Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çişli bez sayısı kilo alımı nasıl?

Bizimki bi acııksın nefesi kesilene kadar ağlıyor ya. Bu dönemler biraz zormuş :)
Dün sana yazdım ya bıraktım şimdi uyudu diye. Saniyeler sonra uyandı aldım kucağıma uyumuyor saat 12 buçuğa kadar kucakta durdu uyumadı da. Uykusu da var. Arada çığlığı basıyor bi yerine bişey oldu sandık. Tam sıpalar ha

Ben de doktora kullandığım gaz damlasının dozunu tekrar sordum biraz arttırdık sanki iyi gibi geldi ama bir günü bir gününü tutmuyor tabi. Video gerçekten güzelmiş teşekkür ederim.

Evet ya acaba bir yerimi ağrıyor diye endişeleniyorsun. Birde çok fazla ağlayınca nefessiz kaldığında yüzüne üfürün kızlar hemen kendine geliyor:) sağlık ocağına hemşireden gördüm çok şaşırdım şimdi öyle olduğunda hemen yapıyorum :)

Ben de doktora kullandığım gaz damlasının dozunu tekrar sordum biraz arttırdık sanki iyi gibi geldi ama bir günü bir gününü tutmuyor tabi. Video gerçekten güzelmiş teşekkür ederim.

Rica ederim umarım kısa sürer bu süreçleri

Ay bu süt isi cidden zor. Benim bebis de uyuyor gayet sakin ama emzik versen öyle bi cekiyor ki vicdan azabı duyuyorum aceba doyuyor mu diye. Üff bezi de gayet iyi bence doyuyor da bizim psikolojik olarak zor ya

Aaa ben ağzından alıp emzirmeye bile çalıştım ahaha

Ve 1 kilo almış 1 ayda
O zaman sorun yok bence
Ay bunu seneler önce biri demişti bak üflemeyi sen deyince hatırladım

bende yüzüne üfürürüm tıkandıgında vs annemden görmüştüm hatta iki kaşının ortasını yukarı dogru parmakla ovalarlar yutkunmakta zorlanırsa

bende sağdım hiç gelnedi sütğm desem yeridir bu yüzden önce meme üzerine mama veriyorum 60 cc mama içiyor sütüm artıcak gibi kaynadıgını hissediyorum ama uyumafıgım için pek artmıyor diye düşünüyorum

benim kız uyumuyor şahsen)) az doysa yine uyumuyor
İnşallah doyuyordur evde mutfak terazisi var üzerine tepsi örtü serip haftaya çarşamba tartıcam bakalım ne çıkacak sonuç. Öyle hafta hafta evde kontrol edicem
Makinalar bir garip. Benimde ilk sol göğsümden hiç çıkmamamıştı sağlığımda oysa meme de vardı süt. Zamanla alıştı sol taraf. İlk bebemde sol göğsüm mastit olmuştu. Hatta oğlum emmemiş küçük kalmıştı o göğsüm. Daha yeni geni alışıyor makinaya. Gündüz fırsat bulunca emdikten sonra 10 dkka sağıyorum. Her gece mutlaka sağıyorum 15-20 dkka. Öyle öyle hem stok yapıyorum hem de artacağına inanıyorum

Evet bende bu gün gittim genel cerraha antibiyotik ve medecassol krem verdi inşallah işe yarar

Sağ ol canım benim bayram ve sonrası fazlaca yoğun geçiyor,sen nasılsın prenses nasıl?
Belirli saatlerde ağlama krizine giriyor diyelim canım. Susturmak baya zor oluyor
Kolik çok zorladı bizi de. Bu ara biraz daha iyiyiz şükür

Tüh ya iştahsız bir bebek demek ki. Doktor kilosuna normal diyorsa üzülme ya.
İştahsız değildi idrar yolu enfeksiyonu gecırdı daha sonra boyle oldu. Sunnet yaptrcaz ozaman duzelır belki erkek bebeklerde oluyormuş deriden kaynaklı. Sabır ve dua ile bekliyorum inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…