Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ateş sıtma hepsi 39 dan inmiyordu bi türlü benimki . Göğsünü sağ ve dök bekletme süt azalıyor o göğüste kanallar tıkanıyor çünkü

Yastıksız da sanki boğulacak hissi geliyor kendimden pay biçerek annelik ne zor şeymiş nasıl yatırırsam yatirayım içime sinmiyor
Yok canım neden boğulsun. Sen sırt üstü yatır kafayı yan çevir Allahın izniyle bir şey olmaz. Gerçekten zor annelik

Kimisi kullan boğulur diyor kimisi kullanma Yastıkla boğulur diyor psikolojim bozuldu nasıl yatırsam içime sinmiyor birtürlü
Valla ben yan tarafı üzerine yatırıyorum yastığı da varla yok arası bişey zaten tamamen düz içime sinmiyor açıkçası . Yanı üzerine yatır bişey olmaz korkma

Oyy sağ ol kuzum,köydeyiz burada da tel fazla çekmiyor,bırakıyorum üst kata çok bakamıyorum. Aksattım burayı da sizler napiyorsunuz herkes iyidir umarım
Canım bende seni soracaktım swetim benden önce davranmış. İyi olmana sevindim
Ben geceleri yan yatırıyorum gündüz düz kafa yastığı var ortası çukur ona yatırıyorum kafası şekillensin diye
Sırt üstü kafası yan en sağlıklısıymış bir doktor paylaşmıştı diğer türlü yan yatınca nefes borusuna sanırım direk kaçabiliyormuş kusunca falan bulursam sana onu atarım hatta
Bende öyle yapıyorum canısı
Sorma ya 40 kere yukarı çekiyorum reflü yatağından. Dibe kadar iniyor Şuna bak kaydıraktan kayar gibi

Eki Görüntüle 3097083
Yaaaa ama ben seni yerim kuzummmmm maşallah maşallah prensesime
Sweetim kızlar cevap vermiş bende aynısını diyecektim. Zeytinyağı ile yumuşadıktan sonra bebek temizleme pamuğunu ıslatıp silebilirsin.
Ben ıslak mendil kullanmıyorum bu arada. Bebek temizleme pamuğunu ıslatıp siliyorum misss
Beybi doktorluk bi durum yok. Yukarda yazdım sende yap öyle
Kızlar bebegine yastık kullanan varmı
Ben düz kafa yastığı kullanıyorum canım. Gece yan yatırıyorum gündüz düz kafa yastığı kullanıyorum

Yağı ısıtıp yapan da varmış pişiğe falan ben direkt kullanıyorum
Üroloji doktoruna ben sormuştum annem sürüp masaj yapıyor diye oda nerenin yağı diye sordu. Buranın deyince yakmak lazım asitli dedi. Dalga mı geçiyordu bilemedim sonrasında çünkü asit oranı düşük komisyon aldığım yağ var dedi. Bende ismini yazarsanız bakarım dedim. Şaka yapıyorum dedi

Çocuk doktoru mu dedi bunu.. Benim rengi aynı gibi sütün.. Dedim acaba antibiyotikli diye mi..

Yastıksız da sanki boğulacak hissi geliyor kendimden pay biçerek annelik ne zor şeymiş nasıl yatırırsam yatirayım içime sinmiyor
Çoğumuz böyleyiz hiç kendini üzme ben de nelere takılıyorum, üzülüyorum bir bilsen.. Yastık gerçekten nerdeyse 2 yaşına kadar önerilmiyor. Reflü yatağı çok güzel hafif eğimli kısmaya karşı.. baş kısmı hafif yüksek eğim sağlıyor. Sırt üstü yatırıp kafasını ya sağa ya da sola doğru yatırmak lazım belli bir dönem..

Reflü yatağı sanırım en mantıklısı . Bebemi emzirdim uyuttum aklım halen onda uykular banada haram oldu

Reflü yatağı sanırım en mantıklısı . Bebemi emzirdim uyuttum aklım halen onda uykular banada haram oldu
Aynen reflü yatağında kafan rahat olur. Halen yattığım yerden zıplayarak kalkıp kontrol ediyorum bebeği çok haklısın. Yavaş yavaş kendimizi sakinleştirmemiz lazım. İlk zamanlar daha fazlaydı şimdi hafifleşti günler geçtikçe alışıyorsun.

Bende sürüp bırakıyordum bugün temizleyim bakalım pamukla
Evet asitli oluyormuş sanırım bazıları daha çok.
Ay nasıl uçuruluyor bizim az kaldı
Banyo yaptırdık suyuna gümüş altın koyduk biz. Gül yaprağı, nazar boncuğu falan da atılıyor. 40 tas su dökmek gerekiyormuş ama biz o kadar uzun tutmadık üşür diye sonrada süslenip püslenip birine gidiyoruz

Genel cerraha görün kuzum o ne olduğunu bilir ona göre müdahale edilir.. Ağrı çok fena bende 1 haftaya yakındır acayip ağrı çekiyorum.
Kuzum bn kendi dr ma sordm oda sezeryan sonrasi bana sulcid vermişti bn icnemistim tamamını.
icebilecgim antibiyotikler arasindaymis ve bunun iicnde kullanilirmis arti parol evde vardi dogumdan kalma hepsini icmemistim antibiyotigi o ve parol topladi beni iki gunde gecirdi ama cok sagdm. Kızarıklık sitma derken zor gecti sanriim mastit dedikleriydi hafiften ateş oldu usudugmden hastaneye gitmedm dr ma yazdm oda kullan deyince evdekileri kullandm gecti baya uc kisimlar açıyor sadece gogusumun

Oda emzirme ile alakalı tatlım bebeğin doğru kavraması lazım. Peki sağlığın sütleri sakladın mı?
Benimde ağrım geçer inşallah ya lenf nodüllerim şişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…