Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bayramda sinirinizi bozan eş dost akraba oldu mu kızlar merak ettim bebekle ilgili
Kucaga alistirma amannn yanina yatirma diyen cok oldu o bebek tabiki kucagmda duracak zaten iki saate besleniyor yoruluyor uzunca emiyor nasl almayim. E benm bebem kucagmda uyuduyada yanina yattim uyudu hep sallamaya vs alistirmadm hic, birde emzik meselesi car kimi ver rahat et diyir kimi verme cok cok emsinmiaaa ne cirkin diyor dedm bebegimin kendi bilir denedm almadi e zorla vermedimde e boyle bizde cokta bisi diyen olmadi

Bayramda sinirinizi bozan eş dost akraba oldu mu kızlar merak ettim bebekle ilgili
Bebek boyna memede olunca doymuyor olabilir sütün yavan olabilir dedi eşimin yengesi. Sütü yağsız olanlara yavan denilirmiş vakti zamanında onun sutü de yavanmış vs vs. Oladabilir bilemem. doktor kilo artışında bir aksaklık görürse anlayacam ki sütüm yavan

Merhaba kızlar 30 haziran da oğlumu kucağıma aldım yazışmalarınızı tek tek okudum ama yazamadım. Meme reddi yaşadım çok zorlandım enjektörle parmakla kaşık biberonla ve sonunda başardım düzenli süt sağdım alıştırırkende ağlasada önce memeye yani sütün kaynağına tuttum eğer bundan emmezsen bundan içmek zorunda kalırsın diye konuşarak emmediğinde kaşık biberonla damla damla verdim az az verdiğim için uzun sürede beslendi ve sonunda pes etti mamada veriyordum şuan vermiyorum eğer besleme saatimiz biraz geçerse çok acıktığında veriyorum doyucak kadar değil sonra tekrar meme belki meme reddi yaşayan arkadaşlara yardımcı olur

Yaa ne güzel gözünüz aydın.ben daha emmeye alistiramadim şırınga ile veriyorum acaba ondan mı alışması uzun sürdü alismasi

Ay ne guzel yazmissin ya icime su serptin, su emzirme danismanligini bende dusunuyorum, hikayelerimiz de benziyo, sarilik yuzunden bnde mamaya basladm ilk hafta, hala veriyorum

Yaa ne güzel gözünüz aydın.ben daha emmeye alistiramadim şırınga ile veriyorum acaba ondan mı alışması uzun sürdü alismasi
İlk olarak bende şırıngayla verdim ama göğsümün üstünden damlatıyordur meme ağzında memeden geliyor gibi emiyordu zor bir süreç ama memeye alışması için 5 gün bu şekilde devam ettim yada meme yanından enjektörün ucunu sokabilirsin emme refleksiyle azar azar kendi çeksin zamanla memeyi emdikçe sütün kaynağını anlıyorlar

Valla çok zor ya bizimki 6 gün kuvezde kaldı biberonla beslendi.sonra da bı türlu alistiramadik.20 günlük olacak yarın psikolojim çöktü sütum de gidecek mi diye düşünüyorum

Asıl emzirdikçe kesilirmiş regl kuzu benim arkadaşım 2 sene regl görmemiş bebe 2 yaşina gelince regl oldu düşün
Benim ki regl değil, bana ebe yanlış hatırlamıyorsam emzirdikçe tahmin toplanır, kanaman devam eder toparlanana kadar demişti. Benim daha o bitmedi regl başlasın

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…