde kaç kez kaçar damla veriyorsnz?

Bizim hala tam geçmedi.Uzamış sarılık tehlikesi yok takibe de gerek yok dedi dr.Biz 9 günlükken bir de 18 günlükken kan verdik.

Kilo boyuna baktı sonra annesi oğlunda uzamış sarılık var dedi ben de hiçbir şey anlamadım daha önce gittiğimizde çok az sarılığı var test bile gerekmez demişti 9.gününde
Dr ayrıca renkle belli olmaz kan değeri ile belli olur.Kimi cok sarı olmaz yüksek cıkar kimi de sap sarıdır değeri düşüktür demişti.Birde ilk 10 gün önemli.

Canım ne yaptın gittiniz mi kontrole, inşallah hiç birşey çıkmamıştir,her kontrolde hepimiz birşey cikmasn diye duayla giriyoruz ya Allah korusun meleklerimizi
Canım dr gittik hem kalça hem de ayağı için ultrason istedi. 1 ay sonrasına verdi randevuyu Göz ve nörolojiye daha randevu bulamadık
Onun dışında genel kontrol her şeyi iyi dedi.
Benim içim rahat ama elhamdülillah sağlıklı benim bebeğim
Sen nasılsın bebiş nasıl
Öper koklarım kuzuyu

Kızlar benim bebeğim daha 37 günlük doğduğunda 2300 doğdu ve göğsümü tutmadı çok zorladım 20 gün sağdım sonrasında tuttu tabi o sürede mamayla destekledik sezeryanda olduğum için şu an emziriyorum ama doymuyor bazen alıyor bazen de almıyor göğsümün ucunu çekiştiriyor ya da kırmızı oluyor bırakıp ağlıyor vs siz nasıl uapaıyorsunuz bebeklerinizin beslenmesi nasıl sormak istedim

Doktorda çok rahatlatmış sizi:)
Herkes bi felaket tellallığı peşinde anlamadım
Siliyorum canım ama beyazlık dilinin arka tarafinda bez oraya kadar giriyor mu emin değilim.

Dr ayrıca renkle belli olmaz kan değeri ile belli olur.Kimi cok sarı olmaz yüksek cıkar kimi de sap sarıdır değeri düşüktür demişti.Birde ilk 10 gün önemli.
Ben de böyle biliyorum doktor direkt bakıp söyleyince şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…