Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlaarrrrrr nevar ne yokk etiket gelmeyince hiç gelemedim etiketler olduğunda cvplayip ciktım hep fırsatımda olmadı bu topiğe uğeamaya istanbuldaydım hep

Cuma gunü evimize döndük ama gel gorki ben dun perişan oldum hiç uyumadı kuzum benim ya gözleri desen kıpkırmızı oldu yavrumun hava değişiminden oldu demekkii neseki bugün duşunu yaptımm cok rahatladı 2 günde bir yıkıyorum normalde ama uzakta olunca fırsat olmadı nerdeyse 3 gün duşunu edememiştim bugün düzeldikk sizllerr napıyorsunuzz herşey yolunda inşaallahh yaa lohusa partiside edemedikk

Ben sira sira sarilik, kabizlik, mastit, gaz sancisi gibi seylerle ugrasiyorum dogurdugumdan beri Allah beterinden korusun, simdi de cocugumun yuzunde ensesinde fln minik minik benekler cikti, isilik desem degil gibi bitek yuzunde var, bisey alerjisimidir acaba, bilgisi olan varmidir

Canım alıştırdıysan 2 günde bire zamanı gelip yaptırmadığın zaman huysuz oluyorlar. Bende misafir ağırlamaya başladım bugün ilk misafirim geldi aylar sonra iyi geldi Valla :)

Kızlar benim kız uyumuyor yani emiyor biraz kestiriyor tekrar fal tası gözler normal diyin allah askına

Canım alıştırdıysan 2 günde bire zamanı gelip yaptırmadığın zaman huysuz oluyorlar. Bende misafir ağırlamaya başladım bugün ilk misafirim geldi aylar sonra iyi geldi Valla :)
Sen 3 ayı geçtin zatenn rahat rahat yapmıssındır servisii nasıl gidiyor duzene girdimi

Alerji olabilirr aynısı Madammor da yaşıyorr değişikk benek gibi druna sorcaktı

Bende aynı gaz uyku

Kızlar benim kız dünden beri sürekli gülüyor konuşurken falan artık iyice adapte oldu sanırım dünyaya takip ediyor odanın içinde beni görünce falan sizde durumlar ne alemde
Bizde de durumlar benzer.. Etrafın farkına varmaya başladı. Takip etmeler, bir yerlere odaklanmalar vs

Hoş geldin canoo düzeni bozulunca öyle oluyor bence bebekler. Aman iyi olsun da kuzucuk

He yaaa edelim lohusa partisini

Reactions: Jou
Bir haftadır takibe başladı benimki de. Yeni yüzler görünce baya dikkatli dikkatli dik dik bakıp inceliyor :)
Evet ya takip ediyordu ama bu kadar geniş görmüyordu sanırım. Gözler iyice görmeye başladı sanırım. Şapşikler yaa
Bizde de durumlar benzer.. Etrafın farkına varmaya başladı. Takip etmeler, bir yerlere odaklanmalar vs
Hele gülmesi bi anda uyandık o gün başladı konuştukça gülmeye önceden bu kadar değildi. Demek farkına varmaya başladılar

Kızlar benim kız uyumuyor yani emiyor biraz kestiriyor tekrar fal tası gözler normal diyin allah askına

Benim de öyle ya bugün bütün gün uyumadı minnok
Sen 3 ayı geçtin zatenn rahat rahat yapmıssındır servisii nasıl gidiyor duzene girdimi
1 ay oldu aslında :) düzene girdi kuzum çok şükür şu kabızlık olmasa daha iyi olacak ama sende durumlar nasıl

Reactions: Jou
Üstümü değişmekten de bi hal oldum süt akıyor akan yere değince daha beter acıyor . Açık geziyorum göğsüm yapcak bişeyim yok

Kız yine gidip ucu emiyor ya çıldırıyorum

Kızlar bu arada yatağa koyduğunuz da uyanıyorsa yatağa koyduğunuz zaman yanına kullandığınız göğüs pedini yada aletinizi koyun. Kokunuzu aldığı için kendini daha güvende hissedip daha rahat uykuya dalıyorlarmış. Şimdi yatağa koyduk benim miniki hareketlendi atletimi çıkarıp hemen yanına koydum şimdilik ses yok bakalım :)

Sağ ol canım benim bayram ve sonrası fazlaca yoğun geçiyor,sen nasılsın prenses nasıl?

Kolik çok zorladı bizi de. Bu ara biraz daha iyiyiz şükür
Bizde iyiz canım şükür bildiğin gibi bebeyle evde dolu dolu vakit geçiriyoruz
Kızlar benim kız dünden beri sürekli gülüyor konuşurken falan artık iyice adapte oldu sanırım dünyaya takip ediyor odanın içinde beni görünce falan sizde durumlar ne alemde
Yaaa maşallah Ahsem prensesime
Benim Azram da nadir de olsa gülüyor. Bize mi gülüyor meleklere mi bilmiyorum ama arada gülüyor. Şöyle tepki verip kocaman güldüğü günler gelsin tadından yenmez bu bebeler
Bir haftadır takibe başladı benimki de. Yeni yüzler görünce baya dikkatli dikkatli dik dik bakıp inceliyor :)
Maşallah seninki erken başlamış
Hoşgeldin beybiii düzeni bozulmuş annesi napsın kuzucuk. Düzelir hemencik
Kız var ya bütün taktikler de sende maşallah
Bende deniycem
Yaa şimdi kıvrıldı kıvrıldı iyice atletin yanına getirdi başını kıyamam ya
Yaaaaa yavrum benim kıyamammmm

Benim oğlumda da var, doktorum süt alerjisi olabilir zamanla geçer demişti, gerçekten de öyle, bayağı azaldı. Bilemiyorum belki sizinki de öyle olabilir

Bir iki güne Azra kuşum da öyle olur bi sabah kalktık öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…