Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizi de hep elma yağıyla büyüttüler. Ben sadece benimki 17 günlük daha diye emin olamadım
1 haftalıkken başladım çok zayıf diye önce masaj yapıp bi süre sonra siliyordum etkisi çoktur belkş diye şimdi sürüyorun ovalıyorum etkisi kokusu kendi kendine geciyor zaten

kızlar bebişlerin kilo alımı nasıl internette haftalık 200 gram yazıyor en az. Annemle konuştum iki yeğenim 1 ay doldugunda 1, 5 kilo almışlar kafam karıştı acaba yeterli beslenemiyormu kızçem

kızlar bebişlerin kilo alımı nasıl internette haftalık 200 gram yazıyor en az. Annemle konuştum iki yeğenim 1 ay doldugunda 1, 5 kilo almışlar kafam karıştı acaba yeterli beslenemiyormu kızçem
Benim 1 aylıkken 900 gr falan almıştı çok iyi dedi doktor. Günlük minimum 20 gr almalıymış diye biliyorum ben. Yeğenim 1 aylıkken 1.400 gr almıştı mama şişirmişti onu diye düşünüyoruz.

Merhaba gece 22 den sabah 9 a kadar rahatız demissiniz de gece uyandırıp yediriyor musunuz.gece uyandırıp beslememiz ne zamana kadar sürüyor acaba ne zaman kendiliginden ağlayınca besliyoruz

Merhaba gece 22 den sabah 9 a kadar rahatız demissiniz de gece uyandırıp yediriyor musunuz.gece uyandırıp beslememiz ne zamana kadar sürüyor acaba ne zaman kendiliginden ağlayınca besliyoruz
Merhaba, gece 2 ile 3 saat arası sürüyor beslenme rutinimiz ben birakırsam 4 saat bile uyuyor kendi kendine acikip uyanması nadir oluyor. Uyanınca yrm saat- 40 dk bi meme yrm saat - 40 dk gibi diger meme şeklinde besleniyor. Memeden memeye gecis yaparken de altini degistiriyorum ayılsın diye. Sabahlari ise bir saat uyusa öpüp başıma koyuyorum

Benim 1 aylıkken 900 gr falan almıştı çok iyi dedi doktor. Günlük minimum 20 gr almalıymış diye biliyorum ben. Yeğenim 1 aylıkken 1.400 gr almıştı mama şişirmişti onu diye düşünüyoruz.
evet iki yeğenimde mama yemişti bnm kızında normal o zmn 1 ay dolmadı daha 1 kiloy yaklaştı

Kızlar ya ben doğum öncesi kiloma ulaştım gibi 2 3 kilo fazlam var. Ama yere çömelip kalkarken hamile gibi tutunmadan kalkamıyorum neden ki acaba sizde öyle misiniz?
Ah canım keşke ben de öyle olsam ben hala iyilesemedm vallahi halinize şükredin ya kendime ağlayıp duruyorm ne oldu diye korkuyorm ameliyatta bir hata mi yaptılar diye

Merhaba bende cevap vereyim. Benim kız mama ile besleniyor. 20 güne kadar 2 saatte bir alarm kurup verdim hep. Sarılık riski geçtiği için 20 günden sonra gece kendi uyandıkça veriyorum. Benimki düzenli saati gelince uyanıyor. Sadece gece ilk yatışta 4 saati buluyor geçiyor da hatta. Onun için 4 saat sonraya alarm kuruyorum. 4 saati geçmemeli 3 aya kadar diyor doktorlar.

3360 dogdu 3060 a düştü arefe günü 4700 olmuştu dr fazla almis dedi kuzum hizli gidiyor cok sık mi emiyor seyreltdedi ama emmeyince ortakigi yikiyo emzik almadi bir türlü yoksa cok rahat edecktm

Ay yok kalkamıyorum bildiğin elimle ya yerden ya bir şeyden destek alcam. Geçen bebek arabasının altına çantayı koydum bişey alıyordum geri kalkamadım
Allah allah, ayağa kalkınca ben de bir deneyeyim bakayım belki benim için de öyledir hic dikkat etmedim. Yeri bilmiyorum ama yataktan kalkarken ben de hala hamile gibi kalkıyorum belimi tuta tuta yatak kenarlarından destek alarak. Süt kanalları tıkanmasın diye sırt üstü yatıyorum devamlı kalkacagim zaman epey zorlanıyor vücut resmen. Zaten ilk kalktigimda belimi dogrulturken bile zorlanıyorum. Daha 4 küsür kilo agirligindaki bebek yuzunden belim zorlaniyor 10 kilo olunca nerelerim tutulacak hiç bilemiyorum gercekten. Bir de vücut da hamlamış olabilir ki zaten kesin hamlamışızdır kendi adıma konuşayım 9 ay boyunca öyle fiziken aktif bir hayatım yoktu, rutin işlerini yap günu kurtar otur aşağı seklinde gecti. Şimdi de vakit bulabilirsem suratını yıka, disini fircala, mutfak islerini hallet seklinde gidiyor... bel kol egzersizleri yapmak hep aklimda ama nerdeeee.
Bnmkisi de bu gece 4 saati bulmuş bak 02.00 de kalktim simdi. Uyandırmasam uyuyordu hala gece uykusu bizim için nasıl tatlıysa onlar için de öyle demek ki. Daha bu ufaklıkla geceyi sabahi nasıl biliyorlarsa artık

Bir de şey diyecem yaa öksürürken benim rahmim tam ağriyor da diyemiycem ama ağrıyor gibi hassas bir durum yaratıyor. Içime içime öksürmek durumunda kalıyorum. Acaba normal mi ki bu durum? 7. Gün kontrolümde doktor rahim kendini toparlamış demisti ama sanki tam toparlayamış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…