Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya ben doğum öncesi kiloma ulaştım gibi 2 3 kilo fazlam var. Ama yere çömelip kalkarken hamile gibi tutunmadan kalkamıyorum neden ki acaba sizde öyle misiniz?
Ay kuzum benim de aynı şekilde. Sırtüstü yatsam bile kalkamıyorum. Bayramdan sonra gitcem doktora. Sende ihmal etme bence. Çünkü hâlâ geçmemiş olması normal değil bence
Hayırlı bayramlar bu arada öperim herkesi

Bende aynı öyle aktif bir hamileliğim yoktu hamlamış olabilirim. Evet ya bizimki de omuzda yatıyor sol tarafım şimdiden felç resmen ağrısı feci. Evet ya gece daha tatlı oluyor uykuları zor açıyor artık ağzını benimki önceden öyle değildi
Valla bilmiyorum ki yatıp kalkarken sorun yokta işte yerden kalkamıyorum

İyi bayramlar herkese,
Sizlere bir sorum olacak kizlar, sutunuzu sagip baktiniz mi hic ne kadar cikiyo? Bnm 30fln cikiyo maksimum hala, bebek buyudukce artmasi gerekmiyomuydu bu cok az degilmi ya
Cok kafama takildi doymuyo cocugun, bazen 3-5 dk emiyo bazen max 15dk emiyo sonra uyuya kaliyo ama az bi zaman sonra uyanip araniyo habire

Wuuu geziyon istanbulu desene ne güzel
Bende yarın pendiğe incem kiz kardeşlerim geliyorlar biri konyadan biri hataydan onları almaya gitcem
Bayram olmayaydı buluşurduk bi yerde oyyyy ne güzel olurdu canoooom
Evett yaa canomm ne güzell olurrduu ama annem aydinliya taşındı normalde kavacıkta oturuyorduk sana daha da yakınımmm hehehe

Seyreltme yapıyor musun zeytinyağı ya da su ile.. yoksa direkt mi uyguluyorsun bebeğin ayağına.. Birde miktarı ne kadar olmalı kullanırken..
direk uyguluyorum canım ikişer damla yetiyor kokusu çok keskin ama bir süre sonra geçiyor. bence gaz damlalarından daha etkili masaj yapmak ben çareyi böyle buldum

İyi bayramlar,
Ben de sağıyorum günde 1 veya 2 kere. Hatta birini hic sağmıyorum diyebilirim. Sadece sağ göğsümü sağıyorum cunku onu yeni yeni emmeye başladı. Benim de bir göğsümü max 15-20 dk emiyor. Diğerine geçmeden uyuyor ve 1 saate tekrar uyanıp tekrar emiyor. Sizinle Aramızda 10 gun var. 10 gun öncesine kadar benm de 40cc falan çıkıyordu. Ama bebek emdikçe, büyüdükçe ve sağım da yaptıkça süt artıyor. Şimdi benm sabahları daha çok olmak üzere her sağımda ortalama 60cc çıkıyor. Bebeğinizin kilo alımı normalse sütünüz gayet yeterlidir. Ve pozitif düşünmek de bence çok önemli. Komik gelecek belki ama ben artık sütümle konuşmaya bile başladım sen yeterlisin, bebeğimi güzel güzel doyur diye

Sutun yaninda mama da aliyo bnmki, siz de mama veriyomusunuz?
Gecenlerde mastit oldum ilacin daha yeni bitti o ara acidan hic emzirmek istemedm, o ara psikolojik olarak azaldi galiba, cok haklisinz iyi dusunmek cok onemli, bnm aklinda surekli doydu mu ac mi sut icebildi mi diye dusunceler, valla ise yariyosa bende konusayim sutumle, napicagimi sasirdim boyle

Merhaba kızlar nasıl gidiyor bayram?Ankara civarı oturan arkadaslar kısa kollu şortlu tulum giydiren var mı?Havalar hafif serinledi gibi bayramlığımızı giyemedik henüz

Benimkide emmiyor sagip veriyorum şırınga ile iki saatte bir saginca da yeterince cikmiyo süt gece besliyorum uyutuyorum tekrar sağım yapıyorum derken 2 saat oluyo tekrar yeme vakti geliyo bı emse daha rahat ederim belki bizimde bugün 20 gün oluyo

Yine 10 gun öncesine kadar veriyordum. Mamayı bıraktım online emzirme danışmanlığı aldım oradan edindiğim bilgilerle ve biraz da gaza geldim sanırım bir cesaret bıraktım mamayı ben de sütümün yetmediğini düşünüyordum. Sarılık da oldu diye mama verdim ben de rahattım açıkçası gece de güzel uyuyordu. Şimdi mamayı bırakınca sağma sayım da çok düştü. Tartıyorum iki günde bir kilo alımı da devam. Demekki boşa stres yapmışım süt bebek emdikçe oluyormus benm de suan göğsümün ucunda süt incisi oldu bgn onu açmak isterken kanattım ve inanılmaz aciyor. Az önce 20 dk ağlaya ağlaya emzirdim. Normalde hic uğraşmaz sagdiklarimdan verirdim yA da diğer göğsümden devam ederdim ama ya sağacaktım ya emzirecektim. Kızımı emzirmek daha mantıklı geldi. Sezaryen sonrası bile bu kadar acim olmadı ama anne olunca insanın gözü görmüyor hicbirseyi. Sütlerimiz var sütlerimiz bebislerimize yetiyor stres yapmayalım

Merhaba kızlar nasıl gidiyor bayram?Ankara civarı oturan arkadaslar kısa kollu şortlu tulum giydiren var mı?Havalar hafif serinledi gibi bayramlığımızı giyemedik henüz
Beeen dün hava kapalıydı uzun kollu giydirdim ama diğer gün falan kısa kollu giydirdim

Evet ya öyle zor olur emse rahat olursun sütte artar hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…