Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bebis uyurken sagmaya calısıyorum iki memeden kac cc cıkması gerekiyor 16 günlüğüz bu arada

bunu bende merak ediyorum sağmak sütü arttırıyormu acaba
Bebekler hemen yorulduğu icin tam meme bosalmıyor sagdıgın zaman beyne uyarı gidiyormus soyle düsün ne kadar emerse o kadar süt ne kadar sagarsan o kadar süt galiba

Kızlar mastit oldum ölüyoruuumm göğüslerim paramparça yara şeklinde emziremiyorum en iyi göğüs ucu kremi hangisi
Vallahaa bende ölmuştüm yaradan mastitmiydi o bilmiyorum amaa aglıyarak emzirdim mümkunses agzini iyice açmasına gayret ettir hemen agzina sok kahverenginin etrafinı alsın daha az acırr alışıcak artık gögsün benim öyle alıştı daha gerek duymuyorum krem sürmeye

Meme reddi yapıyor benimkide öyleydi birde kafasını yay gibi geri çekiyor sebebi biberon doktorum bana biberonla verme seni reddeder demişti aynende öyle oldu. Kaşık biberon yada şırınga önermişti

Kızlar mastit oldum ölüyoruuumm göğüslerim paramparça yara şeklinde emziremiyorum en iyi göğüs ucu kremi hangisi
Mutlaka kalkan kullan o nemli tutuyor her emzirmeden sonra lansinoh krem sür kalkanı geri kapat memenin doğrı kavrasın ucunu alıp emerse asla iyileşmez iyice alsın ağzına. Benim resmen yara olmuştu kanamıştı gözlerimden pıt pıt yaşlar dökülüyodu emzirmek istemiyodum bunları yaptm düzeldi

Ya aynı durumdayım ucunu alıyor direk gerisi olmuyor ve çok kötüyüm bağırarak emziriyorum resmen lansinoh sürüyorum ama ne fayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…