Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar migrosr

En korktuğum şey o an yatış pozisyonu nasıldı acaba. Sırtımı ona dönüp yatmaya bile çekiniyorum. Oyüzdn sürekli sağ tarafıma yatıyorum. Bi ıg dese uyanıyorum ama bu sabah kalktığımda battaniyenin içine girmiş yüzü tamamiyle kapalıydı görünce çok korktum.

Kuzu kollarının altından sırtına doğru sıkıştır battaniyeyi ben öyle yapıyorum. Gerçi öyle bile bi şeyler yapıyor yine de.

Kuzu kollarının altından sırtına doğru sıkıştır battaniyeyi ben öyle yapıyorum. Gerçi öyle bile bi şeyler yapıyor yine de.

Aynen canım sıkıştırsanda bi sağa bi sola kıvrılıp duruyor hareket ediyor sürekli. Bi arkadaş abartmış bu konuda olayı, eşiyle dönüşümlü çocuğun başında durmuşlar hep bişey olur diye, 1 sene boyunca uykusuz kalmışlar ya.

Canımmm
Artık sitem etmemek adına iyileşene kadar yazmayayım dedim kendi kendime.
Sorduğun düşündüğün için çok teşekkür ederim canım.
İyi oluyorm çok şükür , geçen hafta gittim doktora pazartesi tekrar gidecegim son bir antibiyotik tedavisi olacak,bir de urolaga yönlendirdi gidebilirsem sonra.
Ağrılarım azaldı şükür enfeksiyonu geçirmeye çalışıyoruz.
Ama kafa olarak daha iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın Ahsen kuşum nasıl

Ay o da çok şey ya hastalık derecesinde olmuş

Ay sevindim valla yaaa bizde iyiyiz günlerimiz mama kusmuk çiş ile geçiyor standart Ahsenin keyfi iyi rahat

Ben de mastitli göğsümü sagdigim halde tam bosalmiyordu, bebeğime de acıdan dolayı veremedim pek. Bgn burada bir topicte okudum çanta pozisyonu emzirmek mastitli göğüse çok iyi geliyormuş diye. Denedim gerçekten de öyle oldu. Yalnız önce sağıp verdim, dolu göğüs bebek emerken daha çok aciyor cunku. Belki size de fayda sağlayabilir bir deneyin isterseniz.

Cok tesekkur ederim bi arastirip deniyim onu da

Süt yoksa sürekli söylenir durur en sonunda yaygarayı koparır memede. Yutkunuyorsa emerken o zaman süt var içiyor denektir. Ama emzik gibi çekip yutkunma yoksa boş emiyordur var olanı çekmiyor da olabilir. Yani yutkunmaları takip et. Kaka yaparken zorlanıyor mu? Karnına masaj yap emdikten kısa süre sonra. Ve memede uyuduğu esnada rahatsız et aktif emsin ben genelde sırtı ile oynuyorum o zaman uyanıp emmeye devam ediyor. Memede dalmasına müsade etme.

Emerken söylenmiyo, sonrasinda memeyi birakip yataga fln koyunca 2 dkya uyaniyo agliyo elleri kollari kipir kipir hep, yutkunmayi her zaman duyamiyorum,
Kaka yaparken gaz cikarirken cok zorlaniyo, memede de bi sure sonra uyuyo engellemek mumkun deglki

Günaydın. Benimki de iki dakkaya uyanıyor çoğunlukla pış pış ve emzik ile geri daldırıyorum. Dalmıyorsa ve ağlamaları artıyorsa meme veriyorum tekrar. Emip rahatlıyor. Uyuyor diye yatağa koyduğumda bi kaç dakka içinde gözlerini açıp öyle duruyor yada söylenircesine ağlıyorsa anlıyorum ki uykusu yok kaldırıyorum oynuyorum. Elleri zaten kıpır kıpır şuan el ve ayaklarının farkında değiller yeni keşfedecekler. O yüzden elKerim’in hareketlerine çok aldanma. Yutkunmaya en net gece duyarsın gündüz çişli bezlere bak. Mama kullanıyorsan bence bu aylarda bir iki yudumcuk su da vermelisin. Bebeğinin kabızlığı içün kayısı yiyebilir komposto yapıp içebilirsin. Memede uyuduğunda göğsünden ayırıp ağzına emzik ver öyle koy yatağına o zaman memedeymiş gibi devam eder muhtemelen

Cok tesekkur ederim tavsiyeler icin denicm hepsini

Kızlar benim kız dünden beri sürekli gülüyor konuşurken falan artık iyice adapte oldu sanırım dünyaya takip ediyor odanın içinde beni görünce falan sizde durumlar ne alemde
Bir haftadır takibe başladı benimki de. Yeni yüzler görünce baya dikkatli dikkatli dik dik bakıp inceliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…