Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaaa evettt geçen haftalarda annem tişörtümü baş ucuna yakın bir yere koydurttu. Benim miniş yanından kalkınca hep ona doğru kafasını çevirip durdu

Yalnız atlet yazacaktım yanlış yazmışım :) seviyorum araştırmayı yaw:)
Yaaaaa evettt geçen haftalarda annem tişörtümü baş ucuna yakın bir yere koydurttu. Benim miniş yanından kalkınca hep ona doğru kafasını çevirip durdu

Yaa kuzum benim

Kizlar sizin bebeğiniz de ilk baslarda huysuzluk krizlerine girer miydi ?uyuyor uyuyor ama gecenin bir vakti huysuzluk edip saatlerce uyumuyor .
Bir de sütüm ilk baslarda damla damla geliyordu şimdi sıkınca inek memesi gibi fışkırıyor. Sizlerin nasıldı?

Reactions: Jou
Alerji olabilirr aynısı Madammor da yaşıyorr değişikk benek gibi druna sorcaktı

Bende aynı gaz uyku
Uclari da boyle beyaz beyaz, insallah alerji degildir ya, Madammor sordun mu doktoruna durum nedir beni de bi aydinlatin???
Benim oğlumda da var, doktorum süt alerjisi olabilir zamanla geçer demişti, gerçekten de öyle, bayağı azaldı. Bilemiyorum belki sizinki de öyle olabilir
Cok minik kabarciklar, uclarinda beyaz beyaz boyle nokta kdr beyazliklar var uclarinda, yanaklarinda ensesinde sadece kafa kisminda var, alerji olsa btn vucutta olmazmiydi, canimi sıktı çok
Süt alerjisi derken benim sütüme mi alerji? Yoksa bzm yedigimiz süt ve süt ürünlerine mi?

Okadar da olur kız bizim ki yine bir kaç gündür yapmadı. Yine zeytinyağı sürüyorum poposuna bakalım ne zaman yapacak
Bigün yapmadi benimki nebileyim kaka yapınca doyuyo anlıyordumda sadecd işiyordu
Tek kalınca daha güzel oluyor dimi
Evett yaaa isimide yapmaya başladımm esimsiz ilkkez yalnizım kızımlaa

Bigün yapmadi benimki nebileyim kaka yapınca doyuyo anlıyordumda sadecd işiyordu

Evett yaaa isimide yapmaya başladımm esimsiz ilkkez yalnizım kızımlaa

Çiş yapınca da beslendiği anlamına gelir kuzum

Reactions: Jou

Uçları beyazsa normal canım benim kız dada oldu sütünü yüzüne sür geçer o anne sütü yağlı olduğundan oluyormuş yarıyormuş bebişe sütün öyle derler bizde:)

Uçları beyazsa normal canım benim kız dada oldu sütünü yüzüne sür geçer o anne sütü yağlı olduğundan oluyormuş yarıyormuş bebişe sütün öyle derler bizde:)
Ama bitane ikitane degil bir suru, kirmizi kirmizi kabarciklar uclari da nokta kdr beyaz, yanaklari ve ensesinde cogunlukla, yenidogan egzamasindan suphelendm ya da alerjiden ama onlarin nasi gorundugunu bilmiyorm hic, cani aciyodur kasiniyodur batiyolardir fln diye endiseliyim cok, insallah alerji fln degildir senin dedigin gibidir ya

Böyle birşey mi

Eklentiler

• Screenshot_20220718_103426.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 70
Bizim yediklerimizden birine alerjik reaksiyon gösteriyormuş bünyelerinde, dolayısıyla sütten geciyor. Ama geçici bir dönem , toparlar etmişti ki bayağı geçti bizim. Ve evet benim oğlumun da sadece kafa kısmındayım, vücudunda yoktu. Ağızları yüzleri hep süt oluyor emerken, ben ona bağlamıştım sadece yüzünde kabarcık olmasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…