Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sen de haklısın canım.
Aman her şey yolunda gitsin de geç görsen de bir şey olmaz.
Evettt kuzumm iyi olmasa elbetki çağırırdı hep 2buçuk haftada sürekli doktora git gel gerçekten bunu yaşayan anlarr hala gözümün önünde kanama yaşamıştım ya allahh gerçekten kimseye yaşatmasın insanın aklı gidiyo kırmızı görünce

Kesinlikle öyle, bırak kırmızıyı ben kahverengi görünce bile aklım çıkıyo hala.
Gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın.

Reactions: Jou
sweetgirlcandy

Beni de ekler misin cizelgeye

Yaş 36
2.çocuk
Kese gorme 5+4
Kalp atışı 8+1
Tahmini doğum 12 haziran
Gaziantep

Başka bir şey var miydi
Ekleyim canım
Kızlar ben de mide ağrısına daha fazla dayanamadım okulda çok kötü oldum. Sağlık ocağına gittim meşhur Prilam yazdı. Kullananlar nasıl kullanıyosunuz aç, tok günde kaç kez vs?
Ben gece yatmadan 1 tane içiyorum bana yeterli oluyor. Yetmezse 2.gün gece 2 tane içiyorsun. O da yetmezse 3.gün gece 2 tane gündüz 1 tane içiyorsun. Propektüsünde de o şekilde yazıyordu

Ekleyim canım

Ben gece yatmadan 1 tane içiyorum bana yeterli oluyor. Yetmezse 2.gün gece 2 tane içiyorsun. O da yetmezse 3.gün gece 2 tane gündüz 1 tane içiyorsun. Propektüsünde de o şekilde yazıyordu
Teşekkür ederim canım dayanırım sanmıştım ama bugüne kadarmış

Biliyorsun canım ilk gebeliğim 13. Haftada sonlandırıldı ailem yanımda öyle üzüldüler ki onlara üzülmekten kendime üzülemedim hepimiz çok sarsıldık o yüzden ikili taramalarım bitince söylemek istiyorum olumsuz bir durum olursa bari eşimle ben tek üzüleyim ailem üzülmesin dedim …

Kayıp yaşayınca korkuyoruz işte …. Benim şuan hamileliğimde dikkst etmem gereken bir şey yok çok şükür doktorum hiç sorun yok vs deyince gizleyeyim dedim Kendim arabamı kullanıp geldim zaten gayt iyiyim inşallah böyle devam eder

12 . Haftamda ikili tarama testlerim bitince söyleyeceğim inşallah napiimm sütten ağzım yandı

Amiiiinn kuzummm hepimize inşaaallahhhh çocuğum icin herşeyden vazgeçmeye razıyımmm
Evet öyle gerçekten kalp atışını duyduğumdan beri kendimi anne gibi hissetmeye başladım yavrum diyorum ona doktor bidaha ne zaman çağırdı acaba ? Beni 1 ay sonra çağırdı kontrole

Yaaa tebrik ederim benimde 7+2 benimde cok bulantım oluyordu doktor prilam dr yazdı sizde doktorunuza sorun isterseniz hamileler için bulantı hapı .. bende kusmayı durdu bulantım daha iyi azaldı ama yinede kesin geçirmedi

Sağol kuzucum inşallah geçer ilaç içmek korkuttu beni ama araştırdım ilk haftalarında bile içmiş herkes enfeksiyon daha tehlikeli dedi doktorum. Doktor verdiyse güvenilirdir dedim içtim gitti hayırlısı olur inşallah

Reactions: Jou
Canım ben kullanıyorum sabah 2 aksam 2 kullanıyorum doktorum bu şekilde yazdı siz daha önce hamileliğiniz de kullandınız dimi bir sorun olmadı çok şükür?

Şanslı gruptayız bendede bel ağrısı göğüslerim de sızlama var onlarda olmasa hamileyim demem

Reactions: kdv
Sizin adınıza çok sevindim Rabbim sabrınızın mükâfıtını en güzel şekilde versin

Yaaa tebrik ederim benimde 7+2 benimde cok bulantım oluyordu doktor prilam dr yazdı sizde doktorunuza sorun isterseniz hamileler için bulantı hapı .. bende kusmayı durdu bulantım daha iyi azaldı ama yinede kesin geçirmedi
Çok teşekkürler.. Sizi de tebrik ederim. Daha hiç kusmadım ama direniyorum resmen.bulamtım felalet ama. Aynen cumartesi günü doktora gideceğim o zaman soyleyeyim.

Kızlar ben de mide ağrısına daha fazla dayanamadım okulda çok kötü oldum. Sağlık ocağına gittim meşhur Prilam yazdı. Kullananlar nasıl kullanıyosunuz aç, tok günde kaç kez vs?
Canım ben kullanıyorum sabahları kahvaltıdan önce 2 tane suyla aksam yatmadan önce 2 tane alıyorum yemeklerden önce alınca rahat ediyorum birkere sonra aldım hiç etki etmedi cok bulandım ... beni biraz rahatlatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…