Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Belirli saatlerde ağlama krizine giriyor diyelim canım. Susturmak baya zor oluyor
Benm de her akşam düzenli olarak 7-10 arası krize giriyor ne memede duruyor ne kucakta ne de uyuyor. İlk defa dün gece saat 9dan 3 e kadar sürdü ne yapacağımızı şaşırdık. Ağlamaktan sesi kısıldı kızımın bu gibi durumlarla nasıl baş ediyorsunuz?

Benim de 2ile9 arası. Youtube dan araba sesi, piş piş sesi açıp kucağımızda sakince odada dolanıyoruz. Değişik pozisyonlar da tutuyoruz susacak mutlaka bi pozisyon buluyoruz. öyle saçma pozisyonlarda duruyorki kucakta :). Birde hiç bi şey bulamadığımız da kucağımda duşa sokuyorum kafasını ıslatmadan sadece vücudu, bir süre suyun altında öyle kalıyoruz susuyor hemen. Arabasına bindirip mahallede dolaştığımız bile oluyo. Birde sana video atacağım doktorun çok güzel anlatımı var

Oda emzirme ile alakalı tatlım bebeğin doğru kavraması lazım. Peki sağlığın sütleri sakladın mı?
Benimde ağrım geçer inşallah ya lenf nodüllerim şişmiş
Bnmki sadece ucu almayi seviyor veriyorm agzina iyice acinca memeyi veriyorm aama daaha minicik sinirlenip ucunu alip damaga sıkıştırıp cekiyor bide sipa intikam alir gibi ne zmn tam kavrar bilmiyirm yilmadan devam ediyorm tam alsn diye ama memme ucu daha cazip geliyor sanirim sipama

Benimkide aynı yapıyordu yatarak ilk önce alıştırdım şimdi kucağımda emmeye başladı.

gaz sancısı benim kızımdada var biraz azaldı şimdilerde. akşam 8 ile 12 arası başlıyor aralıksız aglıyor dikkatını cekiçek odalarda dolaştırıyorum altını açıyorum yüz üstü yatırıyoruz. Ama çözüm gündüz masajla gazı cıkarmak başka çaresi yok malesef birde karın bölgesini sıcak tutmak.ben kilotlu çorap giydiriyorum karnına kadar çekiyoeum gündüzleri. son olarak Ayağının altına adaçayı yağıyla ikişer damla ve bebe yağıyla karın bölgesine uzun uzun ağlamadıgı zamanlarda masaj yapmayı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…