Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay ben yazacaktım öğlen bunu oğluş durmadıBiz de sün akşamki banyosunda konak olduğunu farkettik.Kaş alın kafa birleşmiş şekilde fazlaydı.Bebe yağını kaş ve alnına sürüp biraz bekletip yumuşayınca bez ile temizledim.Kafasını da zeytinyağı sürüp konak taragıyla taricam.Acumaz kuzu merak etme

Bana da relactazı öven çok oldu galiba bende ona geçeceğim

En azından içinde sadece laktaz vardı sanırım bağırsak florasını düzenliyormuş iyi geliyormuş denemekte fayda var
Mama mı yaptı kabızz sen de zeytinyağ ye emziriyosan iyi gelir onada

Yok kuzu d vitamini yüksek ya o kabız yapıyormuş. Bu arada benim bebem kolikmiş ya eşimle youtube da bi uzmanı dinledik resmen benim bebemi anlatıyo

Kolik nasıl oluyoya kuzu

Kafasında hafif var gibi şimdilik bişi yapmadım haftaya doktora sorucam.
Kafada hiç yok bizimde kaşlar fena
Parmağınls ovals canım benimkinin kafasında vardı zeytin yağı sürüp taradım sonra da yıkadım tertemiz oldu
Direkt sürdüm bıraktım bende. Bi arkadaşım da zeytinyağına karbonat katıp krem gibi kıvam olunca sür banyodan önce dedi. Ben bi elimle deneyim yağlayıp
Kuzu benimki de aynı.Yatağın ayak kısmını hafif yükseltiyorum kaymıyor fazla.Istersen sen de dene.
Bi deneyim valla sabaha kadar 40 kere yukarı koyuyorum
2 gün önceki banyoda çıktı bizimkininde bi anda sadece kaşta var baya da var. Ben direk bebe yağı sürdüm. Ertesi günde zeytinyağı sürdüm ama bezle temizlemek aklıma gelmedi

Konak nasıl birşeu olduğunu kestiremedim amaa kulagin arkasınd atugaf birsey vardı ben kir sandım nese yıkadık ettik unuttum bakmaya sen konak deyince internette görsellerden baktım aynısı resmen benimkinin kulagın arkasında var iyikide koparmadım napmam lazım ya simdi doktora mı getirmek lazım

Valla canım kızımda ve Oğlumda gözlemlediğim doğum tarihimize göre uyuyor.Kiminde değişir belki de.

Kafasında hafif var gibi şimdilik bişi yapmadım haftaya doktora sorucam.
Kız ben ilk bebede cilt doktoruna götürdüm adam resmen dalga geçti bunun içinmi geldiniz diyeKafasına zeytinyağı sürüyorsun az bekleyince konak tarağı ile tarıyosun temizleniyor onlar.Konak önleyici şampuan ile de yıkıyorsun.Doktor bana 4 yaşa dek yap dedi ama bizde bir daha olmamıştı.Tabii o günden bu yana mustela konak önleyici köpük şampuan kullanıyorum.Tavsiye ederim.

Yaaa kız benimkinde kulagın arkasında var

Çok bastırmasan tırnagınla da nazikçe alabilirsin bebeğim

Yok Allahtan normal kontrolü var araya sıkıştırcam Doktorlarda tuhaf ne bilelim ilk çocuklarımız zeytinyağını duydum kafama takılan yıkarken sonra gözüne kaçar mı? Birde asit oranı bilinmiyor buralarınki fazlaymış sanırım.. Zeytinyağını yakmak gerekir mi acaba

Abartma kız soğuk sıkım olsun az bişey kullanıyorsun zaten

Benimkinin kulak arkasında da var az bişey. Yok kuzu olur bu çoğu bebekte. Zeytinyağı sür. Kafada falan daha çok olabiliyor o zaman yağ sürüp konak tarağı ile tarıyorlar

Yağı ısıtıp yapan da varmış pişiğe falan ben direkt kullanıyorum

Sağdıgını dök dedi doktor çünkü iltihap lı olduğundan sanırım süt beklemiş orda sonuçta . Göğsüm yumuşacık olana kadar sağdım bide sütün renginden anlıyorsun zaten herşeyi canım kokusundan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…