Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haaa öylemii olmadı bende okadarr benimki başka demekki arada oluyodu taş gibi ama sütüm doluluğundandı lansinoh bana yaramadı doktorun verdi yaradı artık bosuna almişım

Benimde göğüslerim dünden beri baya ağrılı kızlar hep bir sert gibi ağrıyor gerginlikten.. ucuda hafif yara olmuş gibi.. bebeği emziriyorum, Arada sağıyorum.. Sıcak su torbası tutup, masaj yapmaya çalışıyorum. Uzun süredir Lansinoh kremde sürmüyordum ona da başladım. Daha napıcam bilemedim..

Herkese mutlu bayramlar dilerim
Ben her gün sab simplex veriyorum 7 damla, biogaia da kullanıyorum her gün o da 3 damla. Hatta normalde sub simplex günde 15 damla imis ancak benm bebeğimin kilosu az olduğundan eczacı 7-8 damla önerdi. (Çok gazimiz olunca İlaci eczacının önerisi ile vermeye başladım ben, prospektusunde de eczane önerisi ile kullanılabilir ifadesi vardı.)

benim kızımda doğduğu günden itibaren aynı anlattığınız gibi.ben nurse aldım günde iki kere mecbur olursam kullanıyorum ama bu damdadan ziyade probiyotik damla daha çok işime yaradı doktorunuza danışın isterseniz

Her banyo sonrası kovanın işine böyle oturturduk hiç sesi çıkmazdı okadar rahatlıyorlar ki. Daha sonra karnına sıcak bez koyardım deliksiz uyurdu bilgin olsun canım

Bizde sabsimplex kullanıyoruz 2 gündür kullanıyoruz bugün biraz daha rahat geçti, benim bebekte aynı sizinki gibi uyumadığı anlarda hep ağlıyo kıpkırmızı oluyo

Kızlar mastit oldum ölüyoruuumm göğüslerim paramparça yara şeklinde emziremiyorum en iyi göğüs ucu kremi hangisi
1 hafta öncesine kadar benimde öyleydi kanıyodu arada hatta ben ara ara sağdım incia kullandım fena deildi işe yaradı ama daha iyileri vardır belki

Gaz için ayaklarının altına ikişer damla acı elma yağı sürüyorum ve ovalıyorum rahatlatıyor denemek isterseniz eniştem doktor yeğenime yapıyordu faydası her bebege göre değişir tercih sizin
Duymuştum canım ama benimkinde zorluk çekmiyoruz pek kendi uykunda bile gazını veren bi bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…