Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy çok geçmiş olsun yaaa. Rabbim korumuş Bende sürekli kontrol ediyorum gece gündüz

Ay kötü olmuş senin

Kızlar selam, malum bez fiyatları çok arttı; biz carrefour marka bez aldık deneme amaçlı 60 adeti 50 tl ilk kez deneyenlere yüzde 50 indirimli. Biz deneme amaçlı bir paket aldık ve memnun kaldık. Alerji, sızdirma vb şeyler olmadı bu bezden devam etmeyi düşünüyoruz. Uygun yollu bez arayışı içerisinde olanlarınız varsa aklında bulunsun.

Bir de bir şey sormak istiyorum; bebeğin 30. gün kontrolünde neler yapıliyor acaba? Yine kan vs alınıyor mu bebekten? Bir de aşısı hastanede mi yoksa sağlık ocağında mı yapılıyor?

Canım bana sağlık ocağı bir ay asısı icin cagırmıstı. Sanırım sağlık ocagı sizde de

Aşılar sağlık ocağında oluyor. Hastanede çocuk doktoru 30. Gün değilde 40. Günde çağırmıştı ona daha pazartesi gidicez sanırım kalça ultrasyonu çekilecek başka bir şey yapılcak mı bilmiyorum. Genel bir kontrol yapar büyük olasılık boy kilo vs..

Aklımda olsun yazdım hemen notlara

Bizim doktor 5.gün, 20.gün ve 45.gün çağırmıştı. Sadece 5.günde kan alındı. 20.gün de normal boy kilo falan bakıldı. 45.gün için gitmedim daha kalça çıkıklığına falan bakılacakmış.

30.gün sağlık ocağına gittik aşı için kilo baş çevresi falan kontrol edildi sadece.
Bende olmaz diye düşündüm ama annem kafamı karıştırdı ateş düşürücü alalım diye.. saol sweetcim
Yine de al dursun ben aldım nolur nolmaz diye

Kizlar ben bu mama olayinin icinden cikamadim, mastit olunca doktor mamayi ve sagmayi kes sadece emzir dedi, 2 gundur deniyorum ama bebegim cok huzursuz, ac kaliyo doymuyo heralde, mama verince de bu sefer emmiyo goguste süt tikaniyo, ne kadar mama veriyosunuz gunde siz? Kac saat basi kac ml mama vermek gerekiyoki

Calpol dimi bebekler için mor olanı

Bence mamaya alıştığı için huzursuz olabilir kuzum. Ne kadar süre ile ne kadar zaman aralıkları ile emiyor. Birde bez değişimi günde ne kadar?

Biberon konforuna alıştıysa ondan dolayı da emmiyor olabilir. Öyle zamanlarda bebege memeyi cazip hale getirebilmek için mamanın normal biberonla degil de şırınga veya kaşık biberonla verilmesi gerektiği söyleniyor. Daha önce hiç denemediyseniz bu yöntemleri kullanmak hem sizin hem de bebek için zor olabiliyor. Ben emzirme danışmanliğı alan bir tanıdığımın önerisiyle kaşık biberon alıp onunla vermeye çalışmıştım bir keresinde ama mamanın yarısı ağzına yarısı dışarıya gitmişti, bebek de arıza çıkarınca başarılı olamamıştım. Biraz istikrarlı ve kararlı olunması gerekiyor sanırım.

Bence mamaya alıştığı için huzursuz olabilir kuzum. Ne kadar süre ile ne kadar zaman aralıkları ile emiyor. Birde bez değişimi günde ne kadar?
Hic düzeni yokki, surekli huzursuzlaniyo bitek memede duruyo, bazen 5dk bazen 10dk bazen uyuyakaliyo 20dk memede uyurken emiyo, ama sut gidiyomu gitmiyomu var mi yokmu yetiyomu bilmiyorum hic, cok kafam karisti, 5 tane falan bez cikiyo gunde ama mama verirkenki gibi cok cisli degil az cisli cikito, bide kabiz galiba 2 3 gunde 1 defa kaka yapiyo, napicagimi sasirdim uyumuyo genel olarak, o yuzden ac oldugunu dusunuyorum, doydugunda iyuyodu, emzirdikten sonra kisa sure sonra uyaniyo agliyo

Kasik biberon bende de var bende denedim ama onla beslemek mumkun degil ya, cok zorlandim bende, o kdr uzun suruyoki mama bitene kdr cocuk tekrar acikiyo ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…