Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Atak dönemi falan mı acaba yaa neden böyle oldu ki kuzum benim. Kucakta falan da mi sakinleşmiyor?

M -Murphy sana ne diycem unutmadan yazayım. Hani biz 2 numara biberon başlığı aldık ya 2 delikli diye. Ortada 1 delik var yandaki deliği sen açıyormuşsun nokta gibi yeri belli. Biliyor muydun? Ben bilmiyordum bugün arkadaşım dedi öyle açtım bende.

Panik atak yaşiyor belki kuzu benimkide buara öylee yatagına koysam ağlıyo bide annemlere geldik duzeni bozuldu zor uyuyo

Bilmiyorum ki kuzum bende acaba ataklardan mı diye düşündüm yoksa hiç öyle yapmazdı akıllıydı benim bdığım
Atak dönemi falan mı acaba yaa neden böyle oldu ki kuzum benim. Kucakta falan da mi sakinleşmiyor?
Sanırım kuzum atak galiba. Kucakta da zorla sustuyoruz sonra yine başlıyor.
Aa bilmiyordum kuzum öğrendiğim iyi oldu. Bakayım ona şuan iyi deliği az gelirse açarım ozaman

Ay inşallah hemen atlatır ya. Ben açtım deliği daha iyi oldu

sütünüzü manuelle mi sağıyorsunuz ben denemek istedim ama çok acıttı manuel ve süt hiç çıkmadı emerken ağlıyor galiba az geliyor sütüm
Elektrikli (Lansinoh) ile sağıyorum genelde.. Çok nadir manuelle de sağıyorum. Ama baya manuel şu puarlı olanlardan (tirle).. Bu atalar çok sızlatıyor o yüzden genelde elektrikli olanla sağıyorum.
Sağma öncesi sıcak su torbası ya da sıcak bir havlu koy göğsüne sonra biraz sert olmamak şartıyla masaj yap youtube de videolar var meme masajı dersen çıkar. Onlardan yap. Birde öyle sağmayı dene..

sütünüzü manuelle mi sağıyorsunuz ben denemek istedim ama çok acıttı manuel ve süt hiç çıkmadı emerken ağlıyor galiba az geliyor sütüm

Ben nisandan beri deniyorum asla gelmedi sütüm makineye elle sağıyorıum oyüzdn

Reactions: Jou
İşitme testini geçtiyse duyuyodur dedi 6 ay boyunca ayda bir defa kontrole getir sen dedi ama benim içime sinmiyor başka doktora da götürmek istiyorum çünkü gerçekten hiçbir tepki vermiyor
Emin konuşmuş gayet doktorunuz, kafanıza takmamaya çalışın lütfen. Görme için de bir tepki de bulunmuyor demiştiniz, onun için de bir sey söyledi mi peki?

Merhaba kızlar siz hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz ben biogaia kullandım ama başta iyiydi sonradan faydasını göremedim sanki

Sırt üstü kafası yan en sağlıklısıymış bir doktor paylaşmıştı diğer türlü yan yatınca nefes borusuna sanırım direk kaçabiliyormuş kusunca falan bulursam sana onu atarım hatta

Sırt üstü kafa sağa sola yatıyor genellikle. Ben yan yatırıp reflü yatağının yanlarını sırtına destek yapıyorum. Ama kendi kaya kaya istediği gibi yatıyor. Benim kız kafa düz sırt üstü hiç yatmıyor mutlaka sağa sola çevirir. Gündüz öyle yatırabilirsin kafa yapısı da düzgün olur hem. Gece kusma falan olur farkedilmez belki de

Sırt üstü kafası yan en sağlıklısıymış bir doktor paylaşmıştı diğer türlü yan yatınca nefes borusuna sanırım direk kaçabiliyormuş kusunca falan bulursam sana onu atarım hatta
Evet bende öyle biliyorum ama o kadar çok kafamı şişiriyorlar ki yok kafası şöyle olur yok kafası böyle olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…