Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tabiki kuzumm tuzda elbetki zararlıı şeker tuz hep zararlı diyette bile çıkarırlarr zaten hayattann

Yok vermedim canım. Sizin nasıl? Nasıl olmalı akıntı?
Senin gibiydi benimde canım enfeksiyon çıktı hemen önüne geçelim dedi doktorum Monurol diye bir ilaç verdi onu kullandım sonraki kontrole kadar tekrar idrar tahlili vereceğim

Reactions: Jou
Bana da 30 Kasım gibi gel dedi ama ben o gün çalışıyor olacağım o yüzden 3-4 gün erken giderim sanırım O zamana kadar kocaman olacaklar

Reactions: kdv
Ayy süper maşallah kuzum gözün aydın

Evet canım ilk hamilelik sabah çamaşırda iki damla görmüştüm. Şuan bişey yok.. benim akıntım koyu sarı renkli yoğun kıvamlı bu normal bişey mi sizin de öyle mi?
Kırmızı olmayan her akıntı tehlikesiz. Benim ilk hamileliğimde kanamam olmuştu bebeğimin kalbi durdu bu ikinci hamileliğim. Seninkisi sadece lekelenme. Bazen vajinanın kendisi bile lekelenme yapıyormuş. Tuvaletten sonra temizlerken hoyrat davranma demişti doktorum

Rica ederim kalbini de duysak rahat etsek. Kalpten sonra çok güzel büyümeye başlıyor çok mutlu oluyor insan
Evet bende kalbini duymayı çok istiyorum başka hiç bir şeye konsantre olamıyorum haftaya pazartesi benim randevum o zaman dinleyeceğim inşallah. İnşallah sende ilk randevunda dinlersin lekelenme konusunda da biraz beni rahatlattın çok sağol.akıntım Sadece koyu olunca kan değil zaten kesinlikle de. Allahım inşallah herşey yokunda gider hepimizin

Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hayır ile

Senin gibiydi benimde canım enfeksiyon çıktı hemen önüne geçelim dedi doktorum Monurol diye bir ilaç verdi onu kullandım sonraki kontrole kadar tekrar idrar tahlili vereceğim
Enfeksiyon herkeste olur kuzumm benimde eylul de vardı enfeksiyon bide nisanda korona olmuştum 4 ayda 2kez regl oldum sonra enfeksiyon için 5 gün iğne vuruldum sabah akşam sonra adetim düzeldi o ay eylulde hamile kaldım sanirım ondan şansıma bebeğim tutundu buyüzden temiz yoksa bende çekmiştim şuan enfeksiyondan oda bitecek hamilelikte görülebiliyormuş bu zaten bolbol su iç enfeksiyon için doktorum oyle demişti bolbol su içip içindeki mikropları atsın demişti gercektende cabuk toparladım sende oyle olcaksın

Oooo maşallah.
İnşallah böyle güzel güzel devam eder gebeliğin canım.
Benim kalp atışı olan görüntülerde bpm yazıyo canım.
Bazılarında yazmıyormuş.

Bende gittim bugün bende pitpıtları duydum O kalp atışı bendede yok ya kuzu bende unuttum hep sormayıı daha 1 ay sonra gitcem anca sağlıcakla kucağına all inşaallahhhh

Yani düşününce onların da bilmeye hakkı var ama biz de işte ilk kayıptan sonra korkuyoruz, napalım.

Rabbim bu sefer ağız tadıyla bir hamilelik geçirmemizi nasip eylesin.
Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun gebeliğin canım.
Gözünüz aydın.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende gittim bugün bende pitpıtları duydum O kalp atışı bendede yok ya kuzu bende unuttum hep sormayıı daha 1 ay sonra gitcem anca sağlıcakla kucağına all inşaallahhhh
1 ay sonra mı?
Aman Allah’ım, çok uzunmuş.
Randevu almak istesen izin vermiyor mu?

Kızlar ben de mide ağrısına daha fazla dayanamadım okulda çok kötü oldum. Sağlık ocağına gittim meşhur Prilam yazdı. Kullananlar nasıl kullanıyosunuz aç, tok günde kaç kez vs?

1 ay sonra mı?
Aman Allah’ım, çok uzunmuş.
Randevu almak istesen izin vermiyor mu?
Yaaa şimdi herşey yolunda ayda bir çağırıyormuş kuzumm oyüzden yoksa hep kontorlüm olcaktı kese düzgün kalp guzel atıyor dedi bundan sonra ayda bir görüşücez dedii alsam neolcak gitcem cinsiyet belli değil birşey belli değil oyüzden

Sen de haklısın canım.
Aman her şey yolunda gitsin de geç görsen de bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…