Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sanırım ufak çaplı bir meme reddi yaşıyorsunuz. Ben de aynısını sağ göğsüm icin yaşadım, online emzirme danışmanlığı bile aldım. Önce mamadan kestim. Sonra da sağıp vermeyi yeni yeni bıraktım. Beslenmesi yeterli mi diye de bezlerini takip ettim. Çeşitli yöntemler var memeye döndürebilmek için (eds, enjektör besleme gibi). Ama ben onu da beceremedim yA da işime gelmedi Bu işin asıl çözümü ağlasa da kızarsa da büyük bir sabır gösterip memede tutmaya çalışmak. Ben egitim aldıktan sonra, öncesinde hic sabretmeden sağıp biberonu verdiğimi farkettim. 3-5 gun sabırla memeyi zorla vermeye çalıştım. Tabi memede tutuş şekli vs de etkiliyor, onlar icin de internetten araştırma yapabilirsiniz. Şimdi şimdi çok şükür iki memeyi de alabiliyor. Büyüdükçe de bence meme tutmaları daha da kolaylaşacaktır. Sabırla devam edin eminin başaracaksınız

Ya sadece esimin ailesi ve benim aileme gideceğiz başka yere gitmeyeceğiz. Kalabalıkta olmayacak hatta gittiğimiz de normal zamanda nasılsa öyle gibi olacakta yine de kararsızım
Canım eğer gittiğin yerde.rahat edeceksen ben olsam giderim.
Bizim iki tarafta da aileler çok kalabalık bayramlarda hele gelen giden bitmez yoksa biz giderdik .Biz de bayram bitip kalabalık dagilica gideceğiz inşallah.
Git gitme demek değil de .ortam şartlar bebiş için uygunsa neden olmasın bence

Reactions: Jou
Ya kızlar ben tekrar sorayım dedim bayram da ziyaret edecek misiniz eş dostu? Bizim kırkımız yarın çıkıyor ama aileler şehir dışında 5 saatlik yol kararsız kaldım gidip gitmemekte
Biz edeceğizz canım nerdeyse kv deyiz şuan zaten 2ci gunündede anneme evimden 2 saat yolumuz var

Kızlar rota aşısını sormuştunuz ben oğluma yaptırdım Allah kısmet ederse kızıma da yaptrcam,oğlum aşıdan sonra rota oldu ama hafif geçti .

Oh ne güzel herşey iyi bence de ya.
İçin ferah olsun.
Allah koruyor meleklerimizi
Biz de iyi olmaya çalışıyoruz ben hala iyilesemedm doktora gittim kum veya taş döküyor olabilrimsm sezeryanla ilgili bir sorun yok dedi ama bilmiyorum enfeksiyon varmış bı de ilaç verdi .
Gececk herşey inşallah hepjmiz için güzel çok güzel günler gelecek

Kızlar bebek 25 günlük iken plaj vs giden varmi bir zarari olurmu götürsem ? Esimin son izni kullanalım diyoruz karadenizdeyim günübirlik plajın bir zararı olurmu?
Götürenler varsa ne önerirsiniz bana tavsiye bekliyorum

Ya kızlar ben tekrar sorayım dedim bayram da ziyaret edecek misiniz eş dostu? Bizim kırkımız yarın çıkıyor ama aileler şehir dışında 5 saatlik yol kararsız kaldım gidip gitmemekte
Ben gitcem. Aynı şehirdeyiz. Şehir dışı olsa bebeğin arabadaki durumuna göre karar verirdim

Sıcaktan ve soğuktan korursaniz sıkıntı olmaz bence

Suya girmeyecekse sorun olmaz. 6 aya kadar deniz havuz önerilmiyor

İlk 6 ay denize falan giremez diye biliyorum. Denize sokmadan bile o sıcak bebeğeniyi gelmeyebilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…