Akşam 21.00 gibi yatağa giriyoruz kızımla 22.00de anca uyuyor sonrası sabaha kadar rahat geçiyor. Sabah 9.00 gibi salona geciyoruz işte sabah bu saatten akşam 21.00e kadar rahat vermiyor. Kucakta uyukluyor yerine koydugum gibi gozlerini acip tekrardan meme istiyor. Ne tuvalete gidebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum hep kucagimda. Uyanık oldugu zamanlarda kendi kendine oynama vakit gecirme gibi bir durumu olmuyor. gözler acik 2 dkka duruyor sonra ağlama... hadi başa sar durumu yaşanıyor. Neyse simdilik en azindan geceleri rahatız insallah o düzen de bozulmaz. Dün doktorun ağzından bal damlıyodu zaten. Bu iyi günleriniz daha geceleri arabayla gezmelere cikartacak uyutmayacak soyle yapacak boyle yapacak diye
O kalkanlar gogus ucu hassasiyetini azaltmak icin cok iş goruyorlar. Ilk bir hafta benim de uclarim cok hassasti hatta bi ara kizariklik kanama fln oldugunu gorunce icim bir tuhaf olmuştu. Sonra krem sür kalkan kullan derken hassasiyet kayboldu. Şimdi emerken lastik gibi sağa sola cekeliyor, emip emip birden kafasini geriye cekerek agziyla memeyi uzatip hüüp diye birden birakiyor hic bisey hissetmiyorum. Demem o ki o kalkanlardan kullan mutlaka. Insallah kisa zaman icin de gecer mastitin geçen mastit olan bir arkadaşım lahanayı buzluğa atıp soğuk kompress uyguladıgindan bahsetmisti ona iyi gelmiş bir araştır sen de istersen. Gerci cok hassas olduklarindan bahsediyorsun; en azından ucuna degdirmeden etrafina kompress yaparsin belki biraz olsun rahatlatır seni.