Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu dediğini yapıyorum ama gidip ucunu buluyor ve onu özellikle emiyor çıldırıcam

Alla allaa enzirdikçe kesilir diyolardıanamm budamı yalann
Ahahah demek ki
Bayramda sinirinizi bozan eş dost akraba oldu mu kızlar merak ettim bebekle ilgili
Aman herkes her şeyi çok biliyor ya. Kucağa alıştırma diyen mi ararsın pusette boynu ağrır diyen mi kilosuna olsun diyen mi yok yani ben kilolu çocuk olmasını istemiyorum zaten normal sınırda olsun ki zaten zayıfta değil

Reactions: Jou
Bayramda sinirinizi bozan eş dost akraba oldu mu kızlar merak ettim bebekle ilgili
Onlar sadece bayramda yok her zaman var. Gelmeyen de telefon ile yetiyor sagolsun
Ay ne guzel yazmissin ya icime su serptin, su emzirme danismanligini bende dusunuyorum, hikayelerimiz de benziyo, sarilik yuzunden bnde mamaya basladm ilk hafta, hala veriyorum
Emzirme danışmanı eds ve şırınga ile memenin yanından verdirdi bana tmm yöntem güzel ama çok zor yani iki saat boyunca ben ter içinde kaldım çocukta helak oldu çok yorucuydu. Ben mamayı hic kesemem sanıyordum ama şak diye kestim, sagdigimi vermeye başladım yine biberonla. Sonra da onu kestim ama almadığı sağ göğsümün sadece ucunu alıyordu ve bgn ateşim 39 oldu mastit oldum mesela yine sağıp biberonla vermek durumunda kaldım bgn. Ama panik yok ben iki güne düzelirim kızım da tekrar sağ göğsümü tutar bu sefer doğru tutturmak icin extra caba sarfedeceğim. Ben çok aradım bu bebisi o ne derse o onun icin herseyi yaparım.
Bu dediğini yapıyorum ama gidip ucunu buluyor ve onu özellikle emiyor çıldırıcam
Aynısı bende de sağ göğsümde söz konusu maalesef. Ben de 25 gun sonra göğsümü emzirttim diye sevinirken bgn sadece ucunu aldığı icin mastit oldum maalesef ucu da yara oldu garmastan pomat aldım ucuna her sağımdan sonra onu sürüyorum. 2-3 saatte bir de sağıyorum. Geçene kadar böyle devam mecbur elbet geçecek ama

Bende mastit oldum geçti sağdım ama şu an acısına dayanarak emzirmeye çalışıyorum maalesef ki çok zor üstelik çocuğu doyuramıyorum 2 saat boyunca emmek istiyor kafayı yicem iyileşmeme izin vermiyor

Selamm kızlar günaydın. Makina ile sağım yaptığımda tek göğüsten süt çıkaramıyorum. Oysa ki dolu ama makina çekmiyor. İlk bebeğimde mastit olmuştu o göğsüm onla ilgili olabilir mi ne yapmam lazım

Cocugun ideal olan kilosundan fazla olması zaten onun saglıksız olduğunu gösteriyor. Büyükler bayıliyolar obez çoçuğa. Annem sırf bebek kilo alsın diye mama vermek istiyodu, arkamdan ben uyuyunca fln verir diye mamayı saklıyodum

Puset bana da çok konforsuz geliyo. Hastaneden çıkarken koymuş bizimkiler baktim bebek resmen icinde oturuyo, rahat edemedi de zaten huysuzluk yapti. Daha da o gün bu gün kullanmadık

Maybelater Terk edilmiş gibi hissetmiştim ben de. Kucağımda bebek arkasından oturup ağlamıştım göz yaşlarım bebeğin kafasına pıt pıt
Kızlar annem bugün evine gitti 1500 km uzağa kendimi çok kötü hissediyorum

Sanki beni anlatiyosun mamayi kesmek mumkun degil gibi dusunuyorum suan bende, emzirmeleri artirmaya calisiyorum ama bi yandan, sut yapan seyler yemeye calisiyorum, 1aylik kontrolune gidince bakcam kilosu nasil, ona gore dusunucm biseyler

mastit icin bana antibiyotik verdi doktor süte gecmez dedi, ictim bitti bi kutu antibiyotik ama hala sizliyo ara ara, hem emzirmeyle hem sagmayla devam ettm icindeki sertlik gitmemisti, en son sagdiktan sonra bide elle sagdim sert kisimdan bastira bastira, o iyi geldi

Olmaz miiii.. herkesin etrafında vardır eminim böyleleri.. kucağa alıştırma, kafasini hep ayni yöne yatirma, mama verme, sütün yetiyor mu vs vs.. Bir arkadaş yazmıştı o kadar sinirleniyorum ki memeyi çıkarıp suratına süt sıkasım geliyor diye, aynen o seviyeye geldim bir ara. Arkadaş ilk çocuk da degil benim, biri yakalamayagorsün salmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…