Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet bende öyle biliyorum ama o kadar çok kafamı şişiriyorlar ki yok kafası şöyle olur yok kafası böyle olur diye

Karışan maalesef çok oluyor ama sen her zaman bildiğini yap çünkü anneler gerçekten bebeği için en iyisini bilir hisseder.

Merhaba kızlar siz hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz ben biogaia kullandım ama başta iyiydi sonradan faydasını göremedim sanki
Ben bebek için bi şey kullanmiyorum, kendim suya katılan obti fibre kullanıyorum. Doktor, sen kullanıyorsan bebeğe bir sey vermeye gerek yok diyip vermemişti.
Ben sağa ve sola cevirerek yatiriyorum ama o bi sekilde sırt ustu donerek kafasini sağa veya dola ceviriyor.

Benimkide olur oylee iste buraya geldiğimizden beri atak yaşıyo benimkide bi uyuyo bi uyanıyo uyuyamıyo gözler kipkirmizi

Benimkide olur oylee iste buraya geldiğimizden beri atak yaşıyo benimkide bi uyuyo bi uyanıyo uyuyamıyo gözler kipkirmizi

Evet ya benimkinin de gözler kıpkırmızı çok üzülüyorum o halini görünce. Kabızlığı var birde zeytinyağı ile masaj yapınca anca yapabiliyor oda zorluyor yavrumu

Çok şükür iyiyiz. Çocuklar ne mutludur şimdi köyde
Herkesin iyi olmasına sevindim canım. Öyle valla çok mutlular,meyveler oluyor sırayla dalından taze taze yiyorlar, bahce kocaman bisiklet sürüp oyunlar oynuyorlar. Ufaklığı bebek arabasına koyup gezdiriyorum. Sıkılınca ilçe çok yakın gezmeye çıkıyoruz

Evet ya benimkinin de gözler kıpkırmızı çok üzülüyorum o halini görünce. Kabızlığı var birde zeytinyağı ile masaj yapınca anca yapabiliyor oda zorluyor yavrumu
Mama mı yaptı kabızz sen de zeytinyağ ye emziriyosan iyi gelir onada

Benimkide kayıyor reflü yatağında düz durmuyor sıpa, zaten artık mümkünse kucaktan başka yerde kıyameti koparıyor. Deneyeyim arada.. haftaya pazartesi muayene var bakalım doktor ne diyecek.

Hahaha galiba öyle kaçgündür bi huysuzdu bugun banyosunuda ettik uyudu rahat rahat cok şükür
MC06 ay ya şu ayak haftası neye göre hesaplanıyor. Bir yerde okudum tahmini doğum tarihine göre hesap yapılır. Kimisi doğduğu tarihe göre.. benimki şuan 5. Hafta içinde doğuma göre, tahminiye göre 4. Hafta içinde olmuş oluyor sanırım..

Benimkide kayıyor reflü yatağında düz durmuyor sıpa, zaten artık mümkünse kucaktan başka yerde kıyameti koparıyor. Deneyeyim arada.. haftaya pazartesi muayene var bakalım doktor ne diyecek.
Sorma ya 40 kere yukarı çekiyorum reflü yatağından. Dibe kadar iniyor Şuna bak kaydıraktan kayar gibi

Kızlar bebeklerinizde konak oldu mu? Benim kızın kaşlarında var 3 4 gündür arttı baya. Zeytinyağı sürüyorum. Konak tarağıyla tarasam dedim gözün üstü ya acır mı diye düşündüm geri de

Parmağınls ovals canım benimkinin kafasında vardı zeytin yağı sürüp taradım sonra da yıkadım tertemiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…