Allah allah, ayağa kalkınca ben de bir deneyeyim bakayım belki benim için de öyledir hic dikkat etmedim. Yeri bilmiyorum ama yataktan kalkarken ben de hala hamile gibi kalkıyorum belimi tuta tuta yatak kenarlarından destek alarak. Süt kanalları tıkanmasın diye sırt üstü yatıyorum devamlı kalkacagim zaman epey zorlanıyor vücut resmen. Zaten ilk kalktigimda belimi dogrulturken bile zorlanıyorum. Daha 4 küsür kilo agirligindaki bebek yuzunden belim zorlaniyor 10 kilo olunca nerelerim tutulacak hiç bilemiyorum gercekten. Bir de vücut da hamlamış olabilir ki zaten kesin hamlamışızdır kendi adıma konuşayım 9 ay boyunca öyle fiziken aktif bir hayatım yoktu, rutin işlerini yap günu kurtar otur aşağı seklinde gecti. Şimdi de vakit bulabilirsem suratını yıka, disini fircala, mutfak islerini hallet seklinde gidiyor... bel kol egzersizleri yapmak hep aklimda ama nerdeeee.
Bnmkisi de bu gece 4 saati bulmuş bak 02.00 de kalktim simdi. Uyandırmasam uyuyordu hala gece uykusu bizim için nasıl tatlıysa onlar için de öyle demek ki.
Daha bu ufaklıkla geceyi sabahi nasıl biliyorlarsa artık
Bir de şey diyecem yaa öksürürken benim rahmim tam ağriyor da diyemiycem ama ağrıyor gibi hassas bir durum yaratıyor. Içime içime öksürmek durumunda kalıyorum. Acaba normal mi ki bu durum? 7. Gün kontrolümde doktor rahim kendini toparlamış demisti ama sanki tam toparlayamış