Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yarar merak etme.. madecasol hücre yenileyici özellikli.. emdirdikten sonra kesinlikle sağ.. Bana sürekli emzir ve sağ dedi.
Ya yara iyileşse sorun yokta iyileşmiyor tam iyileşecek gibi oluyor çocuk emiyor yine eskisi gibi oluyor göğsüm perişan oldu resmen açıdan kafayı yiyorum

Ya yara iyileşse sorun yokta iyileşmiyor tam iyileşecek gibi oluyor çocuk emiyor yine eskisi gibi oluyor göğsüm perişan oldu resmen açıdan kafayı yiyorum
Seni çok iyi anlıyorum çok çektim bende.. Doğru tutturmadıkça düzelmiyor maalesef.. Çok yaşadım ilk başlarda.. Şimdi yine yaşıyorum ama eskisi kadar kötü değil. Göğüs ucunu burnundan ağzına kadar aşağı doğru sürt tam ağzını açana kadar sabret sonra kahverengi kısmını büyük çoğunlukla vermeye çalış.. Bunu tek seferde yapamayabilirsin sürekli dene.. Ben birde konuşuyorum kocaman aç açmazsan annenin canı acıyor diye… Lansinoh krem yoksa al her emzirmeden sonra sür yıkamak gerekmediği için göğüs için daha iyi.. Banyoya girmeden öncede doktorun verdiğini sürüp 15-30 dk bekleyip banyo yaptım bir süre..

Soğanı kesip sürer misin? Kuzenim öyle yapardı hemen geçiyor diyordu yarası
Aman aman sakın sürme. Ben ilk oğlanda sürmüştüm o ne acı öyle. Yeminle 3 gün ağladım acısına geçmek bilmedi. Mahvetti beni. Eski bi giysinin meme kısımlarını kes. Sütyen falan kullanma hava alsın açık dursun bi iki gün. Lansinph krem süt açık bırak. Başka türlü iyileşmez. Varsa göğüs kalanı kullan. Hava delikli olanı da iyi gelir. Giysiye çamaşıra temas etmezse daha çabuk iyileşir.

Bu yazdıklarımı dene. Bence sakın soğan sürme. Ben çektim sen çekme. Ayrıca meme pedi falan koyma. Islak kalmasın göğsün. Benim o kahverengi alan meme ucu komple mahvolmuştu. Yavrum resmen kan emdiği günleri bilirim. Sırf bu sebepten emzirmek istemiyordum. 2 ay zor emzirdim. Öyle öyle azaldı 4. Ayda kesildi bıraktım

Benim oğlum da hergün düzenli olarak saat 8 den 3 e dek sürekli ıkınıyor ağlıyor uyumuyor.Sakinleştiği birşey yok emmek dışında maalesef.Gece banyo yaptırıyorum rezene çayı içiyorum bu şekilde uyuyabiliyor biraz.Dün gece osmalak içtim o biraz gazını cıkarttı.Kiraz torbası işe yaramıyor bizde sıcak temas edince çıldırıyor.

Canım hiç üzülme takma kafana gayet yeterli bence.Makina ve el bebeğin emme şekli kadar kuvvetli değil sütün daha cok.Kızımı anneme bırakır dışarı çıakrdım 3-4 aylıktı benim de bir göğüs 60 cc çıkardı.Sadece anne sütü alıyordu o dönem.Için rahat olsun zaten doymasa ortalığı yıkar, ağlar.

Erkek çocukları sıcak sevmiyor sanırım.. Benimkide sıcak olunca ortalığı yıkıyor. Klima da açmıyoruz. İyice sıcak bastırınca nasıl olcak bilmiyorum.

Allah Allah hiç acı falan olmuyor dedi sordum şimdi de demek ki soğanın acılığına göre değişiyor

Ay arkadaşlar kötü bir örnek kimseyi panik yaptırmak gibi bir niyetim yok ama tedbir amaçlı başımdan geçen olayı paylaşayım…öncelikle Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömür nasip etsin…doğduğu günden beri kızım anne yanı yatağında bende salonda onunla birlikte koltukta yatıyorum eşim yoğun çalışıyor onu rahatsız etmemek için…sarılığı uzadığı için gece zor da olsa 2 saatte bir emziriyorum…bu sabah saat 5.30 gibi ben de rüya görüyordum sonra garip bir ıkınma inleme sesi ile uyandım bir baktım nefes alamıyor zorlanıyor birde öksüremiyorda aldım hemen sırtını sıvazladım dudakları mor gibi geldi hafif öksürme ile aksırma arası bir şeyler yapmaya başladı ama çok zorlanıyor hemen eşime koştum o daha rahat müdahe etti sonra açıldı yavrum ama kan ter içinde kaldı…kustuğunu aspire etmiş… ama düşünüyorum bir verdiğimiz karşı geldi …çünkü çok az ses çıkarabiliyordu ve çok az nefes alabiliyordu çok yakın yanında olmasam kesinlikle duymak imkansız…o yüzden hep dikkatli olmak asla yalnız birakmamak lazım ya kamera, telsiz ya da kesinlikle anne yanında olmalı ve gün içinde iş yaparken başkası yolda yanında sürekli kontrol edilmeli…işte böyle Allah’a emanet …

Bu arada anne yanında reflü yatağı var onun içinde yatıyor ve her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum ona rağmen oldu (bugün gidip yan yatış yastığı da aldım

Oy allah korumuş kız sadaka falan verin bi fakir sevindirin. Ay iyi ki duymuşsun sırt üstü mü yatıyordu ki acaba çıkardığını geri yuttu. Fazla emince de bi süre sonra çıkarıyor. Allah’a bin şükürler olsun duymuş kalkmışsın
Allah Allah hiç acı falan olmuyor dedi sordum şimdi de demek ki soğanın acılığına göre değişiyor
Valla soğanın rengini hatırlamıyorum ama meme ucu ve kahverengi alana sürmüştüm meme uçun feci derecede yakmıştı yıkamak falan fayda etmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…