Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar annem bugün evine gitti 1500 km uzağa kendimi çok kötü hissediyorum
Sonra sonra alışıyorsun Allah kavuştursun
Ay evet yaa sanki kilolu olunca noluyor benimki çok seviyor puseti

Bende mastit oldum geçti sağdım ama şu an acısına dayanarak emzirmeye çalışıyorum maalesef ki çok zor üstelik çocuğu doyuramıyorum 2 saat boyunca emmek istiyor kafayı yicem iyileşmeme izin vermiyor
Peki mastit olunca ateşiniz olmus muydu? Benm dünden beri 39 a çıkıyor sıtma ile, sonra da 3-4 saat içinde terle atıyorum 37 ye düşüyor. Bu böyle tekrarlayıp duruyor. ben henüz mastit olan göğsümü bebeğime veremedim çok aciyor cunku sadece sağıyorum şimdilik.
Ben de yrn genel cerrahtan randevu aldım insallah bana da ilac verir de bir an önce geçer gider. Ben de önce elimle sağıyorum biraz meme hassasiyetimi azaltıyorum sonra makineyle devam ediyorum en son yine iyice boşaltmak icin tekrar elimle sağıyorum. Ucu çok aciyor suan geçecek insallah

Bayramda sinirinizi bozan eş dost akraba oldu mu kızlar merak ettim bebekle ilgili
Ay olmaz mı sürekli kucağında tutma, emzik verme göğsünü almaz, hava soguk ince giydirmissin, bu çocuk aç emziği emiyor, elleri soğuk üşüdü bu çocuk,yanına yatırma, sallayarak uyutma, gündüz gözünü kapat ışık rahatsız etmesin, şapkasız gezdirme, cocugu mutlaka kundakla bla bla bla uzar gider neyseki benim yerime annem “ be derseniz diyin simdikiler neasıl biliyorsa öyle yapıyor hicbir sey eskisi gibi değil. Her anne cocugu icin en iyisini bilir” diye cevap verdi de kurtuldum

Atesim benim de cikmisti, 39a yukselmeden parol ictim, ertesi gun doktora gittigimde atesinin cikmasini beklemeden duzenli olarak parol al gun icinde dedi, gunde 2-3 kere iciyodum ben parolu, antibiyotik de kullandm tabi yoksa tek parol tedavi etmez ama baya rahatlatiyo, doktora gidene kdr atesini kontrol altina almak icin iceblrsin parol, insallah bi an once gecer de bol bol emzirirsin, bol bol sutlerimiz olur insallah

Ateşim çıktı sıtma oldum duşa girerek geçirdim sonrasında soğuk suya ayaklarımı koydum çok ciddi bi sıkıntı aman dikkat edin duşta göğsüme masaj yaptım ve olan tüm sütü sağma makinesi ile boşaltıp döktüm doktor öyle söyledi çünkü ve her gün sağdım döktüm elinizle de olsa sağın . Ben sağarak kurtardım yoksa sütü bile azalmıştı sağ göğsüm ün .

Çok geçmiş olsun kuzum. Ben mastit değilim ama benimde lenf nodülüm şişmiş antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum şuan. Neden sağdıklarını döktün? birde sütün hepsini sağladığını nasıl anladın? Kaç dk gibi sürdü tahmini?

Mastitsen kesin antibiyotik verir diye düşünüyorum.

Bazı sütlerde yağ oranı yüksek oluyor o doğru ama bu beslenmeyle de ilgili.Mesela protein ağırlıklı beslenirsen sütün de içeriği değiştiğinden daha doyurucu oluyor.

Ateş olur sıtma olur halsizlik olur canım.Gögsünde kızarıklık olur.Ben kendi doğum yaptığım doktrouma gitmiştim antibiyotik vermişti.

sütünüzü manuelle mi sağıyorsunuz ben denemek istedim ama çok acıttı manuel ve süt hiç çıkmadı emerken ağlıyor galiba az geliyor sütüm
Canım benim de il günler elimle sağıyordum süt var mı diye elimle sagdıgım 25 cc cıkmıstı süt cıkıyor görüyorum cok net wee babynin manuel pompası ile sagayım dedim bir damla bile cıkmadı sanırım tüm kanallar acılınca ve tam süt dolu dolu olunca sagıyor benim daha yeni yeni sagmaya basladı. Ama bebisin bez sayısı gayet iyiydi basta o yüzden ac mı diye takılma bebekler elle ya da pompa ile sagımdan daha iyi cekim gücü var bezi ıslanıyorsa huysuz degilse uyuyorsa ac değildir takılma

Okadar yorgunum ki.. 3 gündür sürekli ağlıyor, uyuyor tam sonra bir anda ne oluyorsa uyanıp ağlamaya başlıyor. Akşam vakti arabasına koyup uyutup eve geldiğimiz de oluyor. Neden böyle oldu bu ya. Gözlerimden uyku akıyor her tarafım ağrıyor

Panik atak yaşiyor belki kuzu benimkide buara öylee yatagına koysam ağlıyo bide annemlere geldik duzeni bozuldu zor uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…