Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bu kız yarım saat uyuyup uyanıyor hani yeni doganlar hep uyurdu yarım saat uyuyor hic uyumamıs gibi gözler fal tası normal mi garipsiyorum da

Kızlar bu kız yarım saat uyuyup uyanıyor hani yeni doganlar hep uyurdu yarım saat uyuyor hic uyumamıs gibi gözler fal tası normal mi garipsiyorum da
Anneye ihtiyaç duyuyor. Mesela benimki şuan kucağımda uyuyo yatağa koyduğumda uyanıyor uyumuyor

Anneye ihtiyaç duyuyor. Mesela benimki şuan kucağımda uyuyo yatağa koyduğumda uyanıyor uyumuyor
Daha yenice kucağımdan bıraktım. Aslında çok uykusu var uyur da ağlamıyor da yatakta yattı durdu. En son kucağıma aldım anında sızdı kuzular yaa güvende hissediyorlar demek ki kucağımızda

Daha yenice kucağımdan bıraktım. Aslında çok uykusu var uyur da ağlamıyor da yatakta yattı durdu. En son kucağıma aldım anında sızdı kuzular yaa güvende hissediyorlar demek ki kucağımızda

Evet kuzum eşime sen mamasını ver uyut ben uyuyacağım dedim mamasını yedirdi uyutmaya çalıştı baya ağladı sonra ben geldim aldım kucağıma anında sustu bu dönem kokumuza, sıcaklığımıza ihtiyaç duyuyor

Her uyandıgında emziriyorum bir de hic emmemis gibi davranıyor bazen sadece agzında tutuyor anlamadım hic böyle yapmazdı

Oda bir ihtiyaç kuzum bu dönem hep yapacaklar hep kokuna sıcaklığına ihtiyaç duyacaklar bende öyle uykuya kalana kadar göğsümde bekletiyorum, uykuya daldığında yavaş yavaş ağzından çıkarıp yatağına yatırıyorum

Kızlar merhaba nerdeyse 1 ay olacak ama benim sütüm çoğalmıyo yada benim bebe çokmu obur anlamadım arada sağıyorum miktarı görmek için günde 1 defa 60ml diğerlerindede 30 yada 40ml anca çıkıyo tabi arada öyle 2 saat felan yok birikmiyo nedense mama takviye yapıyorum sizlerde nasıl durum bide benim bebe uyanıkken devamlı ağlıyo hiç sakin sakin durduģunu görmedim çok nadir 5 dakika felan bütün bebelermi böyle

Acilde ki doktor dedi şu an randevuyla gidilmiyor zaten hastanelere resmî tatil
Özele mi gittin acaba die düşündüm. Özelde genel cerraha gittim geçen cumartesi.. Bugün kontrol vardı gittim. Doktor kullanabilirsin sütü dedi. Antibiyotikten için olabilir mi şüphesi vardı sorun olmaz dedi. Saolasın tatlım cevapların için

Kızlar geceye güzel bir soru bırakıyorum. Benim kafam karıştı buyurun. Doymayan bebek uyur mu ?
Bence uyumaz. Aç yada tam doymayan bebek huysuz olur, uyusa bile sık sık uyanır. Uyuyorsa doymuştur
Canım öncelikle beben doyuyorsa bunu dert etme. İkincisi bebişlerimiz her geçen gün büyüyorlar ve daha fazla emiyorlar, yani bizim sütümüz azalmıyor onlar daha çok emiyor.
Bi de tavsiyem bol bol havuç yiyin dolup taşacak göğüsleriniz sütle inşallah

Emzirme danışmanları sağılan sütün miktarına bakmayın sütünüz daha çok diyor ama bilemiyorum. Uyanıkken istediği pozisyon olmazsa ağlıyor bizimki de genel olarak sakin

Merhaba canım benimde aynı sorun hiç çoğalmadı sağımda 35ml den fazlasını göremedim maalesef ki kızım 120ml mama içiyor. İnternette süt çoğaltıcı yazan her şeyi denedim yok olmuyor. Hiç süt inmesi mi derler bilemiyorum yaşamadım herkes anlatır ya göğüslerim şişti ağrıdan duramıyorum diye… işte bana hiç olmadı. Annem de bir gün senden emdiğini ilaç gibi düşün mamayıda yemek gibi diyince çok rahatladım nedense ve bu durumu kabullendim :)

Küçük değil sarılık riski yoksa benim fikrim uyumaz.

Zaten saat başı emiyor. Gündüz uykusu 1 saati geçmiyor. Mesela emiyor iki memeyi de bitiriyor memede uykuya dalıyor alıp yerine koyuyorum bazen anında bazen on dakka sonra uyanıyor. Emzik ile pişpişleyip tekrar daldırıyorum uykuya. Bu durumda bazen uyuyor bazen uyumuyor. Kafam karıştı valla doymuyor mu acaba diye endişenmeye başladım. 1 aylık oldu

Ya emziği düşse çıldırmış gibi ağlıyo karnı tok e ağlıyo gaz çıkarsa ağlıyo artık şaşırdım napıcağımı Valla

Bizimki bi acııksın nefesi kesilene kadar ağlıyor ya. Bu dönemler biraz zormuş :)

Kızlar geceye güzel bir soru bırakıyorum. Benim kafam karıştı buyurun. Doymayan bebek uyur mu ?
Ay bu süt isi cidden zor. Benim bebis de uyuyor gayet sakin ama emzik versen öyle bi cekiyor ki vicdan azabı duyuyorum aceba doyuyor mu diye. Üff bezi de gayet iyi bence doyuyor da bizim psikolojik olarak zor ya

Dün benim kız yarım saatte bir uyandı bende emzirdim 11 gibi bi sagdım 25 cc cıktı benim moralim bi bozuldu sütüm bitti diye. Sürekli emince sanırım depolama yapamadı. Neyse ki düzeldi sabah. Sağınca hep az cıkıyo ben sağmayacağım artık moralim bozuluyor anlamadım bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…