Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya deniycem Jou gerçekten felaket bişey iyileşemşyo çocuğa mama vermek zorunda kaldım

Reactions: Jou
Ya deniycem Jou gerçekten felaket bişey iyileşemşyo çocuğa mama vermek zorunda kaldım
Yara olduğunda mustelanın doğal (yikanma gerek olmayan) kremini kullaniyordum. Krem surdukten sonra açık bir sekilde baya bir o sekilde takiliyordum evin icinde sonra da gümüş kalkan kapatip yatiyordum. Emzirmeden önce de bebegin agzini kocaman acmasini bekliyordum actiginda hemen dogru bir sekilde meme ucunu agzina sokup o sekilde emziriyordum öyle öyle gecti bnmkisi. Krem markasinin cok onemli oldugunu dusunmuyorum ben, onemli olan şey uc kisminin catlamamasi icin orayı nemli tutmak. Zeytin yaği bile tek başına yeterli olur bence.

Siz basıl yaptınız ve şu an ne yapıyorsunuz acaba?
Öncelikle biberonu tamamen kesin mama ile besleyecekseniz dediğim yöntemleri doktor söylemişti onları deneyebilirsiniz. Memenizi almadığında ağladığında asla zorlamayın göğsünüzde kalsın bırakın koklasın sizi tentene temas sağlayın ninniler söyleyin konuşun(insan çok geriliyor öyle bir durumda ama sabır) sakinleşince verin memenizi ben böyle yaptım işe yaradı şap diye kapıyor

Ya aynı durumdayım ucunu alıyor direk gerisi olmuyor ve çok kötüyüm bağırarak emziriyorum resmen lansinoh sürüyorum ama ne fayda
Ucunu alırsa naparsan yap iyileşmez. Nası tarif etcem bilemedim memeyi vermeden önce yukarıdan aşağıya(yukarıdan aşağı olması önemli) burnundan ağzına doğru göğsünü sür çek sür çek memeyi veriyomuş gibi yap ama verme o esnada ağzını açıp almaya çalışacaktır en çok açtığı anda sok hepsini memenin elinlede tut kavrayana kadar

Teşekkür ederim deneyeceğim mamayı neyle veriyorsunuz

Teşekkür ederim deneyeceğim mamayı neyle veriyorsunuz
Şırınga ile veriyorum minik minik günde bir sefer bazen hiç vermiyorum 35 gün oldu doğum yapalı bi kutu aptamil daha yeni bitmek üzere. Bu bebişler sandğmzdan daha fenalar biberonla cop cop hemen geliyo tabi memede efor sarfedecek ne gerek var diyolar heralde :)

Bende mastit oldum olanlara gecmis olsun. Aglasanizda emzirin bir asamadan sonra emziremiyorsunuz o daha zor ben o duruma geldim... hepimize sifa diliyorum. Sicak kompres ya da dus en az yirmi dk sonra masaj meme masaji yazin nete sonra emzirme emmezse cekin mutlaka en son soguk kompres

Sağdım temizledim mastit olan göğsümü şimdi yaradan dolayı canım yanıyor sağamıyorum
Lutfen uzun sicak bir dus al islak sicak koy oyle sagmayi dene ev tipleri cekmio sutu mastit olunca mumkunse kirala mede.. marka iyi ben yasadim hala yasiyorum Allah kimsenin basina vermesin bunlari uyguluyorum en azindan sagma asamasina geçebildik... bebegi asiri zorlamayın diger memeyi verin biraz denedikten sonra sogumasin memeden ama mutlaka tuttirmayi debeyin emzirme danismanina gittim masaj yaptirdim imkaniniz varsa yapin. Genel cerrahiye gidin kontrol yaptırın ultrason cektirin asla ihmal etmeyin

QUOTE="Maybelater, post: 72180598, member: 1064801"]
Kızlar bebek 25 günlük iken plaj vs giden varmi bir zarari olurmu götürsem ? Esimin son izni kullanalım diyoruz karadenizdeyim günübirlik plajın bir zararı olurmu?
Götürenler varsa ne önerirsiniz bana tavsiye bekliyorum
[/QUOTE]
25 gün çok erken cnm.Dr lar dahi 3 dk dan fazla güneşle temas ettirmeyin diyor.Cildi çok hassas derisi ince deniz suyu tahriş eder bence.

Mastitte gögsün taş gibi oluyor kızarıyor ateşin çıkıyor üşüme geliyor.Kolunu dahi kıpırdatacak dermanın olmuyor kuzum.Ay ilk bebekte kremi çok kullanmamıştım bunda 10 ml bitirdim
Anlamıyorum çok çabuk tahriş oluyor bu kez.

Gaz damlası olarak sap simplex verdi doktor ama sürekli kullanma Araf kullan dedi. Çok gazlı bir bebek benimki. Uykuda olmadığı her an ıkımıyor ve meme istiyor. Şu an gün aşırı kullandım ama her gün kullanan var mı? Ya da siz ne sıklıkta kullanıyorsunuz?

Sana da çok geçmiş olsun bi an önce iyileş de güzel günlerimiz yakın inşallah
Dun aksam geldik bebişimm
Kv deyiz
Hoş geldin tatlimmmm
İstanbulda nerdesin şimdi

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…